推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

71 123
發新話題

過檔無線新聞女主播/記者-黃德藍

外景不用塗太厚太白粉吧

我想要德藍張咭片呀!!!!

引用:
原帖由 lok061125 於 2016-10-19 23:46 發表
冇睇錯既話,車保個單應該係影住佢背影
但晚上變左藍可盈把聲

今日八號波,希望藍藍唔使外出採訪風暴消息

引用:
原帖由 lok061125 於 2016-10-25 20:18 發表
岩岩居然有普通話天氣!
請求圖片!!!!!

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 SPL1 於 2016-10-26 20:38 發表

今日德藍返早更嘛,同埋尋日天氣係替更㴝
全能的藍藍,做埋樓市外望就正了

引用:
原帖由 lok061125 於 2016-12-21 00:48 發表
達成100頁了呢
徳藍百分百完美

德藍bb也來學英文。求高清圖!
[local]1[/local]

引用:
原帖由 lok061125 於 2016-12-29 23:59 發表
今日仲出左兩單新聞,投資公司犯法(最尾)同磚牆遺址(一頭一尾),兩單都冇係81播
仆街81台,全部剪晒藍藍啲鏡頭,只得聲音導航。李惠等人就成日出鏡

相關搜索目錄: 投資

坐主播台的藍藍好正,街景記者look的藍藍就好清純

引用:
原帖由 bennsiu 於 2017-2-1 01:31 發表

唔駛問,, 一定係右邊靚
梗係啦,根本無得比

深夜出動採訪死人現摥,百無禁忌!!

引用:
原帖由 bennsiu 於 2017-4-24 23:06 發表
可愛德藍其實幾多歲呢
呢到好似唔比討論私隱。不過我都好想知藍藍幾多歲及有無男朋友

藍藍辛苦你了!!!!!!!!!

曬到對玉手黑晒,睇見到心up

好萌好可愛啊。。。。。

blue放大假嗎?好耐無上電視

尖前穎上咗京,咁德藍bb喺咪返番香港啦?

註咗兩個月都未返得嚟?

香港歡迎你!!!!!!

尋晚醫療專題又無藍藍份

71 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。