推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

由波士頓到太古城

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-28 01:20 發表
也许是 风烛 最让人伤感吧。。
仲玩得就玩咯。。玩得开心的就放开心情去玩咯。。。
凡是有第三只腿的动物都是好色多情的.   这是自然界的定律.  只是人类这几百年来加了道德枷锁给自己而已.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-28 09:50 發表

呵呵,我們上一代仍可以納妾的,香港一夫一妻制由72年開始,沒有幾百年,僅幾十年。  
納妾哪有去K好玩, 虽然是便宜D,  但是麻烦事也多.  始终有道德枷锁不能好像狮子老虎一样, 见一个上一个.  

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-28 09:55 發表

说得好。。甘我就除了话系去减压之外又可以话系去做D好自然既野啦。。吾系去叫 JI  呀。。
是啊是啊, 哈哈

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-28 12:10 發表

师兄女女也是长情。认真。。羡煞旁人。。
都系果句啦。。好玩就玩啦。。人对我好我也要对人好咯。。甘就大家都开心。。先会升华嘛。。
确实是大家都开心先会升华.  神女有心襄王没梦的一般没好结果.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-1 12:26 發表

唔玩果晚都要食個機餐   
甘会不会好快谢 ?  我以前有个LB不想做的时候就会说让我休息下, 天天做好伤身 。  换言之是想同我长做长有  不想甘快玩谢我

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-1 13:30 發表

呢度D大哥日日都要食幾餐至夠喉

做到D女逃生 ... 話執番條命 ... 好彩

唔使俾錢

FOC   
师傅你的论调鬼马 , D相更鬼马

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-1 23:01 發表

吴会系吴想比你搞就话为你好不要搞吧。。。。。
甘就耿系啦, 重使问.   我一般之后果次更用力搞死她.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-4 16:33 發表

佢會唔會話:叔叔 .... 乜係咁多料嗱?  
年纪老迈, 有时真系有心吾力, 搞到女女半天吊  下次要问Salute兄要定D海狗丸

有时饮太High又出极出吾道, 搞到女女死去活来

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。