推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

失去了笑容的天使

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 17:24 發表

我又表錯情啊?~~其實呢!我呢!有妳就心滿意足啦~
这种满足,可以持续几耐啊

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 17:30 發表

我估就未必可以7生7世~
但係要一生一世~都好易~對爸b黎講~因為他愛我的老媽子~也就是你啊~
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 17:30 發表

我有多老,便有多久~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-27 23:31 發表

但係要一生一世~都好易~對爸b黎講~因為他愛我的老媽子~也就是你啊~
乖女最明白爸b 想法...七世姻緣?我地只係凡人嗟...
今世能夠遇到...已經很難得了

[轉載自戰機兄手筆]

以一段節錄自袁枚的隨園軼事,和大家分享一下
惜玉憐香而不動心者,聖也
惜玉憐香而心動者,人也
不知玉不知香者,禽獸也

人非聖人,安有見色而不動心者
其所以知惜玉而憐香者,人之異於禽獸也

世之講理學者,動輒以好色為戒
則講理學者,豈即能為聖人耶?
偽飾而作欺大語,殆自媲於禽獸耳
世無柳下惠,誰是坐懷不亂?
然柳下惠但曰不亂也,非曰不好也!
男女相悅,大欲所存
天地生物之心,本來如是

紅色字眼,視為精句...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-27 17:30 發表
我唔係引你去
乜你睇唔出我影射獸獸咩
(好似好耐未見識過, LCW 尼D 中級場之嘛.)
你擺明係笑佢未見過大蛇誧膩
btw 佢e+ 重周不時搵你架?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-27 23:31 發表

啊!谢谢你的提醒啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 00:58 發表

我有多老,便有多久~
不知道有多少时间呢,我都40岁了

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 01:12 發表

你擺明係笑佢未見過大蛇誧膩
btw 佢e+ 重周不時搵你架?
鬼咩, 佢去埋D比 J L仲 up dup既佐敦桑拿.

佢話俾條女夾住唔去玩得, 好耐才free得一次就call我問路lor.

話時話, 條友都唔算衰晒, 雖然早年同我M恆,
但亦早已公開私下向我道歉, 唔似得有D人,
小完你過後就當維威喂過左去(因為真係有D賴鞋底友會向佢乞修好), 小翻佢佢就唔受得. 初初以為叫翻我貓哥但戴副假惺忪, 阿獸都識開thread道歉, 但尼位大佬復位後又會向全版人罪己並作commitment嗎(識諗如此做就早會為自己挽回些分數啦)? 還是以為自己得十兜八兜淥鳩友簇擁復位就得人心?鳩友都烏散啦,仲化身做笑話咩.

相關搜索目錄: 笑話
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 01:21 發表

不知道有多少时间呢,我都40岁了
當我來到妳身邊的時候
便是要關懷妳、愛護妳、支持妳
即使我只能活到明天
我也不會改變我的信念

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-28 10:09 發表
鬼咩, 佢去埋D比 J L仲 up dup既佐敦桑拿.

佢話俾條女夾住唔去玩得, 好耐才free得一次就call我問路lor.

話時話, 條友都唔算衰晒, 雖然早年同我M恆,
但亦早已公開私下向我道歉, 唔似得有D人,
小完 ...
我都記得起推油回左佢一個 post...話晒都叫做公開道歉
我幾欣賞尼種有錯就認既精神

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 11:10 發表

當我來到妳身邊的時候
便是要關懷妳、愛護妳、支持妳
即使我只能活到明天
我也不會改變我的信念
我是怕我没时V让你关怀
现在好礞F吗?`还是痛吗?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 14:55 發表

我是怕我没时V让你关怀
现在好礞F吗?`还是痛吗?
我是去愛妳的,那管時間長久
就是抱著這種「明天便是末日」的態度去珍惜妳
明白嗎?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 15:03 發表

我是去愛妳的,那管時間長久
就是抱著這種「明天便是末日」的態度去珍惜妳
明白嗎?
我当然明白
有许多情感是茠k用语言表}的,我对你也是如此。

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 15:51 發表

我当然明白
有许多情感是茠k用语言表}的,我对你也是如此。
總有一天,我們倆會成化蝶~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 15:53 發表

也许是下一世吧!
我姐不愿意和伙,她生活她怕

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 16:03 發表

也许是下一世吧!
错了,她说她怕

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 16:03 發表

也许是下一世吧!
可以理解呢!...她有她的家庭,等我再想想吧

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 16:15 發表

可以理解呢!...她有她的家庭,等我再想想吧
算了吧!!!!!!1我想放弃

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 16:18 發表

算了吧!!!!!!1我想放弃
看看我的計算
25 臺 x $3  x 24 小時 x 30 天 (1 月) = $54,000 (淨營業額)

25 臺 x $4000 = $100,000 (資金)
裝修 = $50,000

可以慢慢加電腦嗎?

相關搜索目錄: 裝修 電腦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 15:53 發表

真係恩愛, 纏綿, 溫馨, 浪漫................

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 16:36 發表

看看我的計算
25 臺 x $3  x 24 小時 x 30 天 (1 月) = $54,000 (淨營業額)

25 臺 x $4000 = $100,000 (資金)
裝修 = $50,000

可以慢慢加電腦嗎?
慢慢再考虑吧!
我想你现在一定很辛苦吧!是时后吃x了
每臚H的心底都有一片净土,我要在我的这瞻艄苤A为你种上一排康乃馨,永远的祝福你,祝你健康、幸福、快乐!—— 真的好想你!

相關搜索目錄: 裝修 電腦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-28 16:59 發表

真係恩愛, 纏綿, 溫馨, 浪漫................
唔使咁秘密喎 ....打麻雀時已經表露晒你睇啦...
下次唔好咁快走呀

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-28 17:11 發表

...为你种上一排康乃馨,永远的祝福你,祝你健康、幸福、快乐!—— 真的好想你!
康乃馨好似係送給母親的花啊
但有妳這個守護天使,甚麼難過痛苦,都很快一掃而空
我也是一樣的掛念著妳啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-28 18:02 發表

康乃馨好似係送給母親的花啊
但有妳這個守護天使,甚麼難過痛苦,都很快一掃而空
我也是一樣的掛念著妳啊
没错康乃馨是送给母亲的,这花不是要送给你,是要种在我心田,为你永远盛放茪ㄜn雕谢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。