推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 魔蹤-----囡囡好/壞

也許CP的囡囡不是很壞,但半島的囡囡令人反感便馳名中外

佢老細祖宗風水好,生意越做越旺,無奈

你果個人肥樣醜縮脖又食煙都 1,500 你又照俾,情聖你祖先風水也真好

在乎溝通與關懷 - 第一代 Timway 風月版的 Beta 仔

星期五外賓在飯堂玩得高興,星期六又揾四眼芬訂房就乃野啦 ,四個囡囡兩隻飛機一個只肯快餐,四個外賓谷住道氣落茶廳宵夜見到兩隻飛機同包工頭宵夜 ,唯有返房Call 4樓 room service 反而 Kenny 說的等價交易

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-9 01:48 發表
去了哈哈笑N次,都沒有人賭錢...就是魔仔那副啤牌...

令我無端端贏了2仟多...益了兩个囡囡...歡樂今宵!!!

果副係佢自己帶黎,可能落左暗號

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 10:31 發表
CP女女难与哈哈笑女女比已为各师兄认同了。。。各师兄亦从旧饭堂移师新饭堂啦。。。

招待外賓可能不成,是私人飯堂

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 12:35 發表

好在我個日無去姐......
仲要你介紹添!
我沒推薦你半島NC,我當日是說隨便一間CP 的五星級SN 都可以,對嗎?
最後給你半島SN 的經理電話號碼。我是說半島NC 的囡囡不成,沒說SN。

唔好講到我跣你。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 14:49 發表

你見我打左個「」就知啦!

不過我真的沒去半島!太多好差好差既傳言!
我又唔知SN同NC是否一樣差,所以無去到。

呢間野家山有福,D 客一面鬧一面去,no hard feeling, buddy.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 14:46 發表

其实应酬都可以去哈哈笑丫。。地方没半记好。。但第二PART客人玩得开心的话也是颇重要。。半记地方好但客人最后菊九气。。个个女女放飞机 ...

海哥觀點不同,客人嫖運唔好就怨自己果人無運行,地方唔好就怪主人家 lor ...

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 14:54 發表

有咩誤會,我先行道歉!
不過話時話,我聽D媽咪講,呢間野真係唔知點解,好似你話齋:D 客一面鬧一面去
可能多女呱

擺番幾圍和頭酒 ...

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-10 15:02 發表

想點擺?半記附近間小重慶?

我地有大食會就 Call 你

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 15:01 發表

师傅生意人考虑。。小弟是鸡虫的考虑。。
我都真係好奇怪 ....

明明第二晚乃左野,第三日去中信打波,果晚咪住華爾登,哈 ... 係都要返飯堂

唔知點解 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 15:22 發表

问心果句。。饭堂女女是比哈哈笑高班。。会吴会D女女越系难搞越觉好玩呢。。有挑战性嘛。。。

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢 ...

我想知其中之二
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 15:22 發表

问心果句。。饭堂女女是比哈哈笑高班。。会吴会D女女越系难搞越觉好玩呢。。有挑战性嘛。。。

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢 ...

有時除左 SEX 外重有好多野,海哥講果種的的確確就係男人既心理

以前有好多千依百順,很快就悶了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-4-10 19:21 發表

師傅,咁你係咪陪足外賓三晚呀?

沒有,我第二天走了

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-10 23:27 發表

我反而觉得哈哈笑女女系人都咀。。我就吴敢同拒地咀。。。都吴知拒地之前系咪同柴爷或七公或谁咀完。。我已不想去哈哈笑。。此亦是原因之一

收埋係屋企用条鎖鏈鎖住就 ...

柴爺呢件啱唔啱嘴型?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 23:56 發表

哈哈笑个个都咀得。。。。去到CP就好难啦。。只见过七公强咀。。。
係咪咁?

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 03:50 發表

我过去两次的, 都有女女坐坐下自己粒猩吴曲酒左人。
过去三次上房,有两个做做下酒入toilet匆凉酒人。h:" />
(第三个系腹绰的)
唔明點樣做做下會走  ,呢下反而沒聽過有這種事,願聞其詳

也許,我應該糾正半島囡囡係參差,飛機太多,親眼所見的飛機導致不歡而散的場面太多,最經典莫如 Tendertrap 朋友"大師兄"的故事

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-4-11 02:24 發表

边个人俾5000搞DJ?..................

我的一個老細,個DJ 一米五,我同海哥會俾800 ,柴爺話淨齋吹得啦 ...都會俾700 ,肥七會話俾車費 ,血魔話3萬包月 ,火雞會話 300 拿拿聲快X D ....  阿 Jack 會話:xyz+&%$ .... 一米五?X !

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-4-11 09:05 發表

我和那大師兄不熟的,只見過兩次。那故事我也不清楚,師傅請你說一說吧!
肥七、柴爺都係度 ...

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-4-11 15:24 發表

两个都系A牌

Case 1:重庆Wet妹,演技十足

早上8点自动戴上再坐上来,照得死去活来。

由于太嘈,用手盖口,马上话我想鲁强 ...

乜野叫到點先?

引用:
原帖由 冰河 於 2012-4-11 20:26 發表

CP囡囡應該去進修這本「接客服務細則」!  

唔使卦,大把水魚引頸受戮

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-11 21:35 發表
你仲去,        我就唔多去了

佢唔去可以去邊呢?第日佢個神位就安係半記啦

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-13 13:16 發表
、唔當炊,當然無,無核提子,怪不得要找多個

做乜超哥尋晚成晚唱野既

大根個囡囡後來有冇出街?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。