推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

96 1234
發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 06:02 發表

有就一定有啦
乃完有冇打車輪?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 07:49 發表

電召左啦........
嘩....咁係邊度救火呀? 落去爆房定去大廈殘廁?

😘翠翠今晚大戰連場!!!!

各位早晨!
翠翠早晨,昨晚扑左幾多鑊呀?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 00:57 發表

早晨.........
尋晚好夜先訓,邊得閒貼相
返到公司未呀? 未就貼兩張啦, 我未睇過呀, 今朝特登早d上來捕你架.

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 01:02 發表

在公司啦
貼唔到相喎h:" /> h:" /> h:" /> h:" /> h:" />

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 01:04 發表

頭炮........坐爆
二次大戰是.......
屌爆~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 01:06 發表

咪好似呢個公仔咁囉........
狗仔後推定C眼呀?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 01:22 發表

食藥會好肥h:" /> h:" /> h:" />
嗯, 係呀!

不過帶套冇咁好feel喎!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 01:34 發表
有個日本客人黎左.......一陣要開會
日本仔好咸濕, 你今日著咩? 唔好走光益日本仔呀..

引用:
原帖由 大王club 於 2012-6-8 01:51 發表
又唔好咁講..世事無奇不有..你都無諗過一個正常ol..都會鍾意做性奴比人前後入哂又玩sm又做...喇
但係麻甩佬吃番自己係西度流出來的米青, 我相信真係會少之又少......

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 02:04 發表

我都覺得不會囉........飲西汁就會
係呀, 西汁我都會飲~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 02:30 發表

絕對會啦
翠翠真係識嘆~~~~~~~~~~

早晨翠翠, 早晨各位C兄~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 01:43 發表

而家已經不及當年勇啦.........
年紀大了........貼都沒人看啦
點會冇人睇? 我日日捕住都係等睇你D相~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 01:59 發表

多謝...........
呵呵. 不過次次都撞唔啱時間~~到而家都未睇到

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 02:55 發表

係呀...........我都好惡架
呵呵, 你唔係好惡, 係好胸即~

吃飽的啦,翠翠~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 09:43 發表

今晚無波睇嗎
咁係唔係聽晚先有得睇呀
翠翠今晚上來比我地睇你個波囉~~

翠翠午安~~~各位午安~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-25 07:08 發表

hi...........decemmeimei哥
我又要暫時離開...........後會有期啦
噢~~~bad news for us......

96 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。