推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

27 12
發新話題

[灌水] 痴鬼線

痴鬼線

睇番上呢度人數

昨日:

人地4台最高都係11XXX, 平時都係 6XXX-7XXX, 大家人數一樣, 但活躍度呢度少過人地100倍

人流多但係好雜
剛見到有人開題開網主波。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-7 18:45 發表
人流多但係好雜
剛見到有人開題開網主波。
咩事??????

被小記移走了
God's mill grinds slow but sure.

但係果邊廣告一樣多喎。
多到你㑹以為d 廣告真係分享。

相關搜索目錄: 廣告

不在乎人數多少,只在乎報告正確!

讓各位師兄玩得開心!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2012-5-8 11:05
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2012-5-8 11:05
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2012-5-8 11:05

回復 6# 的帖子

Yup.  Quality here is still better and most of the thread here are more relevant.  Of course, most of the readers here are with quality.

重振xocat第一分享: 上環興隆樓牡丹
http://forum.timway.com/f/viewth ... age%3D1#pid17034235

難怪呢個網死得咁快, 張相既網址係人都知, 呢度個個都識去, 而且條女得個度有賣廣告, 真人相更加冇廣告, 咁都要 delete, 呢度人流已經冇咩, 仲要學人地大網玩嚴格, 你自己慢慢玩飽佢啦, 咁多位, 重振xocat既分享分享左一篇已經俾人KO左, 原來係人地根本想整死呢度, 咁我潛番水啦

師兄 原來你在夜遊版的報告被高版
anakin 删了相 我諗相的表面印有廣告站名
我記得自xocat 新版開台 大版主交带我地版主
唔可以有廣告站名或結連在版面出現。

版規所定。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-8 16:12 發表
師兄 原來你在夜遊版的報告被高版
anakin 删了相 我諗相的表面印有廣告站名
我記得自xocat 新版開台 大版主交带我地版主
唔可以有廣告站名或結連在版面出現。

版規所定。
佢連幾張冇廣告既一般手機真人相都byebye埋, 冇相report有咩好高版
呢d版規真係玩死自己, 呢度之前我諗緊係末期, 仲有少少希望,  而家可以話死緊, 冇得醫

相關搜索目錄: 手機 廣告

網站網址
www.xocat.com       
網站估價
1404元
IP地址
58.64.143.73       
IP歸屬地
香港新世界電訊數據中心
外鏈數
圖片數
域名註冊日期
域名到期日期
域名註冊郵箱
contact@privacyprotect.org       
域名年齡
16 年
PageRank

Alexa

相關搜索目錄: 域名註冊

4 台       
網站估價501572元
IP地址67.228.141.242       
IP歸屬地美國德克薩斯州達拉斯市SoftLayer科技公司外鏈數1

圖片數0域名註冊日期2002-03-05       
域名到期日期2016-11-19域名
註冊郵箱[email]
111c5a830a1612330fd940eaa9ed1992@domaindiscreet.com
[/email]       
域名年齡15 年
PageRank        Alexa11312

相關搜索目錄: 域名註冊

xocat 9566272 vs 人地 11312

邊有人可以估到當年xocat係lead住人地幾班

而家人地唔止lead番幾班, 係根本就唔同級, 網站估價, 呢度是但一個工人(1404元)是但做幾日part time就可以買起, 人地(501572元) 是但一個工人要唔飲唔食做5年先得

我都講左唔可以寫廣告站結連!
係第個版别的版主可能會禁你言。

其實而家我地都無人話我地台lead 住人地。

放鬆點喇。

引用:
原帖由 李文健 於 2012-5-8 16:20 發表 佢連幾張冇廣告既一般手機真人相都byebye埋, 冇相report有咩好高版呢d版規真係玩死自己, 呢度之前我諗緊係末期, 仲有少少希望,  而家可以話死緊, 冇得醫
請你澄清你在夜遊版貼的相是無廣告站名嗎?

如果無 在這版我不會删  我會跟Xocat 總版規
沒有禁止
你的相 没有性愛動作 陽具 人獸交等吧
那些是被禁的

相關搜索目錄: 手機 廣告

你又好似係夜遊版暗示承認
係廣果相喎

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-8 16:45 發表

請你澄清你在夜遊版貼的相是無廣告站名嗎?

如果無 在這版我不會删  我會跟Xocat 總版規
沒有禁止
你的相 没有性愛動作 陽具 人獸交等吧
那些是被禁的
幾張有link既相, 因為我想講出條女真人同賣廣告係差幾遠

真人相係咁

邊度有廣告同性愛? 但byebye左

算啦, 就算唔禁言, 呢度已經大把人自己禁自己言, 呢幾年有幾可有人發過言?

當年係咁, 估唔到而家仲係咁

BYEBYE

引用:
原帖由 李文健 於 2012-5-8 17:11 發表 幾張有link既相, 因為我想講出條女真人同賣廣告係差幾遠真人相係咁 邊度有廣告同性愛? 但byebye左
有廣告站名的相要删
無站名的不应刪
版主可問你肯定得到當事人的同意嗎
像上次你在本版貼的絲物女相 你答得到
在仍未有人投訴下 我信你
因符合法律精神  Benefit of doubt

白貓講得冇錯,連結其他論壇會被禁言,編輯算輕手。

另外,貼晒全相都唔係咁好。

大家都系为咗网站好~~~都唔好吵啦·~

睇來是有些版主嬌枉過正,揸住雞毛當令箭,我曾試過係貼圖區被 ban禁言,原因話我灌水,我諗住睇完貼圖講番句 " thanks for sharing !" 係好應該的禮貌回應,點知就被版主 ban, 依加只好唔出聲 law.

其實我加入 Xocat 超過 10年,原先我係因為 NC版才開始係 Xocat發言,當時通過網聚認些好多 NC同好,定期有聚會,試過攪生日會(係 NC)有20+網友參加,好熱鬧,好多網友好熱心寫報告,但後來有些不明分子克意攪事,令我等熱心網友心灰意冷,到今日我和網友仍有聯系,一齊去玩但就無興趣出報告了.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-9 18:33
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-9 18:33
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-9 18:33

引用:
原帖由 wewa_168 於 2012-5-9 18:04 發表
睇來是有些版主嬌枉過正,揸住雞毛當令箭,我曾試過係貼圖區被 ban禁言,原因話我灌水,我諗住睇完貼圖講番句 " thanks for sharing !" 係好應該的禮貌回應,點知就被版主 ban, 依加只好唔出聲 law.

其實我加入  ...
咁咪同鬼街一樣、咁樣吾多好!

Post下相好D,吾好咁齋,有時齋睇字,好滿

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。