推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

99 1234
發新話題

[灌水] 魔蹤-----囡囡好/壞

引用:
原帖由 冰河 於 2012-4-11 20:26 發表

CP囡囡應該去進修這本「接客服務細則」!  

唔使卦,大把水魚引頸受戮

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 20:22 發表

乜野叫到點先?  
A。条女自己够皮
B。够钟
C。By Law of Pennisula
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

回復 75# 的帖子

你仲去,        我就唔多去了
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-11 21:35 發表
你仲去,        我就唔多去了

佢唔去可以去邊呢?第日佢個神位就安係半記啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 06:44 AM 發表

佢唔去可以去邊呢?第日佢個神位就安係半記啦   
做下哥倫布喇...有無睇"又見天堂"啊...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 15:24 發表

两个都系A牌

Case 1:重庆Wet妹,演技十足

早上8点自动戴上再坐上来,照得死去活来。

由于太嘈,用手盖口,马上话我想鲁强 ...
一早醒左识自动波,算系甘。
但是你可以忍到这系好野。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:10 發表

女女如爱你,会用尽一切方法来让你享尽温柔(例如冰火二重天,水中箫,)。。。

今天只让小小学下吹功冰火二重天: 温水42度,含口 ...
师兄这识享受。  我都要找个爱我的女女试下先。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-4-12 15:21 發表

师兄这识享受。  我都要找个爱我的女女试下先。
SN就得啦。。带支温度针度准D温度咪得咯。。42度呀。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-12 15:53 發表

SN就得啦。。带支温度针度准D温度咪得咯。。42度呀。。
SN女一日几十个,又没感情投入,怎同有汤饮的! 要女女含颗冇核的提子来吹,好爽!

都無幾個在你的那種服務
------------------------------------------------

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 09:18 發表

SN女一日几十个,又没感情投入,怎同有汤饮的! 要女女含颗冇核的提子来吹,好爽!
人地话要去搵翻个甘好既女女嘛。。即系暂时无咯。。甘咪提议拒去SN顶下瘾先咯。。吴记得提拒买提子添。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-12 08:58 PM 發表

人地话要去搵翻个甘好既女女嘛。。即系暂时无咯。。甘咪提议拒去SN顶下瘾先咯。。吴记得提拒买提子添。。。
要買無核提子呀...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

、唔當炊,當然無,無核提子,怪不得要找多個

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-13 13:16 發表
、唔當炊,當然無,無核提子,怪不得要找多個

做乜超哥尋晚成晚唱野既

大根個囡囡後來有冇出街?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-13 13:08 發表

要買無核提子呀...
珍珠提会吴会都好过瘾呢。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-13 11:58 發表

SN女就用草莓哪,女女口都可放大蛇了。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-13 14:38 發表

珍珠提会吴会都好过瘾呢。。。
太硬你的肉萧会甩皮哦。。。珍珠奶茶果的OK。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 15:39 發表 太硬你的肉萧会甩皮哦。。。珍珠奶茶果的OK。。。
哈哈,谢谢Jack哥!

相關搜索目錄:

回復 89# 的帖子

個個都唔出,就我一個,好彩個囡囡唔錯,晚上還幫我按摩

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-13 16:39 發表
個個都唔出,就我一個,好彩個囡囡唔錯,晚上還幫我按摩
魔仔,個個大哥出了报告惊其他饿狠来争食,所以收埋慢慢叹下先。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-13 17:00 發表 魔仔,個個大哥出了报告惊其他饿狠来争食,所以收埋慢慢叹下先。。。
免費內容:
Jack哥你收埋唔少,又东北,又湖北,个个一米七。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-13 13:08 發表 要買無核提子呀...
多?各位CHing,昨晚叫囡囡?做,差D被打死

Support good post

99 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。