推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:29 發表

起動慢.........
我個係v12起動好快

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 15:30 發表

你又唔知佢講真定講假,當然等草議,之後你再修定喇
太複雜..........自己想點就自己決定

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 15:31 發表

我個係v12起動好快
係咩............好勁喎

起動快慢係睇你功夫者
男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 15:36 發表
起動快慢係睇你功夫者
或者我功夫唔夠好囉

起動慢實都唔錯,前戲都玩耐D

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 15:41 發表
起動慢實都唔錯,前戲都玩耐D
咁又係..........佢前戲都好投入

咁鄀算係咁啦 ,唔怪得唔洗點出去揾

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 15:48 發表
咁鄀算係咁啦 ,唔怪得唔洗點出去揾
都想架..........遇到合心水都會主動

點先合你心意?

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 15:52 發表
點先合你心意?
眼緣好緊要.........

以前都中意落酒吧飲野,都好多機會識仔.......
近來沒有了

咁呢個就—定架啦,有無乜野Look你有偏好?

無時間定C6唔中2?

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 15:59 發表
咁呢個就—定架啦,有無乜野Look你有偏好?
有架.........唔知點形容

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:02 發表
無時間定C6唔中2?
唔明喎..........

書生型定大大隻六舊腹肌

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 10:23 發表
尋找愛情!      探索性趣!
如果沒有性趣,愛情都會乏味..........
性事是否只可在晚上夜深人靜時進行?
女性開放又是否會給別人唾罵濫交?
很多不公開的性派對,聽說存在著有交換性伴侶,群 ...
我好認同, 性呢樣野係男係女都會有需要咖啦, 但係有啲人會覺得男人需求大就無野好正常, 但係我地女人需求大有啲人會覺得好淫蕩, 真係好唔公平啊>_<

白淨斯文個頭set得好靚(男PR)

冇時間定老公唔鐘意你落CLub

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:05 發表
書生型定大大隻六舊腹肌
型仔款..........大隻仔都ok

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:05 發表

我好認同, 性呢樣野係男係女都會有需要咖啦, 但係有啲人會覺得男人需求大就無野好正常, 但係我地女人需求大有啲人會覺得好淫蕩, 真係好唔公平啊>_
就係咁...........唔公平

終于有個女USER入黎

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:11 發表
終于有個女USER入黎
呢度男多女少吖麻

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:07 發表
冇時間定老公唔鐘意你落CLub
老公工作忙.........無咩時間陪我顛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。