推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

一切已過去

引用:
原帖由 Retav 於 2012-5-2 09:44 發表
經過前後一年的混亂情況, 看來, 合久必分, 分久必合的道理應驗在我身上…
和老虎既關系最終都系要改變, 已簽下的, 只有等待時間的到來, 渴望會有最後轉機…
和她的關係, 亦系最後傾談了解後, 她最終堅決重會那裡上 ...
看完全文竟找不到閣下要醉的理由? 如果想劈酒,不需要理由的,要醉 .... 只要遇上三狼而你老老實實的玩骰盅 ... 保證閣下如願.

閣下似乎並沒有道來 待人真誠 招來什麼惡果 ,我們很多朋友和女伴都相處得很幸福,Jack 哥、海哥 ... 不是每個真誠故事都不愉快

建議在閣下大醉一場前,先安安靜靜檢討,查找不足,找回一個字,"誠",再找 First lady 好好談談,女人的警覺性很強,會 sense 到誠意,不要巧言令色、不要空談保證,如果一個女人做到 File closed,相信個 project 做到佢已經辛苦得無法繼而下去 ,作為 partner, 我相信這不是叫錯,這叫失敗。

如果渴望有最後轉機,那就去找機會,機會是自己爭取,不是等人恩賜。我很相信你是知道方法的。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-5-3 11:02 發表

公公大哥,小弟也是疼过伤过才有以下所悟

《论语》中说的: “诱之以利,动之以情,晓之以理,胁之以威,授之以渔,绳之 ...

呢招叫大石壓死蟹,it really work.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Retav 於 2012-5-3 10:33 發表
醉既理由系, 難過, 不舍, 為一段經歷既結束..等等.. 不能盡錄, 只系感情宣洩, 不代表什麼什麼..

Thanks 師傅... 已在努力同First Lady 修補中..而且...

可能真系天意...

.
因為... First Lady 既週期有變 ...

連佢既 period 你都會知?你唔係一邊搞 paper,一邊搞野咁神化嘛

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-3 11:33 發表
就 情与诚  -

情 - 女女真爱你了就踢都吴会走。。
诚 - 手段,方法可以骗到女女。。但终必不长久。。。

係人都知道你講邊個

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-3 12:59 發表
我希望各位大哥不要以为我晒命,只是针对公公而说以上的话吧!

首先,我代各位大哥致送唔係晒命既肥七一幅圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-3 12:59 發表
我希望各位大哥不要以为我晒命,只是针对公公而说以上的话吧!

Secondly, 建議肥七去睇套叫 "阿部定" 的日本電影,方姐第日切左你你就知錯 姐夫 ....

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-3 12:57 發表

能用钱动得的女人,动了也没意思!对女人是动之以情,让她可以你(真男人)为傲!就自然不愿离开你。

你看我老三,老四?赶都唔走。跟我一起挨苦,挨 ...
[fly]

其實三嫂四嫂唔使捱 wor ,只不過係你用晒D錢去左第二度吃

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-3 13:55 發表

我只是为她们存起一笔钱去买基金喳!当我有什麽三长两短,她们可以不忧衣食。但又不用我大笔的付出。

连她们都不知的 ...

呃左百幾萬人仔 .... 唔通係柴 ....

你買錯左雷鰻基金咪 PK ? 係你怕人收左起你飛腳卦

肥七,如果有四個咁靚既老婆就好 lor ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-5-3 14:30 發表

果个係肥七几拾年既老友...我同佢差十條街啦...

前晚,尋晚,都係哈哈笑..比D囡呃左幾億X子.......
哈記俾你食乾淨喔 ...

稍為好樣D既都俾你爆過

引用:
原帖由 Retav 於 2012-5-3 15:33 發表
謝謝甘多位師兄既教導...
細佬無財, 亦唔識轉灣... 只系動之以情... 所以失敗.. 她真的要重新沉淪, 我勸過了, 罵過了, 再也沒有什麼可以做了...

