推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

撤消johncage主播版一職

johncage不勝感激!
villarealfans因為曾罵其他版友被禁言!因懷恨在心,故因而攪事!
現已被大版主禁言!
有証有據!

細佬已俾機會佢,但冥頑不靈!

大版主禁言!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #22 anakin 的帖子

唔係喎!......................

回復 #26 brasco 的帖子

巴士,uknathan版友真神通廣大,今天註冊竟然可以知道咁多野,連我同abusyman2004 私下解釋都知?高人也!

schalke04fans =villarealfans

same guy也!
巴士你都做過版主,大家都明白啦!

anakin君講哂,論點正確!被佢踢爆
"#66度詢問"no other's anchor blog???"

跟住又講侵人私穏,通唔通先?

你估以前個靚靚大餅主咁廢咩~~~

有咩問題直接pm大版主查詢!

巴士,祝你身體健康!新年快樂!咖哩牛腩飯萬歲!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #29 brasco 的帖子

明白,如果係我ban就話我運用權力,
依家係蝙蝠俠,佢係有睇我個區架,都試過關閉過一d 有問題post!
個bolg post set左100架!仲有警告字句!

"為免為他們帶來不便,故此此版設閱讀權限! "

一個唔夠權限入去睇,一個仲問有冇其他主播既blog,好怪!

如果佢覺得d post有問題一定會做野!
唔係以前個靚靚啦~~~

你又睇下呢題!
出post個位朋友係女仔黎架!
http://xocat.com/f/thread-52023-1-6.html (標題: 新聞界敗類!!!)

阿妹都表明左佢地係敗類啦!
都話anakin論點正確啦!

我大部份朋友仔都熟,邊個有問題,邊個打邊個著裙定著褲我一定知!
佢地被ban左,有朋友仔pm我話佢地係度開post我先知既!
佢兩個係度講過咩我都唔知!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-2 17:54 發表

我知係佢ban, 佢亦冇事需要同任何人交待, 係難睇d之嘛....
都好過靚靚既,"禁"極LIN鐘都冇反應,係咪?

唉!仲何必再去糾纏呢?
俾d心機讀書啦,父母咁辛苦供你去外國。
唔好再咁沉迷女主播啦!
上網只係一種消閒餘樂,仲有其他野好架!
http://forum.timway.com/f/profile-username-xocatII.html

俾埋個名你去同佢糾纏落去,我以後都唔會再番入黎呢個題度!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。