推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:02 發表
無時間定C6唔中2?
唔明喎..........

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:05 發表
書生型定大大隻六舊腹肌
型仔款..........大隻仔都ok

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:05 發表

我好認同, 性呢樣野係男係女都會有需要咖啦, 但係有啲人會覺得男人需求大就無野好正常, 但係我地女人需求大有啲人會覺得好淫蕩, 真係好唔公平啊>_
就係咁...........唔公平

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:07 發表
冇時間定老公唔鐘意你落CLub
老公工作忙.........無咩時間陪我顛

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:11 發表
終于有個女USER入黎
咁我地咪好搶手

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:18 發表

珍貴動物
梗係...........

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:25 發表

我呢啲另類市場~ 唔係好多個JA
呵呵
有幾另類.........

引用:
原帖由 jie2012 於 2012-5-27 16:30 發表
翠家嫂在這裡的報告,你老公可是知道 ?????
梗唔知啦..........

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:30 發表

話薛痝覺得pk,我又真係彈過肥妹鐘
食完飯話有事要閃。。
我都肥架...........
37 28 36.........呢個身形會唔會嚇親你地

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:43 發表
有肉地唔算另類
總有人會喜歡肥

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:44 發表

有幾高先,28腰都唔係好粗
5呎5吋高.........而家已經食少d宵夜,希望唔好再肥

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:46 發表
\

有啲人會覺得得排骨咁先叫正咖麻, 呢D叫骨感~哈哈
我老公話佢自己中意食肥........仲要啖啖肉

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:49 發表

哈哈
我肥過你, 不過諗住六月去埋個旅行開始減肥LU~
但係自己又食緊避孕藥, 有啲難減
慢慢減啦.........

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:52 發表

食避孕藥,食yasmin佢唔會肥但貴小小
去旅行通常會肥除非你去非洲旅行
旅行肯定食好多野..........點唔會肥

引用:
原帖由 you323 於 2012-5-27 16:43 發表
唔會!我地都不一定會見
嗯...........

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:56 發表

食返鷸iber supplement多飲水,每晚做50下以上sit up
應該減到肥
做50吓sit up........好辛苦啫

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:59 發表
翠,如果你條腰減返2寸  個波嘜好大
其實我著親貼身衫出街已經成日比人眼望望

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 17:01 發表

係呀, 我男朋友叫我唔好減添呀.. 比佢激死
男友中意就得啦.........

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 17:06 發表

做運動減肥係最自然方法,一係每日做3個鐘頭愛好唔好
男人有能力做3個鍾先講啦.........

相關搜索目錄: 減肥 運動

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:08 發表
減到好索反而男友仲驚
會架.........好多人溝

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 17:08 發表
但我都like女人小肥有肉地,但太肥對身體唔好嘛
咁又係.............

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:13 發表
不過你身材咁勁...都唔少人猴住啦...
個胸太大好似奶媽咁............有d衫又著唔到

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:17 發表
著到果D都迫爆啦
會架..........都唔好睇
不過老公又係中意大波........

引用:
原帖由 ren62 於 2012-5-27 17:17 發表
哇,咁埋引死人啦,大波妹呵呵
已經係大波c9啦........仲邊係大波妹

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:20 發表
唔只你老公...好多人都鐘意...可以夾腸
男人都自私..........成日掛住要夾腸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。