推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:19 發表

老公唔係度.........識下男人無所謂
就算老公係度...識都無所謂啦...最緊要唔好比佢知者..
男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:24 發表

我會話佢知有人追我.........等佢著緊我多d
咁佢係咪真係緊你D...有D無反應架嘛..

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:30 發表

好有反應添
不過.........有時佢反而問我有冇胆接受比其他男人咩咩
比佢激死 !唔知真定假
睇黎佢覺我你唔會出去搵其他男人wo...不過事實就...哈哈..

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:39 發表

事實都唔係會咁隨便
咁緊係...都要岩FEEL先會既

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:43 發表

當然啦........咪當我咁隨便
呢度無人覺得你係隨便

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:45 發表

個個男人都話自己好得........事實係咪就自己先知
我成日都話自己唔得

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:53 發表

係咩.........又會咁
因為真係唔得

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 14:55 發表

真的嗎..........
好似好難令對方高潮啊

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:14 發表

真係........
你幾耐無高潮?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:17 發表

佢話唔介意........不過唔知真定假
可能佢知佢餵唔飽你..

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:21 發表

我次次都有.........好易黎
好幸福啊

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 15:23 發表

男人年紀大就機器慢...........
慢有慢好既...慢你都有高潮啦...

起動快慢係睇你功夫者

起動慢實都唔錯,前戲都玩耐D

咁鄀算係咁啦 ,唔怪得唔洗點出去揾

點先合你心意?

咁呢個就—定架啦,有無乜野Look你有偏好?

無時間定C6唔中2?

書生型定大大隻六舊腹肌

冇時間定老公唔鐘意你落CLub

終于有個女USER入黎

咁你邰可以揾FD一齋落去玩

肥妹妹係度食左幾多個?

唔係好多,即係都唔少啦,質素如何?

有肉地唔算另類

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。