推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 哈哈笑之逐個嘴

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 10:12 發表
是晚4狼強攻哈哈笑,靓靓媽咪又特批比我帶咗支Glenmorangie上房,甘就玩盡佢啦!!!!!

食飯媽咪帶咗个囡囡落尼..好熟面口,原來就上次坐過我..甘都唔記得...真係...

上房 ...
柴爷此间乐不思饭堂啦。。连D哥都心郁郁话要弃扒房来哈哈笑。。。
不过好似大根哥就吴系甘HAPPY喔。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:02 發表

深圳好多人都怕...唔知點解?
怕靓女多得挤咯。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:05 發表

2舊水叫條囡攬一晚..又有得嘴..抵到爛!!!
觉得哈哈笑大部分女都肯咀。。有无问下靓妈咪系咪培训项目呢。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-22 11:39 發表

大根哥话下次叫埋佢,最多冲关罗。
甘就系中意去哈哈笑玩啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:42 發表
因為2,5,8係哈哈笑多...D囡唔係晚晚有台坐...所以都几就手..博多D熟客嘛!!!!

有個米7靓囡講明唔出街...但係可以車車車!!!
两旧水又抽水又車車車。。真系好抵啊。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-22 12:45 發表

好似...係....柴爺...你變左d囡0既目標喎...
D 女女都想比柴爷擒。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 16:43 發表

7少D女我都搶倒...有無人信啊?
七公有才。。柴爷有水。。女女两个都中意。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-23 12:12 發表

睇下今晚你是否这样咀!
师傅无你甘随便既。。。系又咀吴系又咀。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-24 19:56 發表
柴狼强咀哈哈笑
能看到柴爷的狼相。。和女女的挣扎与无助。。。。。

几头恶狼移师哈哈笑不知有多少“笑绵羊”要遭揉掄啦。。。罪过。。罪过。。真不该提哈哈笑啊。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-26 11:12 發表

尋晚再叫你話挣扎与无助之女...佢飛撲在我懷中..說..

我可以介紹多一个姊妹给你揉掄嗎??

我說..不要了..今晚揉掄兩个己夠...
知道笑绵羊不是表面的纯良我都不用再替她们担心啦。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 12:06 發表

哈哈笑都有狐狸奶賣   
啊。。师傅都好留意播。。有无揸下呀。。。 。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-26 13:45 發表

师傅条囡话如果他上囡囡家才给他卜!
招狼入室。。。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 13:10 發表

連肉連皮連骨都吞左  
好似吴系播。。。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-26 19:21 發表 我地D餓狼唔上去揉掄.....你不如担心佢地無生意好過啦....
我担心比你地蹂抡晒咋。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-27 15:45 發表

你少担心喇!我的武汉蜀道难虽然来了10天,但星期日已经是师姐了!带新人回宿舍了!

大把新囡到
D 笑绵羊 成长得好快啊。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 12:58 發表

可能她疼惜你。她是金鱼,所以找个木鱼给你卜。然後和你神交!
七公知道是师傅喜欢神交。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-29 09:45 發表

咪就係囉.....我真樣衰...無囡肯介紹姐妹俾我....
D女女吴舍得介绍你比姐妹。。留翻你自用嘛。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。