推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

127 123456
發新話題

[原創] 8年前既呢度 當年回顧 圖片集

8年前既呢度 當年回顧 圖片集

8年前既呢度係比而家既 1X1強幾倍, 8年後既今日... 我地只可以睇番回顧

8年, 價錢冇咩變過

而家論壇既前身

當年既性女

祖先真係年年都有

日本妹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • GIII-L.W 金錢 +31 多謝分享 2012-5-29 00:35
  • GIII-L.W 威望 +31 多謝分享 2012-5-29 00:35
  • GIII-L.W 體力 +31 多謝分享 2012-5-29 00:35
  • 四眼明 金錢 +30 多謝分享 2012-5-8 22:04
  • 四眼明 威望 +30 多謝分享 2012-5-8 22:04
  • 四眼明 體力 +30 多謝分享 2012-5-8 22:04
  • 哲九 金錢 +30 個科林度無我O既報告。 2012-5-7 12:32
  • 哲九 威望 +30 個科林度無我O既報告。 2012-5-7 12:32
  • 哲九 體力 +30 個科林度無我O既報告。 2012-5-7 12:32
  • hungkm 金錢 +50 多謝分享 2012-4-25 18:47
  • hungkm 威望 +50 多謝分享 2012-4-25 18:47
  • hungkm 體力 +50 多謝分享 2012-4-25 18:47
  • andrew2726 金錢 +59 多謝分享 2012-4-22 18:01
  • andrew2726 威望 +31 多謝分享 2012-4-22 18:01
  • andrew2726 體力 +31 多謝分享 2012-4-22 18:01
  • 白貓兒 金錢 +50 多謝分享 2012-4-21 17:06
  • 白貓兒 威望 +50 多謝分享 2012-4-21 17:06
  • 白貓兒 體力 +50 多謝分享 2012-4-21 17:06

唔知大版主本身有無留底哩
佢Server換左咁多次
God's mill grinds slow but sure.

人老左就缅懷下

古麗   tina ....
上一代會員 PK
gladiator john_1
God's mill grinds slow but sure.

多人睇...冇人回...

感謝 師兄留下來的 回憶     

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-4-21 20:31 發表
感謝 師兄留下來的 回憶     
呢度一開始時我已經係會員了...

可惜第一個acc俾人hack左

相關搜索目錄: SPA

what a memory.

以前的廣告幾好!
年少多好,
只是夕陽無限好,
都往矣!

相關搜索目錄: 廣告

Good sharing !!!

師兄好有心!

時代變了 市場變了!

囡囡變得?食難左!

有d太做壞市了!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-21 17:19 發表
人老左就缅懷下

古麗   tina ....
上一代會員 PK
gladiator john_1
古麗... 好熟, 但唔記得咩事

小蓮真係搞笑既性女, 個名一個月轉一次, 起初小蓮, 之後小小蓮, 再改小小小蓮, 埋單好似改左7個小小小小小小小蓮

Wow what a good memory! I can still remember 古麗 and tina. Good girls. But as you can see, the prices did not change too much, does that means we were paying too much in the past?

Tina has gained at least 15 pounds since then.

感謝 師兄留下來的 回憶 !

What a great memory! thanks.

Thanks for sharing

the good old time............
I am also a Dirty Old Man

小小小蓮... 有D印象

往事只能回味!

引用:
原帖由 hkman1109 於 2012-4-24 13:42 發表
Thanks for sharing
玩左6年都仲呃post, 唔怪得會死

唔需要怪佢呃Post 嘅 尼到部份會員
隔一段時間才上一次 你開條題預左
有人簡單一覆 好過連thanks 都無講

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-25 08:26 發表
唔需要怪佢呃Post 嘅 尼到部份會員
隔一段時間才上一次 你開條題預左
有人簡單一覆 好過連thanks 都無講
寧願唔覆好過覆

哈 大早你又話多人睇無人回

無計,而家檔口都少左........

127 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。