推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 自以為是疾風怒濤回憶錄 事件四 抽水

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-23 15:03 發表

那不多不少都是要用钱培养的啊.
钱就一定要花点啦。。仲要时间。。心机。。慢慢煲。。。仲系吴一定成功既。。。

最重要係當囡囡係個人0羅.....好多比幾舊就唔當佢地係人, 重仆街d既就幾舊都唔比, 借醉行兇...
最得意既係, 呢類人偏偏唔鐘意玩"激"場架喎, 去得"激"場, 光豬場, 都還左會亂抽, 偏偏佢地又唔鐘意, 如果攪著我既囡, 分分鐘攪到爆樽收場...
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 27# 的帖子

可能这人知道你是会爆樽,所以唔敢搞你的囡囡。所以以後还是事先声明和要恶点!

正正經經的談談抽水,我想我有資格說

我連坐我臺的都不會抽,可以拖拖手仔已經是那個小姐十分有吸引力

我曾對女伴說:無論什麼人,以任何方式抽你水搏你懵,請即打他耳光,所有後果由我承擔

但重來沒試過,魔仔 總說理由是我的女朋友醜

或問:如你的客戶、外賓,可以打?

很簡單,有客戶、外賓,那就不帶女朋友,在KTV 隨便選個陪,任他抽得夠 ....  

有朋友投訴帶的女朋友被抽水了,但他自己又去抽別人女朋友的水

有朋友投訴帶的女朋友被抽水了,幹嗎當場不反臺?過後才說?

有朋友投訴帶的女朋友的妹妹被抽水了,KTV 不是圖書館,帶人去玩自己就要照顧好,不可以怪人,怪自己,凡事會有 contingent,對嗎?

有朋友投訴在光豬場自己選的女朋友被抽水三十分鐘了,他自己才抽別人女朋友的水五分鐘,真荒謬,我無語

有些男人飲大兩杯總把自己當作華倫天奴,以為個個女人都嗒佢糖,但我覺得總會有代價,遲早問題。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-23 17:42 發表

钱就一定要花点啦。。仲要时间。。心机。。慢慢煲。。。仲系吴一定成功既。。。
  是啊.  所以都好少煲啦, 除非遇到真系好好的, 但都是先试试, 如果不是很有机会就byebye, 吊多几嚄就算。

原來這邊的師兄弟都玩得十分斯文啊。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 12:56 發表
正正經經的談談抽水,我想我有資格說

我連坐我臺的都不會抽,可以拖拖手仔已經是那個小姐十分有吸引力

我曾對女伴說:無論什麼人,以任何方式抽你水搏你懵,請即打他耳光,所有後果由我 ...
呢d係咪叫各打五十大板

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 16:06 發表

呢d係咪叫各打五十大板

呢d係叫沒有死有餘辜

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 16:26 發表

呢d係叫沒有死有餘辜   
其實我都想知有沒有人覺得我抽其他女仔水,

我知我既問題係(我自我感覺良好), 好多女仔都會keep住同我玩dice...
特別係佢男伴唔喝酒既時候, 但係通常我都會問下個男人介唔介意, 或玩多陣我自己都會閃開!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 17:01 發表

其實我都想知有沒有人覺得我抽其他女仔水,

我知我既問題係(我自我感覺良好), 好多女仔都會keep住同我玩dice...
特別係佢男伴唔喝酒既時候, 但係通常我都會問下個男人介唔介意, 或玩多陣我自己都會閃開!!
想自首 ....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-24 17:41 發表

想自首 ....   
玩dice唔係死罪呱.....

回復 36# 的帖子

玩完唔俾钱当然是死罪喇!

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-24 17:45 發表

玩dice唔係死罪呱.....

玩到d阿嫂心猿意馬 ... 係乜野罪 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-21 16:17 發表
在我们一起玩的一班人里面也有这样的一个人。

在通常的情况下规举应该是如果囡囡是自己从另一得场带来的,不管是不是夜之女或是 ...
講起哩樣野....有件事雖然過左幾年.我而家仲嬲緊.....
當日同一大班人...男都有差不多10個以上....
食晚飯果陣..我都同人介紹...陪我個囡囡係做正行....並非其他場返工的囡....
只不過佢想見我..先由第二個地方坐成個鐘車去cp見我....
,,,,,,,
其中一個男的趁我唔為意..就抽我囡囡水...因為剛剛開始飲酒不久...不可能醉....
最令人不開心的....在場有十幾二十個k囡...唔去搞...
擺明欺負我囡囡...年紀小...又純....
我真係好鬼慶...到而家都記得好清楚....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-5-25 01:59 發表

講起哩樣野....有件事雖然過左幾年.我而家仲嬲緊.....
當日同一大班人...男都有差不多10個以上....
食晚飯果陣..我都同人介紹...陪我個囡囡係做正行....並非其他場返工的囡....
只不過佢想見我..先由第二個地 ...
個疑犯係咪好肥既?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1# 的帖子

这种人,我一般都不和他玩,
他过来抽我囡水,我也一定会阻止,因为这样囡会对你好点
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-24 17:48 發表
玩完唔俾钱当然是死罪喇!
幾時冇比錢呀??

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-22 15:37 發表

的确是。。要是想要求多些, 有灰, 就要慢慢培养下啦。。女女绝少第一次见你就会有灰的。。
唔怪得d女对我没灰啦,我通常见一次,最多俩次,就贪新鲜搵新野。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-5-24 14:13 發表

是啊.  所以都好少煲啦, 除非遇到真系好好的, 但都是先试试, 如果不是很有机会就byebye, 吊多几嚄就算。
。。我也是。。没心机花时间煲。死啦,变左机器人添。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-21 21:47 發表
师兄说到抽水一事也想说一下。。

其实一些师兄喜欢抽水。。以为是占了便宜。。实则是笨7之极。。你不尊重女女。。女女看你是下流。。印象会极差。。 ...
我通常不主动抽水,但其他brother 抽我的话,只是不太过分,我当看不到,或者一起抽,或者我又抽下他的女女。。 甘先好玩啊。当然如果是自带的,就不抽。

跳舞的话,很难不抽,通常d女女,一跳舞就会high 好多,她会过来抽我们男生水,甘我地又什幺会不反击啊。。。

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-26 10:06 發表

。。我也是。。没心机花时间煲。死啦,变左机器人添。。。
不是我们没心机煲, 是现在女女不珍惜.  要花好多心机.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-25 08:40 發表

個疑犯係咪好肥既?  
唔係....肥哥...通常都有分寸....識得收手...

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-5-26 10:03 發表 唔怪得d女对我没灰啦,我通常见一次,最多俩次,就贪新鲜搵新野。。。
日日鲜就又刺激又包无手尾啦!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-27 16:50 發表

日日鲜就又刺激又包无手尾啦!

我都係覺得小三窩心

唉。。。燎人者贱也

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。