推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 「涼心鷹 」和「糖應眠 」

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-25 00:11 發表

我想舉個不是靠選票上臺既例子 - 彭定康   
你不如舉金老二 做例  

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-3-25 00:20 發表

我成日晌大陸上 TIMWAY
你咪成日以為人哋真係咁重視......

我在大陸成日都上唔到

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-25 00:27 發表

我在大陸成日都上唔到  
呢味炡ㄕ釵P人唔同命?
我家陣就耨峇j陸
近日咁多 moderator 入薛j
超鴽畯 IP 就知﹐想點你就實俾人拍到變肉餅  

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-3-25 15:43 發表

呢味炡ㄕ釵P人唔同命?
我家陣就耨峇j陸
近日咁多 moderator 入薛j
超鴽畯 IP 就知﹐想點你就實俾人拍到變肉餅  

呵呵 ... 飛毛肯定信得過狼英 ,可能係我唔識上

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-25 16:00 發表

呵呵 ... 飛毛肯定信得過狼英 ,可能係我唔識上   
你老人家唔記得
( 挑, 用呢個NOTEBOOK 好多廣東音字 post 出黎就變亂碼字 )
其實舊年我吹過我 buy 糖糖多 d﹐因為佢口沒遮欄又官仔脾氣
得罪人唔駛本﹐氣頂起黎話之你乜七議員
震鷹呢 d 就要裝受過西方高等文化薰陶﹐係西式文明人
我始終認為邊個做都一九色﹐有條友唔怕冇飯開去拍九班政棍先爽 -糖糖有咁既本錢
總之大家放長雙眼睇囉

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2012-3-25 16:09 發表

你老人家唔記得
( 挑, 用呢個NOTEBOOK 好多廣東音字 post 出黎就變亂碼字 )
其實舊年我吹過我 buy 糖糖多 d﹐因為佢口沒遮欄又官仔脾氣
得罪人唔駛本﹐氣頂起黎話之你乜七議員
震鷹呢 d 就要裝受過西方高等 ...
窩裡反最是殘酷
你看癲狗咬民主黨特別兇狠

這次建制窩裡鬥種種手段日後有數計

今日出左街食飯,12點半打個電話問戰果,
雖然係預左,但都有影響心情。
唔理咁多,係北京東海擦餐飽。
以後安心係北京做寓公,
得閒上飲食版睇下標兄飲飲食食,
或者過風雨版睇下KMY 風花雪月。

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-3-25 17:57 發表
以後安心係北京做寓公,

呵呵 ... 在北京和小三溫馨唔好賴狼英

相關搜索目錄: 飲食

北京狗都養唔起,仲話養小三。

想問下犯民個百幾票去左邊?

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-3-25 18:20 發表
北京狗都養唔起,仲話養小三。

想問下犯民個百幾票去左邊?

無到場、白票、何生76票

令我惗起笑傲江湖,左冷憚做晒野,以為做硬盟主,
點知有人奸過佢,連眼都俾人插盲。

子曰:巧言令色鮮矣仁。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-3-25 19:44 發表
令我惗起笑傲江湖,左冷憚做晒野,以為做硬盟主,
點知有人奸過佢,連眼都俾人插盲。

子曰:巧言令色鮮矣仁。

插盲佢果個完全沒有意義和他爭做盟主

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-3-25 17:57 發表
以後安心係北京做寓公,
   我呢兩日返左大陸飲飲食食,週日晚上才趕回來,未能目睹香港電視直播 「會展特首與沙田賽馬」( 重要性排名不分先後!) 的戰況,憾甚!

北京咁多好野食,戰機兄有幸能夠長居作寓,興起時又可以客串當一夜姑爺,真係羨煞幾許旁人!

講返今日賽果,哈哈,直如預告篇般,勾鼻鷹一投大勝馬面年,唔使玩到第二投,盡在監制編劇導演掌握中,

浮生若夢,太上掌戲,蟻民芻狗,觀眾而矣!

相關搜索目錄: 飲食 賽馬

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

誠然,奸人當道,只因好人袖手旁觀

我絕對支持梁振英,佢由參選到當選,劣勢轉上風,個人能力高兩个低能兒幾皮,香港今次係選特首,不是選幼稚園班長,一定要心狠手辣,眉精眼企。

相關搜索目錄: 幼稚園

對, 一定要心狠手辣,
邊個夠膽7-1上街,拉,鎖,
所有新聞媒體要聽特區指揮,
以後香港一定安定繁榮。

香港經濟唔好,全因政府弱,政棍及口水橫保友抬頭。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 10:49 發表
誠然,奸人當道,只因好人袖手旁觀   
傻仔當道,唔通你有運行?

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-3-26 11:16 發表
對, 一定要心狠手辣,
邊個夠膽7-1上街,拉,鎖,
所有新聞媒體要聽特區指揮,
以後香港一定安定繁榮。
   將上街人拉拉鎖鎖,只能算「手辣」; 把人心騙得貼貼服服,聖人上身,幾乎連自己都呃埋,也是「心狠」,另類心狠!

狼子獸心變秀心,真真假假莫認真,只從後果論得失,則阿標唔介意佢「心狠」!

(  附郵: 戰機兄,阿標早前試將「好讀」群書移到 Kindle 3 上隨身閱讀,效果理想,機價相宜,好組合也! 未知你近期有乜好介紹? )

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-3-26 11:30 發表

傻仔當道,唔通你有運行?

那是,但傻仔唔會淋電油

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 12:00 發表

那是,但傻仔唔會淋電油  
唔明你講乜,不過,對我尼講,边个做特首都冇乜所謂。我只希望个d友仔示威唔好阻住條街。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 12:00 PM 發表

那是,但傻仔唔會淋電油  
驚成咁?

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-3-26 12:09 發表

唔明你講乜,不過,對我尼講,边个做特首都冇乜所謂。
x2, 只想做得好好睇睇,明明一場喜劇三級肉蒲團 ,甚會做成一場人肉叉燒包
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ivan99 於 2012-3-26 12:09 發表

對我尼講,边个做特首都冇乜所謂。我只希望个d友仔示威唔好阻住條街。
  果 d 友仔以阻街為業,邊個當特首都一樣會返工般去阻,當的阻不了,阻的當不了!   

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 12:17 發表

x2, 只想做得好好睇睇,明明一場喜劇三級肉蒲團 ,甚會做成一場人肉叉燒包  
傻仔唐俾范太隊左出尼,呢次醜婦現身,家園不保,慘過俾電油淋。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。