推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

127 123456
發新話題

[原創] 尖咀詩漪情一試

尖咀詩漪情一試

Thanks for report ! Where can u get the coupon ?

有關coupon因涉廣告網請用PM 交流有關資料

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

I have tried MANGO there before too.
any other recommendation? i saw one to two young ones there when I left the place.

mango is one of the best bg in town...support

回復 4# 的帖子

大可試試36E的Yoyo
仲有魔術手的加敏
及可愛小妹紫晴

相關搜索目錄: 魔術

引用:
原帖由 itplay 於 2012-4-12 16:29 發表
仲有魔術手的加敏
及可愛小妹紫晴
36E yoyo - is she from old 依雲停?

thank you for sharing

引用:
原帖由 confeee 於 2012-4-12 17:35 發表 36E yoyo - is she from old 依雲停?
Yoyo   worked with TingTing on 8/F then went to 伊東
And now she comes back to TingTing

回復 7# 的帖子

YOYO應該係以前凝樂澗、芭里做過。

引用:
原帖由 itplay 於 2012-4-12 16:29 發表
仲有魔術手的加敏
及可愛小妹紫晴
加敏係何許人,可否講多小小?或PM俾我知,唔該曬。

i went there today and service is poor

引用:
原帖由 ttt000 於 2012-4-12 22:03 發表
i went there today and service is poor
absolutely agreed....

曾經睇post師兄啲底死文句, 好似入咗色慾境界咁.....去過四五間尖咀場(xx戀, x漾x, 曼xx, xx灣......), 諗住一試無妨, 最多係跌錢; 點知次次開口中......啲囡樣吋又唔靚又唔理你, 做完仲要獅子開大, 話以前啲客冇咁既要求噃, 係你咁xx.....
骨囡可能比有啲師兄寵壞, 以為自己係白雪公主   好聽啲都係一份工, 唔好聽只係一xx, 我嚟係賣服務, 賣開心, 唔係嚟睇你面色, 比你挑剔, 比你評頭論足, what a shxx......

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-4-12 21:10 發表 加敏係何許人,可否講多小小?或PM俾我知,唔該曬。
加敏本來在尖東一大場做開
以前都在8F 做過PT不過只12:00 to 5:00
友台有 C-hing 大讚她那有百千螞蟻 feeling 的魔術手
我試過真是冇得頂

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-4-13 09:39
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-4-13 09:39

引用:
原帖由 LTF_123 於 2012-4-13 09:33 發表 absolutely agreed....曾經睇post師兄啲底死文句, 好似入咗色慾境界咁.....去過四五間尖咀場(xx戀, x漾x, 曼xx, xx灣......), 諗住一試無妨, 最多係跌錢; 點知次次開口中......啲囡樣吋又 ...
LTF兄

你有權因自己個人經驗不及報告者經驗去一呻再呻
但你上次在沁漾灣報告內批评
引述别人用過的字眼
我當時向你麦示野解你的心情後
翻看之前兩條該場的題目

發覺雖是讚好技師
但没有你所引的字眼
你明顯是誇大了是
God's mill grinds slow but sure.

是你在不快的心情 但沒翻看原帖
憑印象的去引述  雖無引是哪個會員所寫
但也是不公平   我理解你是無心 但
你期望别人發帖有良心    你也需過得自己果關啊
以後若有不快經驗分享  大可作出 但請勿將沒有人
講過的話套在别人口   這樣亦可能令其他
本想分享的會員選擇沉默  或出現爭執影響
溝通
無錯以前一些别埸報告有的誇張

但我未見沁漾灣歷來的報告有甚誇張情况
本人當然不是以版主身份去撐埸
只是想會員間公道对待
有对技師不滿勿發洩在其他會員  
變相屈人
我為會員報告加分不代麦我一定認同內容真實性
只是為肯發表作鼓勵 LTF 兄我也曾為你的報告加分
你不同意人家報告大可在帖後引述提

以理提出反对批評甚至扣分但若過後   在别處别題提起但引述别人話欠真確我是反对的

此題本不是講沁漾灣
但我要談的  背後性質一樣

地址係邊?可有電話預約?請師兄指引  下星期從上海回來,心癢癢一試。

引用:
原帖由 Salute 於 2012-4-13 10:39 發表
地址係邊?可有電話預約?請師兄指引  下星期從上海回來,心癢癢一試。
芯漾灣
地址: 尖沙咀 海防道53-55號海防大廈 3字樓310室
電話: 3483 6624

時間: 11:00-02:00

詩漪情水療Spa
地址: 尖沙咀 柯士甸路18號僑豐大廈 1字樓7室
電話: 5328 7998

時間: 11:30-00:00

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 bb3808 於 2012-4-13 12:30 發表 地址:尖沙咀 海防道53-55號海防大廈 3字樓310室 電話: [url=tel:3483 6624]3483 6624[/url]時間: 11:00-02:00
唔係E道呀.
1x1有ad

.

引用:
原帖由 itplay 於 2012-4-13 12:40 發表 唔係E道呀.1x1有ad.
他是答Salute兄問沁漾灣地址("心癢”,哈哈)
你也可以寫出詩漪情的以作識别.

回復 22# 的帖子

BB3808兄和白貓兄謝謝,明明白白我的心。再者,在上海可以上到這個討論區已經很幸運,141台上不到睇的

引用:
原帖由 Salute 於 2012-4-13 16:11 發表 BB3808兄和白貓兄謝謝,明明白白我的心。再者,在上海可以上到這個討論區已經很幸運,141台上不到睇的
平時睇國內版就知你地玩得好開心

回復 24# 的帖子

咁又係幾好玩嘅,昨晚剛和幾個香港狼兄去K玩,一會有空再在國內版報告,白貓兄也能來上海玩番轉,我們就不亦樂乎。

127 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。