推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 敬告各師兄小心騙子 >_<

敬告各師兄小心騙子 >_<

小弟近日被騙徒所騙, 為免其他師兄有同樣遭遇, 特此公開自己被騙蠢事一則!!!

前日收到一位師兄 (LV258) PM, 問有無興趣同3至4位師兄去玩就地正法, 有興趣就SMS佢, 我尋日SMS佢, 好快佢電話我, 電話中講解情況, 原來話去佐敦場, 揀好囡囡就一齊玩, 在間K房內做, 玩玩下可互相交換partner, 埋單約1K到.

好啦, 去試下啦. 約在旺角等, 因要等其他師兄, 就飲住酒等, 差唔多夠鐘我哋出發, 期間話轉地方, 去尖咀樓上私竇, 話新場好玩D, 話識得果度個睇場, 招呼好D, 去到叫咗4個囡囡坐檯, 開咗3枝Gold Label, 話買1送2, 一路飲一路等其他師兄. 期間佢手提無電, 咁我咪借佢用囉. 佢仲話收錢先, 我俾咗1200佢...

慢慢開始唔對路, 佢攞咗我電話出去接朋友, 仲帶埋其中1個囡囡, 個媽咪同D囡囡開始擔心出咗去果個囡囡, 打佢電話唔通, 打我電話唔通, 我問個媽咪條友有無俾錢佢, 個媽咪話無收過錢, 跟住個睇場終於返來, 原來個睇場同條仆街都唔熟, 係朋友介紹, 未見過面!!! 跟住條囡囡終於返來, 個仆街帶咗條女去另一間吧, 開咗3 set酒,話電話無電, 攞咗條女個電話, 跟住閃咗, 叫果邊個經理跟條女返來收錢...

結果全部人輸哂, 呢邊個睇場要找酒吧條數3千幾, 個囡囡無咗部電話, 我最甘, 無咗1200 + 電話, 仲要找數, 個睇場話數一定要找, 不過只收我1支酒加1條囡錢, 根本唔係買1送2, 無話可說, 我都飲咗坐咗3粒鐘. 其實呢個係私竇夜總會, 仲要位於尖咀, 1200跟本無可能, 呢張單收足的話要9千幾!!! 結果我要俾3千幾...

個睇場話會做嘢, 佢睇閉路電視認得個仆街, 佢話遲D成個尖咀都會認得條仆街, 我估貼佢相掛, 不過唔關我事了...

破財擋災買個教訓!!!

我都收到佢pm,話可以玩多p.
咁好啦用133打比佢,發覺打陸電話no.來.
佢有兩個電話no.一個話公司一個話自己用.
打左佢唔聽,之後佢用sms我,話有冇興趣活動個d.
之後我話有,當日佢話有場,不過我無時間去到.
正當我問佢點玩法時(特別係d對答),都知佢有一半機會係呃人.
1.我問佢有咩守則要守,佢答我唔到,完全唔似玩開player
2.話當晚6月7日,10點幾有場,叫埋我去,我覺得有古惑,所以拒絕.
完因係話有個人比左錢,唔黎話平d wo..
3.佢係pm到話,只係用450$-500$左右,佢話自己成日去hk mc約6xx$-7xx$,
咁既價錢,我咪幫你比埋錢?
4.佢話貴既可以淨係玩bj?傻既,黎得玩就開大啦

P.S.近排sexy one four one,都有post話中左招,都係叫出來玩.大家小心,夜d post個no.比大家.

條友識下英文,大家小心.

回復 1# 的帖子

thank you for information....

回復 3# 的帖子

就係呢個電話!!!
佢約35-40零, 皮膚黝黑, 約5呎6, 短黑髮, 無帶眼鏡, 肥肥地, 有肚腩, 個樣有D似肥o左o既林子善

引用:
原帖由 木田 於 2012-6-9 11:50 發表
小弟近日被騙徒所騙, 為免其他師兄有同樣遭遇, 特此公開自己被騙蠢事一則!!!

前日收到一位師兄 (LV258) PM, 問有無興趣同3至4位師兄去玩就地正法, 有興趣就SMS佢, 我尋日SMS佢, 好快佢電話我, 電話中講解情況, 原 ...
深表同情!師兄以後不要再輕易信人。
本帖最近評分記錄
  • u祖宗 體力 +1 你是葉明珠? 2012-8-12 21:19
  • u祖宗 威望 +1 你是葉明珠? 2012-8-12 21:19
  • u祖宗 金錢 +1 你是葉明珠? 2012-8-12 21:19
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

回復 7# 的帖子

佢話佢叫 Frankie, 姓陳, 同父母住屯門, 係大仔, 有兩個妹嫁咗, 工作上成日要返大陸, 仲話老闆係向氏家族, 讀到中五, 以上有幾多係真就唔知了

跟本就唔應該同d唔熟0既人去玩,小心小心............

小弟也收到PM但小弟害羞 所以無回答佢

如果佢以女性身份勾引我一定上當

i got his pm too

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2012-6-11 09:27 發表
小弟也收到PM但小弟害羞 所以無回答佢

如果佢以女性身份勾引我一定上當
咁你即係有去搵極品淫妻Rose喇....

多謝通知,出黎玩真系要小心D先得

多數係D台講個條友 !! 係D台, 出個條能人張相, 去內地版LOOK LOOK!

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2012-6-15 12:35 發表
多數係D台講個條友 !! 係D台, 出個條能人張相, 去內地版LOOK LOOK!
thanks guy!!!!!!!!!!!!!
搵唔到個post

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。