推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

47 12
發新話題

桃花园记。。大觉训

桃花园记。。大觉训

礼拜六。。旺既地方好旺。。半记。有钱佬想订间房真系难。。相熟妈咪DJ都帮吴到手。。仲有边处好去。。甘狼,。红猫咯。。唉。。吴好啦。。听讲桃花园重新装修。。呢处实有房。。老友S订。。

外表看来是新了。。也很气气派。。落车见到对面有间酒楼。。有烧鹅。。食埋野先。/烧鹅一般。。是鸭不是鹅。。煎鹅肝就几好食。。听说鹅肝也是鸭肝顶替。。

七点进场。。仲有花街。。仲有几十女女。。无期望。。无失望。。。

到房。。老友S已选好两女。。都系果句。。无失望。。一会
老友A到。。叫妈咪带女。。A君拣左好耐下终于拣到个。。

七公迟来。。选了个贵州。。肥大。。一早话只系坐。。

呢处女女就吴系好主动。。S兄的女女一个都几活泼下。。肯跟大家玩玩骰盅。。另一个就满怀心事甘。。成晚坐系度沉思。。看S兄就好似对沉思女好感D。。

A兄女女跟七公女女也都是不出声。。坐在那里。。气氛好静下。。。甘我就同七公玩骰盅。。唱歌。。有个新上班女经理就同我地玩左好耐。。好靓既安徽。。。

玩到十点多吧。。S兄的一个女女饮多少少的就躺下来睡了。。跟着S兄的另一女女和A兄的女女也睡在沙发上。。都算系奇景啦。。其实就三个都系扮醉。。S兄的沉思女根本就没喝多少酒。。小费一发就跑得比谁都快。。

一个场做吴做得起真系有原因。。

点解吾番深圳呢. 深圳K场一般等下都有房哦.  叫经理留房, 然后出去食住野等.

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-6-4 11:15 發表
点解吾番深圳呢. 深圳K场一般等下都有房哦.  叫经理留房, 然后出去食住野等.
班兄弟都好多时改在深圳玩了。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-6-4 11:15 發表
实际原因是大海被锁在常仔不能假释!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-4 11:57 發表

班兄弟都好多时改在深圳玩了。。。
深圳都好多好野, 又近D.  可能比CP贵D, 但胜在方便。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 12:03 發表

实际原因是大海被锁在常仔不能假释!
。。。夜晚返去快嘛。。SZ远。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-6-4 12:05 發表

深圳都好多好野, 又近D.  可能比CP贵D, 但胜在方便。
也不比CP贵。。CP现在是蛮贵了。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-4 12:30 發表

也不比CP贵。。CP现在是蛮贵了。。
星期六在咀咀先来了个 noon K, 才去"逃完",所以迟到。

咀咀的确是又平又正!吃了个湖北的18岁囡囡,个竹笋波又正又尖,只是深咖了一点!

午餐吃了一个铁板烧,($180/人),Noon K 才是($170/人)!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 12:56 發表

星期六在咀咀先来了个 noon K, 才去"逃完",所以迟到。

咀咀的确是又平又正!吃了个湖北的18岁囡囡,个竹笋波又正又尖,只是深咖了一点!

午餐 ...
正。。引死人。。。

引用:

午餐 ...
其实嘴嘴都好好玩.  我最近都在嘴嘴玩多.  有机会可以一起去玩.

引用:

午餐 ...
我們還多給了Dj小費,其實應該每人150元!

當天幾個師兄出名挑剔,結果不用五分鐘都坐到囡囡!

回復 1# 的帖子

還好我姨仔決定回五月花做dj,如果她去了桃園就乞米啦!!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-6-4 15:45 發表
有你这个姐夫,不怕喇!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-6-4 15:45 發表
师兄讲起DJ。。果晚个DJ好吴错。。刚说过个经理好得。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-6-4 14:55 發表

我們還多給了Dj小費,其實應該每人150元!

當天幾個師兄出名挑剔,結果不用五分鐘都坐到囡囡!
咁得......
無論是愛與被愛,也是串步難行

記得去過桃園一次咁多,開張無耐已經好爛

海哥 described 既CP 囡囡特性表露無遺,但Friday 半記 我同老細坐4個囡囡兩個DJ,買左兩打四眼芬又送 ... 飲到要實Q 抬老細上房 ,個DJ 俾老細連底X都伸手入去,其他囡囡老細抽得不亦樂乎,結果DJ + 個1.7 被寵幸.

囡既野,都係撞手神,與個場無關

回復 16# 的帖子

你又被那个宠幸?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 17:19 發表
你又被那个宠幸?
你最X無義氣,搭咀?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-4 17:26 發表

你最X無義氣,搭咀?   
重话我无义气?我一边吊紧件QQ,一边仲叫住你个名字!多想你!

都係燒鵝街果間肥蘇好食不過而家成日加價
但起碼係鵝唔係鴨
好多舊場突然重開
係御信酒店右面果間以前叫新花都既都開番

但一晚可以唔夠40件囡囡可選
仲要3-7-10貨色都可以揀唔落手,2字頭果d梗加唔駛揀

間場做任飲啤一個價,好似3舊,但無女幾平都無假

相關搜索目錄: 酒店

回復 20# 的帖子

呵呵!那就考慮少一間了!

引用:
原帖由 chun2000 於 2012-6-4 20:48 發表 都係燒鵝街果間肥蘇好食不過而家成日加價但起碼係鵝唔係鴨好多舊場突然重開係御信酒店右面果間以前叫新花都既都開番但一晚可以唔夠40件囡囡可選仲要3-7-10貨色都可以揀唔落手,2字頭果d梗加唔駛揀間場 ...
无女既不如在街边队大啤十蚊支!

相關搜索目錄: 酒店

回復 22# 的帖子

我寧願去燒烤街飲下單食燒烤好過

其實cp 而家唔抵去,寧願去沙灣,酒錢平好多之餘,不過就唔似cp咁咩酒都有飲
d囡都好過cp,而且有咩野返香港都快d

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 23:04 發表
呵呵!那就考慮少一間了!
,無冷氣熱親你
間場大房d冷氣超唔掂,細房好d,但樓下既中細房果廁所勁臭一開門超難頂
果次去都換左幾間,應該係之前長時間荒廢無打理
以前做落既硬件黎
根本無執過就照開

過多一個月去,又熱又焗,
間場以前試過拎把島扇出黎仲涼

引用:

午餐 ...
七公,noon K 都吾错哦,下次记得叫我哪

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。