推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

93 1234
發新話題

[原創] 尖沙咀新場水X澗???

Lisa、琳琳、小喬和Connie我都做過, Lisa和琳琳較熱情, 小喬和Connie則較斯文, 各有特色。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-10-11 02:01

回復 76# 的帖子

完全周意

尖沙咀出巡~~第一站水舞澗

差唔多成2個星期冇去玩,尋晚馬會請客,點都要去慶祝一下, 第一站先去水舞澗,
9:00上到去有4個師傅,(connie,小喬,桐桐,蘭蘭),前3個都試過,今次試埋蘭蘭先,
話晒馬會請客,點都來過spa 啦!!part1,2 都十分滿意! 手骨都好正宗!!可以開班授徒!!做完同老闆娘吹水!!依個都幾好傾好nice!!

仲有第2站架!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-18 10:03
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-18 10:03
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-18 10:03

回復 78# 的帖子

咁好有馬會請。
等你下一站報告。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-10-18 10:05 發表
咁好有馬會請。
等你下一站報告。
係呀!!尋晚都輸左幾場!!
好彩後尾中番場t咋!!!!

此題解鎖 會員請求
God's mill grinds slow but sure.

會員要求。

小弟想問下,開大大約幾錢,我未去過,真見笑!

謝過白C Hing! 請問除左小虹之外,重有冇其他update?

引用:
原帖由 yellowhite 於 2013-2-25 19:18 發表
謝過白C Hing! 請問除左小虹之外,重有冇其他update?
有小虹, 小喬, COCO, Connie....聽講剛有兩個新見工, 未知返唔返

師兄消息果然厲害。快點出果報告先

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-2-27 14:32 發表 師兄消息果然厲害。快點出果報告先
kingcoolman你很早前請我unlock题
請你真要寫入才request.

請問係咪得spa room有獨立沖涼?!

回復 1# 的帖子

得閑過去消費!!!

最近見斯斯文文的Connie比前消瘦了啊, 再找她按按,覺得她的力度更堅,一招螳螂臂,令我肩背輕鬆了很多呢/Coco的嘜單似乎不少,一個接一個的,愈來愈覺得她幾得意鵅小喬總是給我妹妹仔Feel,又令我想起與她初相識時的情形/小虹的輪廓依然鮮明,有她在那裡令我充分感受舊雨新知之情懷/和她們一起以茶代酒聊聊天相當愉快呢~

相關搜索目錄:

回復 88# 的帖子

好似記得有2間spa房都有獨立浴室。

相關搜索目錄: SPA

哈哈!尋晚上左去Mcoco,功夫又進歩左,K完一身鬆晒,依個女仔真係又K得又識搞氣氛,全程都很happy。走個時見到小喬,遠睇又靚左,吹左幾句,下次再約佢

回復 87# 的帖子

過左咁耐5再寫,有新野再奉上新包膠

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。