推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

33 12
發新話題

[原創] 又見天堂

又見天堂

羊城歸家...路過CP..憶起富豪舊友..電約中午食粥...

富豪粥店現巳加價68一个钟,同逸豪同價..夲應列入黑明单...

但舊友有特別服務...一曲鳳求幾凰後..例牌三个鐘...打道回府..

回深圳火車上..周身痕有野咬..速電天狼...他說現在正是Noon K好時光...

真是朋友多..又有四人...今次梗系要死人尋舊路啦....

夜深...明天請早..再瀆

去到call媽咪攞房..先去祭肚...一番拆驣..

4點几先食午飯...真是你睇我風流...我O自己就系鳩流流...

食野其間..媽咪親到飯館告知房間號碼,

請各大爺不要虛度時光...各省佳麗巳在等侯寵幸....

速速埋單...在房门5哥即挾一件大胸妖女.....

嘩...甘快手,平時就耳眼蒙..今日就快而準..我吊...

媽咪說...房間无最低消费..飲幾多計幾多....

囡囡行2,4,7...炮房80...陪坐4粒钟...

夠啦..4粒钟都九點...食埋飯番香港arm arm 好....

囡囡質數OK...甘既價位今時今日..到位啦...

全部都出街...衹有兩个話今日番工唔敢出去...

一件汕头妹清凡脱俗,話今日arm arm番工,唔敢出街,祇坐平台...

天狼就梗係唔放過.一於就化金為木啦...

我就要咗件四川妖女...坐低無耐比我隊到8成....

7點半就3个人上房啦...炮房比哈哈笑还好..衹收80...

囡囡BJ是指定動作..不會像CP食X而回....

埋单夲來想去"中心明菜"食飯(巳訂房)...但深圳大停電..電閘都开唔到...

祇好草草在附近吃了一餐..回港都祇是11點..

全程洗費...K場每人120(2支红酒,包DJ)...晚反每人25...

全部卡啦OK+食反...每人145..不包隧道費....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 1# 的帖子

富豪吃完雞精粥,仲可以noon k ?佩服佩服!

听讲天狼又有好野吃到。愿闻其详!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-11 00:06 發表 羊城歸家...路過CP..憶起富豪舊友..電約中午食粥...富豪粥店現巳加價68一个钟,同逸豪同價..夲應列入黑明单...但舊友有特別服務...一曲鳳求幾凰後..例牌三个鐘...打道回府.. ...
Noon K.....
讲d又吾讲, 吊瘾。。。!

去左邊度noon k...?
真吊癮........

柴爺在人間荒淫無度,應受百鞭,但卻樂善好施 .... 正是上天不成,落地不應   點算呢?

閻羅王問計 KMY,

KMY: ........

閻王爺 : 好 ......

速打柴爺下十九層 ....

掌管刑堂

凡淫婦淫蕩叛夫發姣養狼狗 ....

打入十九層由柴爺發落

懲似 "含刑"  

柴爺為含刑堂主 兼 施刑者 ....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

聞蔡先生已在彌留之間,無論賞酒、美食、風月,先生是很多後輩的啟蒙,祝禱先生平安喜悅
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-11 00:06 發表
羊城歸家...路過CP..憶起富豪舊友..電約中午食粥...

富豪粥店現巳加價68一个钟,同逸豪同價..夲應列入黑明单...

但舊友有特別服務...一曲鳳求幾凰後..例牌三个鐘...打道回府..
...
等紧你的报告,柴爷!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 09:56 發表
聞蔡先生已在彌留之間,無論賞酒、美食、風月,先生是很多後輩的啟蒙,祝禱先生平安喜悅
真定假呀?是講笑嗎?連玩幾日玩到彌留?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 09:56 發表
蔡先生在弥留之间。。??

回復 6# 的帖子

KMY師傅說的是蔡瀾先生嗎 ? 他在蘋果的專欄已好幾星期在由馬家輝先生代筆。在此願蔡生平安。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-11 00:06 發表

...
柴爺厲害 ,食粥原來只是係頭盤!!!

引用:
4月6日蔡先生先擺完慶功.........彌留?真定假?

至於專欄方面,聞說佢因為拍攝節目多,擔心專欄無法保持水準而停喎..........
詳見:http://www.guangming.com.my/node/131800
http://www.job853.com/macaunews/news_list_show_macao.aspx?type=4&id=137032&page=&y=0&m=0&d=0

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-10 09:55 AM 發表

Noon K.....
讲d又吾讲, 吊瘾。。。!
大哥少安勿躁...比細佬瞓几粒鈡再續..

已寫好...不喜勿插...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 06:56 PM 發表
他是我輩典範

祝他早日康復...再戰江湖...

引用:

...
145K房晚饭+400隧道+80房钱 = 625人仔饮饱食醉兼又吹又弹轻松埋。。真系好抵玩啊。。。
如果我系度就 145 + 400 +  80 + 400 + 80 = 1105.。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 11:55 發表

145K房晚饭+400隧道+80房钱 = 625人仔饮饱食醉兼又吹又弹轻松埋。。真系好抵玩啊。。。
如果我系度就 145 + 400 +  80 + 400 + 80 = 1105.。。
你返小小处饮汤好的。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 15:16 發表

你返小小处饮汤好的。。。
暂时继续饮下汤先。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-10 06:44 PM 發表
柴爺在人間荒淫無度,應受百鞭,但卻樂善好施 .... 正是上天不成,落地不應   點算呢?

閻羅王問計 KMY,

KMY: ........

閻王爺 : 好 ......

速打柴爺下十九層 ... ...
閻王殿上..閻羅王手執生死册..怒視柴爺....

但見柴爺悠然自得..臉帶微笑...

閻王怒喝...你一生慾海浮沈..荒淫無度..御女無數...你可知罪...

柴爺..我何罪之有...柴爺半生救國..以幫助祖國女胞為一己大任....

凡呀媽有病..老豆撞車,细佬讀書..鄉下起屋...我一一幫助....

東莞繁榮娼盛..不論車站大樓..飯堂...SN..都有我既無私奉獻....

而且柴爺從不FOC..等價交易...做到公平,公正,公道...

從來..祇有女負我..我不負女...一生風月..把酒當歌...哈哈哈...

閻王..低首不語..良久...說...

此人是淫星再世..但一生救國..對祖國女胞貢獻良多....

鬼差..將此人再世輪回..打回凡間..變回柴狼...

而且柴爺從不FOC..等價交易...做到公平,公正,公道 --

幸好柴爷从不FOC骗女。。否则轮回是轮回。。不过是轮去做女。。被人FOC。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 17:09 發表
而且柴爺從不FOC..等價交易...做到公平,公正,公道 --

幸好柴爷从不FOC骗女。。否则轮回是轮回。。不过是轮去做女。。被人FOC。。
睇来我要拿拿声揾番的FOC过女,补番差价,或者我被女FOC一次。。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:16 發表

睇来我要拿拿声揾番的FOC过女,补番差价,或者我被女FOC一次。。。。。
系咯。。被女女FOC翻一样蔗。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-11 17:16 發表

唔通我上次俾人foc左就係因為前世既作孽?

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-4-11 17:23 發表

唔通我上次俾人foc左就係因為前世既作孽?
你前世FOC女,作孽! 所以今世要被女FOC番。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 17:18 發表

我只会给我FOC过的女女FOC翻我! 做人要有原则。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-4-11 02:18 AM 發表

唔理你週薪/月薪...扑完唔使比$就當FOC囉...

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。