推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尋........情!探........性!

話唔埋,佢叫你出個食評比佢

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:32 發表

就係..........激q死
講笑

不過如果有食評出個邁誘U都好

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:26 發表

有d好似隻野獸咁,真係嚇死人
喂,我唔似野獸謘]好白淨)快蟑鳩痝

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:41 發表

男人太白淨唔夠.............man喎
我man嚝鼎x好man鍐{

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:45 發表

個個男人都話自己好得........事實係咪就自己先知
上兩個星期(真係無吹水)又係出外偷食
先蟑耖inger fuck,個partner中場休息時要謎儒琝琱漇咩扣做
點可以貢舒服

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:54 發表

你先係食家........
有無試過同你老公識的人偷食過

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:30 發表

好有反應添
不過.........有時佢反而問我有冇胆接受比其他男人咩咩
比佢激死 !唔知真定假
那只不過係sexy talk隉A你回應返佢:我比人咩你唔介意咩?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:17 發表

佢話唔介意........不過唔知真定假
那你又試下佢叫佢M人比你簡囉

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:22 發表

搵人比我? ..............唔多明
即係叫佢按排人

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:27 發表

係想玩都自己找人啦........點解要佢安排
你又唔知佢講真定講假,當然等草議,之後你再修定喇

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:29 發表

起動慢.........
我個係v12起動好快

白淨斯文個頭set得好靚(男PR)

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:16 發表

咁我地咪好搶手
珍貴動物

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:24 發表

我呢啲另類市場~ 唔係好多個JA
呵欠
話薛痝覺得pk,我又真係彈過肥妹鐘
食完飯話有事要閃。。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:29 發表

有幾另類.........  
重口味   call me queen.....

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:40 發表

我都肥架...........
37 28 36.........呢個身形會唔會嚇親你地
有幾高先,28腰都唔係好粗
我個BMI都係15.幾剛到錶喎

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:49 發表

哈哈
我肥過你, 不過諗住六月去埋個旅行開始減肥LU~
但係自己又食緊避孕藥, 有啲難減
食避孕藥,食yasmin佢唔會肥但貴小小
去旅行通常會肥除非你去非洲旅行

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:47 發表

5呎5吋高.........而家已經食少d宵夜,希望唔好再肥
食返鷸iber supplement多飲水,每晚做50下以上sit up
應該減到肥

翠,如果你條腰減返2寸  個波嘜好大

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:01 發表

做50吓sit up........好辛苦啫
做運動減肥係最自然方法,一係每日做3個鐘頭愛好唔好

相關搜索目錄: 減肥 運動

但我都like女人小肥有肉地,但太肥對身體唔好嘛

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:13 發表 不過你身材咁勁...都唔少人猴住啦...
又唔講得咩魔鬼濕柴,但一定係一個好對手。。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:25 發表 男人都自私..........成日掛住要夾腸
哪...我就唔lile囗爆同夾腸,我like聽女人叫。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 18:16 發表 你地感受唔到
大家梗話喇
你都感受唔到奔周大朝早硬往痾尿的辛苦

早晨翠,張車頭相好似(娘)髐p小
唔好介意*_*

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。