推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 魔想-----女人的美---風情

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-4-3 11:57 發表

我系上海D 高级场看到好多。  不过好Q贵。
係上海我都見過 ,有次差少少見到范冰冰 (媽咪話佢黎左其中一間vip房,我估同d娛樂圈老闆social卦)。可惜始終見唔到 !!
常仔,諗都唔洗諗 ,鄉土味 或 體味既就有唔少。。。哈哈 !

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 09:53 發表
請你告訴我,你果幾條風情萬種 ... 係喜歡你乜野?

囡囡一坐下來,誰是狼?誰是羊?絕對清清楚楚,他們對你的經濟能力,瞭如指掌

Frankly speaking, 呢度比你有米的人會有 ,但受刀 ...
人生都係一場游戲, 唔發下夢, 日子點過 !!!
你開心我開心, 錢, 可以有幾多咪跌幾多0羅,

我諗唔計夜場, 老正有發展的女孩子都唔算少, (特別係早幾年)
但佢地要既野, 真係又會比夜場d人少咩?

要不後生女, 大家享受愛情, 之後再各自各找新的愛情
再唔係, 穩定既要車要樓都唔夠大鑊, 仲要埋你既自由果下唔知點應付
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 markLee 於 2012-4-3 12:28 發表

係上海我都見過 ,有次差少少見到范冰冰 (媽咪話佢黎左其中一間vip房,我估同d娛樂圈老闆social卦)。可惜始終見唔到 !!
常仔,諗都唔洗諗 ,鄉土味 或 體味既就有唔少。。。哈哈 ...
我響珠海以前有個舊相好, 九成似范冰冰....

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-4-3 12:37 發表

正啊!師兄真好運 ! 我鍾意佢(范冰冰)個種”騷”同帶點妖邪味道 !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-3 12:23 發表

师傅,你好似有所指喎!
別想太多啦

引用:
原帖由 markLee 於 2012-4-3 12:28 發表

常仔,諗都唔洗諗 ,鄉土味 或 體味既就有唔少。。。哈哈 ...
係咪天上人間?

常仔果D無體味,因為一日沖幾次涼

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-4-3 12:37 發表

有一成唔似,就係個樣

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-4-3 12:36 發表

人生都係一場游戲, 唔發下夢, 日子點過 !!!
你開心我開心, 錢, 可以有幾多咪跌幾多0羅,

我諗唔計夜場, 老正有發展的女孩子都唔算少, (特別係早幾年)
但佢地要既野, 真係又會比夜場d人少咩?

要不後生女,  ...

俾人縛係心甘情願既 ... 我諗

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 12:53 發表

係咪天上人間?

常仔果D無體味,因為一日沖幾次涼  
唔係天上,係間叫151既,但好似摺埋左lu !!
有d個零鐘入面都沖幾次 !! 一日沖十幾廿次 !
不過如果遇上小狐仙。。。沖幾多次都無用,一郁,出汗就。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 12:56 發表

呢個必然。睇大家練成金鐘罩 或 鐵布衫 第幾層囉 !!  不過聽講幾多層都有個死門既 !

引用:
原帖由 markLee 於 2012-4-2 10:55 PM 發表

唔係天上,係間叫151既,但好似摺埋左lu !!
有d個零鐘入面都沖幾次 !! 一日沖十幾廿次 !
不過如果遇上小狐仙。。。沖幾多次都無用,一郁,出汗就。。。。
常仔啲囡有咩可能一日沖十幾廿次....三街馬攬就有!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-3 15:05 發表

常仔啲囡有咩可能一日沖十幾廿次....三街馬攬就有!!!
柴爺 - sauna個d咪沖十幾廿次囉,個幾鐘都沖幾次 !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 11:18 發表

總是覺得新社會世道變了

舊社會落刀前先攪點溫馨 ,煲下湯、遊下公園、煮下飯 ...

而家未過完夜就開始講屋企點困難、老豆老母又有病   
而家咩野都要快
無計!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-4-3 12:09 AM 發表

柴爺 - sauna個d咪沖十幾廿次囉,個幾鐘都沖幾次 !!
D客个个做四次---就有囉!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-3 15:21 發表

D客个个做四次---就有囉!!!
蜘蛛仔的"go,go, go "????

回復 22# 的帖子

谢谢老人家的捧场。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 12:56 發表

我諗無人係心甘情願,

只係等價交換既一部份0者..

引用:
原帖由 alextian 於 2012-4-3 15:59 發表
谢谢老人家的捧场。。。。
吾使客气。  好好享受啦。 国内经济愈来愈好, 我地中意的享受就愈来愈难。

我聽上海D高級場D人講,Fan冰冰比某星包,50萬人仔一個月呢。

引用:

一般在上海d500/600 场,d 女都识化妆,d制服又靓D,看起来便飘亮点啊。。

我而家最喜欢找村姑,新做的,贪乖d,engine 新d (如果好彩的话).

人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

回復 32# 的帖子

笑死我,就那一成就够死啦
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

回復 43# 的帖子

认同,以前半山多女到,.....
现在才小猫几只
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-4-3 12:23 發表

师傅,你好似有所指喎!
SH

师傅佛口婆心都系关心我等添威羊牯兄弟被砍被伤遮。。。谢谢师傅。。。!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-4 14:46 發表

SH

师傅佛口婆心都系关心我等添威羊牯兄弟被砍被伤遮。。。谢谢师傅。。。!

海狼師兄內外兼收 ,早已銅皮鐵骨,練成"狼X如鐵"神功,對你起痰的怕且偷雞唔到蝕渣米啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 markLee 於 2012-4-3 13:56 發表

呢個必然。睇大家練成金鐘罩 或 鐵布衫 第幾層囉 !!  不過聽講幾多層都有個死門既 !
阿 Mark, 我敢寫包單呢幾個長老一定唔會 ,佢地已爐火純青

未開口見到牙 就飛甩無影無蹤

有個半島囡囡說我:開始和你不相識,最後和你不相認

我地有個共同既穴,就是在荷包

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。