推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 尖咀詩漪情一試

我雖然不會鬧人,但booking那位女孩真的麻麻。之前試過一次想book Mango,她說不知道Mango什麼時候上班,會轉頭打給我,但最後都沒有回電。其實不知道沒所謂,但我就一直等,如果找不到技師也應該打個電話通知客人。

如果我有技師電話,我都會直接打給技師。

引用:
原帖由 kitw 於 2012-5-13 14:38 發表
我雖然不會鬧人,但booking那位女孩真的麻麻。之前試過一次想book Mango,她說不知道Mango什麼時候上班,會轉頭打給我,但最後都沒有回電。其實不知道沒所謂,但我就一直等,如果找不到技師也應該打個電話通知客人。 ...
咁那位女孩真係麻麻啦!做聯絡人咁無交帶。

回復 74# 的帖子

我都好同意 ching 咁講。就算 complaint, 都要尊重下人地,same as respecting yourself. 有錢花得起都吾喺大晒,何況只是區區幾百元消費。

C Hing 何必勞氣, 此場不合你, 那就去第二間就行了

不過此場BG確實是保守一點 , 請昭#Ching 有冇較open 的呢 ? 如果冇, 我都考慮轉新場玩下..............

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-5-13 22:11 發表

咁那位女孩真係麻麻啦!做聯絡人咁無交帶。
佢既服務差得緊要! 打服務行業既工就要對客人負責. 我唔要求佢劉華咁既服務態度. 不過佢既表現絕不合格.

引用:
原帖由 mmon99 於 2012-5-14 14:05 發表
C Hing 何必勞氣, 此場不合你, 那就去第二間就行了
這個當然. 不過係想提醒下其他BROTHERS要小心. 山長水遠去到食白果就唔好.

any ching tried a bg called Michelle in here???

回復 83# 的帖子

is she good ?

回復 84# 的帖子

yes, i love her when i met her but never tried, actually i am not sure if she called michelle

the BGs in this shop are always on holidays !

回復 86# 的帖子

Tried Mandy and Dan Dan

Mandy - Young, good look, nice personality too, skin smooth
Dup and Oil soft like going facial but with heart, ok and nice
Other part for sure is conservative, but I am happy as we communicate well
That she set a line, NO up, YES down

Dan Dan - Around 30, look natural, tall girl
Work in big sauna before, dup and oil gurantee okay
She is not a bad choice too but I don't think she stays here long
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-5-18 18:30
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-5-18 18:30
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-5-18 18:30

回復 87# 的帖子

i like ching line ' UP NO DOWN YES', very creative but not attractive

回復 88# 的帖子

Is "UP " more important than "Down " ? a very peculiar rule !

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-5-22 18:58 發表
Is "UP " more important than "Down " ? a very peculiar rule !
I think I don't need to say what's "DOWN" including
so UP > DOWN

回復 90# 的帖子

But Mandy did a very nice stomach fat burn massage
which I got pain for 2 days

小弟早兩個星期上過去,
我話第一次黎, 個肥姐姐話幫我安排,
可能小弟怕醜, 覺得佢服務同態度問題不大
黎左個中中地ge bg, dup完全程都唔知佢叫咩名(因為我無問)
幾好傾, 服務細心, 肯俾我除佢bra係到玩
下就只可摸patpat
身材幾好, 幾大下
佢話係到做part time, 所以下次想再去搵佢, 都唔知點搵了....
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-5-27 22:00
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-5-27 22:00
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-5-27 22:00

點解又係我ge報告....
今日去到太夜, d技師差唔到走晒, 得返一個...
佢話原本走咖la, 但我突然行上黎, 搞到佢要開ot....
原來佢就係紫晴! 樣子的確ok!!!
part 1非常ok!! 好手勢!!dup dup下, 佢話我好濕(咸濕?我都未出手!)
佢話淨係用手推背都己經起晒沙, 佢話技癢, 想幫我刮沙!!
小弟骨齡淺!未試過!所以試幾下!確係舒服!!
之後推腳按肚!
part 2同好多師兄一樣, 格格格~但我都唔強人所難~
最後推爆~埋單走人~
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-1 06:04
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-1 06:04
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-1 06:04

回復 93# 的帖子

最後推爆....HAHAHAHA.....ching must feel romantic to be alone with her

回復 93# 的帖子

which bg is this?
oh ! sorry , I have got it !

小弟有緣,去左兩次,個肥妹妹收銀都幾好態度呀,問我外面熱唔熱,我話OK,跟住俾我支可樂~
涼爽曬~本來系想做MANGO,可惜放假,推薦eling俾我,入到房我好驚訝,呢D場好少見到甘個靚女了,
面尖尖,眼大大,頭發長長...系我中意的類型
PAT1:好細心亦好舒服,間中傾下解,聯絡下感情先,哈哈
PAT2:互動非常好,唔詳細講嘍
做完埋單200+300樓落,價錢都合理
出到來,見到個短頭發年輕女仔,著住黑色連身緊身裙,身材幾好,對住我微笑,跟住問肥妹仔,話系SASA,即時約左過兩日來試。
哎,銀包又要縮水了,無解啦,為左美女。哈哈
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-7 00:23
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-7 00:23
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-7 00:23

回復 96# 的帖子

i love ching report..i will definitely try elaine next time

回復 96# 的帖子

乜宜家有可樂飲呀!Elaime我都試過,的確係靚女,身形又好,服務態度又好

嘩!又係我!第三次去!
話說有樣野好搞笑, 我上次去, 個肥姐姐話搵美雪
個靚女一走入黎, 我叫佢美雪, 原來黎左個紫晴
今次去, 佢話搵sasa, 靚女入到黎我又叫佢sasa, 點知原來係美雪....

part 1, 勁落力咁dup, 舒服, 好俾心機, 我話:你唔駛咁出力la, 正常就得, 唔駛見我咁肥就咁落力
跟住我話我好肥, 佢就話搣脂減肥, 搣完好似真係ok~!!
part2, 格格格~但我跟住衰多手, 夾硬黎, 整喊左人,,,,,,
唯有say sorry 同停手......等佢推爆就算~
事後我不斷say sorry law

相關搜索目錄: 減肥
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 有趣味 2012-6-9 06:25
  • 白貓兒 威望 +20 有趣味 2012-6-9 06:25
  • 白貓兒 體力 +20 有趣味 2012-6-9 06:25

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。