推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:16 發表

個胸太大........有d衫著唔到
哇,咁埋引死人啦,大波妹呵呵

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:17 發表
著到果D都迫爆啦
會架..........都唔好睇
不過老公又係中意大波........

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:13 發表 不過你身材咁勁...都唔少人猴住啦...
又唔講得咩魔鬼濕柴,但一定係一個好對手。。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:19 發表

唔只你老公...好多人都鐘意...可以夾腸
男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 ren62 於 2012-5-27 17:17 發表
哇,咁埋引死人啦,大波妹呵呵
已經係大波c9啦........仲邊係大波妹

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:20 發表
唔只你老公...好多人都鐘意...可以夾腸
男人都自私..........成日掛住要夾腸

就要準備裝身扮靚靚

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:25 發表

男人自私..........成日掛住要夾腸
睇得AV多嘛...咁大波...唔玩夾腸好晒....你估咁多人做到咩...

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:25 發表 男人都自私..........成日掛住要夾腸
哪...我就唔lile囗爆同夾腸,我like聽女人叫。

回復 171# 的帖子

呢樣咪唔好囉,又想性但又驚比人話隨便?
太保守不如睇多d 4仔學番多d 野同老公玩好過啦

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:28 發表
睇得AV多嘛...咁大波...唔玩夾腸好晒....你估咁多人做到咩...
嗯..............

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 17:29 發表
哪...我就唔lile囗爆同夾腸,我like聽女人叫。
嗯..............

世俗人大刀世俗,只會羊群,根住D世俗勁人羅,有幾多人會知,真的真不了的道理,咸濕同淫蕩又有何分別,開心就得啦。鬧人咸濕淫蕩D人,祝他-男的無穴玩,女的無棍用。

引用:
原帖由 seenine 於 2012-5-27 17:35 發表
世俗人大刀世俗,只會羊群,根住D世俗勁人羅,有幾多人會知,真的真不了的道理,咸濕同淫蕩又有何分別,開心就得啦。鬧人咸濕淫蕩D人,祝他-男的無穴玩,女的無棍用。
又唔使咁話人地........無棍用無穴玩

引用:
原帖由 seenine 於 2012-5-27 17:35 發表
無穴玩又無棍用好慘咖~

走晒?

嘩!呢個大笨咒都幾毒吓!

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:55 發表
走晒?h:" /> h:" /> h:" />
係度.........不過就要出去

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:19 發表

番黎, 乜傾得咁熱烈!!

個個男人都中意大波咁滯

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-5-27 17:55 發表
嘩!呢個大笨咒都幾毒吓!
我都係咁話........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:59 發表

係度.........不過就要出去
咁下次傾啦

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 17:41 發表

無穴玩又無棍用好慘咖~
又有女生在

引用:
原帖由 BE@RBRICK 於 2012-5-27 18:00 發表

個個男人都中意大波咁滯
中意奶媽..........

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 18:01 發表
咁下次傾啦
6點幾先出都未遲

引用:
原帖由 BE@RBRICK 於 2012-5-27 18:00 發表

個個男人都中意大波咁滯
但係我聽過有男人唔鍾意大波, 佢話鍾意微波甚至無波, 咁先有性格WOR -.-

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。