至於老虎.. 相住五年, 週期那一些又豈能不知.. 系有少少意外... 而 ...
閣下私事原應且聞之且聽之,但閣下內容也曲折離奇難以理解,且多說兩句,如閣下與 First Lady 已在辦手續,何以同居一室且還有正常夫妻活動? 令人費解  

令人不明白如何風起雲湧?First Lady 如已有決定這種閑事到任何私家醫院都唔使過夜,閣下又有何置喙之餘地?她只需不承認便可以。

最後,不明白,什麼是沉淪?小二有更好的選擇嗎? 我們都知道這種工作屬於厭惡性,沒有一個正常人會喜歡做這種工作,當她作出這種選擇,在我而言,我會體諒他的無奈,如果閣下認為除了勸和罵就再沒有什麼可以做 ... 那就是這樣吧。

引用:
原帖由 Retav 於 2012-5-4 11:18 發表
師傅, 同First Lady 既情況一言難盡.
我只可以說, 怎樣狂風暴雨總有天晴的一刻... 而且, 其實重妾簽了字後, 大家好像更能放開來說話...

對於小二... 是她的選擇, 也說過幫忙的辦法, 奈何信任已失, 我也真的不太 ...

如果簽了字後還可以同床共被,那不止是放開 而是 開放了

引用:
原帖由 wt29 於 2012-5-5 03:05 發表
有些港男, 自小就很少與同齡或年青的女性相處過, 所以知道她們的招數甚少,
大陸人和香港人的成長路很不同, 大陸人口多, 貧富不均, 要出頭, 要不擇手段,
港男通常都有同情心, 覺得助人為快樂之本, 但強國囡囡就覺得 ...
呢個真係怪論,講到大陸囡囡係大奸狗,freakly speaking, 有邊度唔係弱肉強食呢?

港男係小學生?有冇睇過有D師奶抱仔跪在羅湖橋行乞搵老公?

當然有D水魚 例如:血魔,習慣引頸受戮

呢D 唔係小學生,係低B班

引用:
原帖由 Retav 於 2012-5-4 11:18 發表
師傅, 同First Lady 既情況一言難盡.
我只可以說, 怎樣狂風暴雨總有天晴的一刻... 而且, 其實重妾簽了字後, 大家好像更能放開來說話...

對於小二... 是她的選擇, 也說過幫忙的辦法, 奈何信任已失, 我也真的不太 ...
公公,如果你對小二都不信任,那肯定佢既 Integrity 有問題

如果 Integrity 有問題,那就不是人材,只可以說能幹、有能力

不可信任的人越能幹、越有能力 危險性也會越大

引用:
原帖由 drm 於 2012-5-5 17:12 發表

可能個別囡囡的誠信是有問題,抱著呃得就呃的心態。

但許多時卻是我們一廂情願,想當然的以為為她們著想,想她們好,勸她們 ...

D哥可以養半條村

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-5-5 18:25 發表
看了回想起小學本記念冊,有一好神奇的同學寫了一句在冊上【寧信老母,莫信老豆】到而家都唔明点能解h:" />

你都識講:
原諒我這一生不羈放縱愛鼓油
那會怕有一天會跌倒

條女都識答:
背棄了理想,誰人都 ...

蜘蛛前晚話: 呢條老母信唔過 ...

引用:
原帖由 wt29 於 2012-5-5 22:20 發表
有冇睇過有D師奶抱仔跪在羅湖橋行乞搵老公?
當然男人要攪到騙女人的感情和利益, 這等男人, 其實他們才是真正的弱者!
所以囡囡喜歡狼狗, 因同聲同氣, 即使被操控和哄騙, 都好過被騙時非她族類!
為免吃虧, 小弟建議 ...
哦 ... 即係去叫雞

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-5-7 09:52 發表

唉..好聽就響盡人間風流..唔好聽就金牌水魚...

不過我同K兄都有自知之明....錢銀兩圪..心安理得.....
小弟怎敢和柴爺並肩?

用把身外物,換個心頭好

貼身享受

傻既都識點揀  

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-7 09:21 發表

響師父個評級入面, 我都會係水魚一族......

我諗我而家得返兩種選擇, 就係比得起同比唔起, 比得起既乜都可以比
真情自是物有所值, 假意有人年月日咁做功夫做戲比你睇, 如果你係鐘意佢既, 都要買票入場架..
唔會,水魚係俾囡囡用假理由放血

你係俾囡囡用真既理由

那不是水魚

本來 healing hand 是不應該求代價的,

但你已有回報

所以係賺左

肥七贏左 54 蚊 ,記得提我

910505-05-2012
23:29
主客和星期六 29 車路士 (主) 對 利物浦 (客)
主 @ 2.45 $120

$120.00$294.00
910605-05-2012
23:29
入球大細星期六 29 車路士 (主) 對 利物浦 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $120

$120.00

開 2:1 點算?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。