推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

尋........情!探........性!

尋........情!探........性!

尋找愛情!      探索性趣!
如果沒有性趣,愛情都會乏味..........
性事是否只可在晚上夜深人靜時進行?
女性開放又是否會給別人唾罵濫交?
很多不公開的性派對,聽說存在著有交換性伴侶,群交等!相信真的參與過這些 活動又有幾多呢?
但公式的性生活又何來情趣!
我相信每個人的需求都不一樣,就好像每個人的胃口口味不一樣,食的份量也不一樣,不可一概而論........
同時性趣是要互相配合........
還有........男的風流就天經地義,女的稍為開放就被唾罵淫蕩!是否太不公平呢?
姊妹們是時候站起來吧...........
與男士們睇齊........去尋找我們的快活
歡迎男男女女都入黎聊天........發表意見

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +30 讚! 2012-5-29 23:41
  • 飛哥 威望 +30 讚! 2012-5-29 23:41
  • 飛哥 金錢 +30 讚! 2012-5-29 23:41

因工作關係,小妹如果未有及時回應請見諒

希望大家可以入黎暢所欲言

你都講得岩 咁你覺得女性應點做

男的風流就天經地義,女的稍為開放就被唾罵淫蕩!是否太不公平呢?妳唔洗睇人點睇∼自己開心就得!至於與男士們睇齊∼我覺得現在有好多野(地位)女士比男士高了

那方面,男比女老實好多,
起碼好多男的都認自己咸濕魽C

沒有人?
男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 10:23 發表
很多不公開的性派對,聽說存在著有交換性伴侶,群 ...
好多世俗人眼中,男女就根本係唔對等嘅!只係啲女人爭取利益,所以大叫男女平等之口號。例如一個男人,三幾日就拖住唔同嘅女人,出出入入大廈門口,啲街坊會覺得呢條友咁勁嘅!啲女人可能幻想佢有過人之長,兼具有金槍不倒之戰鬥力。反之,如果個女住客,成日拖住唔同嘅男人出入,啲街坊又點睇呢?

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 10:43 發表
那方面,男比女老實好多,
起碼好多男的都認自己咸濕魽C
咁又是

樓主見解同我都好相似
比喻成同食洃@樣,有人重口味有人愛淡口
有人愛食.......
那樓主睇螺ㄚY食家
-

引用:
如果個女人又開放,今日張三,明日李四,大家做吓朋友,飲杯茶,食個飯,然後上床打番場友誼波,我諗無乜男人會擴拒。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 you323 於 2012-5-27 10:40 發表
男的風流就天經地義,女的稍為開放就被唾罵淫蕩!是否太不公平呢?妳唔洗睇人點睇∼自己開心就得!至於與男士們睇齊∼我覺得現在有好多野(地位)女士比男士高了
其實又唔需要太認真比較

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 10:44 發表
沒有人?h:" /> h:" /> h:" />
有人.........

男人同女人嘅心/生理,係有好大嘅分別嘅!

引用:
原帖由 abc23114 於 2012-5-27 10:38 發表
你都講得岩 咁你覺得女性應點做
我都唔知架

引用:
支持翠翠

回復 15# 的帖子

咁你係邊隻? 開放定保守?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 10:31 發表
因工作關係,小妹如果未有及時回應請見諒
翠翠做咩架

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-5-27 10:54 發表
如果個女人又開放,今日張三,明日李四,大家做吓朋友,飲杯茶,食個飯,然後上床打番場友誼波,我諗無乜男人會擴拒。
又唔一定要上床

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BE@RBRICK 於 2012-5-27 10:58 發表

翠翠做咩架
做文職

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 10:57 發表
咁你係邊隻? 開放定保守?
中間........

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-5-27 10:56 發表
男人同女人嘅心/生理,係有好大嘅分別嘅!
我又唔係心理專家,不過都知有分別

回復 21# 的帖子

即係間唔中都會出去搵食? 哈哈..

家嫂HOW OLD AR?
家嫂見妳咁個POST我古妳有同一經曆
食過幾多個男人?

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 11:01 發表
即係間唔中都會出去搵食? 哈哈..
搵食呢句好似難聽d喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。