推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

30 12
發新話題

[上樓骨] 3條樓上黑絲襪骨妹

3條樓上黑絲襪骨妹

呢幾日番左香港玩, 有晚係酒店附近見到好多唐樓有好多著晒黑絲襪 , 年齡由廿幾至四十幾都由既阿姐企晒係度, 問我按唔按摩又話自己技術好好一定按得你好舒服,  但我覺得佢地既衣著已經係想同我講佢地有得開大
由於我係睇腳多過睇樣(上左年紀既人多數係咁?), 仲要著埋黑絲......
上到去, 發覺另有2位又係著黑絲襪既姐姐, 年齡三十幾左右, 對比番我既年紀, 佢地都算係幼幼, 入到房後

按摩技術好一般, 按左幾個字後就問我推唔推油, 我問係咩? 佢話包你舒服, 咁我都估到係咩, 索性問佢有冇得開大, 點知佢話佢地冇呢D野.....

升空技巧好一般. 不過可以任摸佢對腳同.... 埋單二百幾蚊都算底玩

想問下各位CHING, 我估錯左? 真係冇得開大?

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-13 14:05
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-13 14:05
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-13 14:05

點SET權限 110 ? 佢地話呢期好多好人搵佢地

謝謝!不過等我過多幾年先玩呢d幼幼:)

Thanks for the report !!!!

thx where??

引用:
原帖由 benlau90 於 2012-6-14 13:15 發表
thx where??
佐敦上海街

請問 C Hing 係咪近油麻地‵K?地方乾唔乾淨?其他硬件得唔得?

引用:
原帖由 李文健 於 2012-6-13 13:29 發表 呢幾日番左香港玩, 有晚係酒店附近見到好多唐樓有好多著晒黑絲襪 , 年齡由廿幾至四十幾都由既阿姐企晒係度, 問我按唔按摩又話自己技術好好一定按得你好舒服,  但我覺得佢地既衣著已經係想同我講佢地有得開大由於我 ...
C HING :
小心女警放蛇,法律係如果你埋去問價,即已中招

不過絲勿女警又幾有新意
God's mill grinds slow but sure.

回復 8# 的帖子

you don't need to or no chance to start conversation first, if u visit Yaumatei through Jordon, u will get approached every 10 second by those ladies - some are so called foot massage, some of upstair massage, I wonder why there is no police checking out there.

引用:
原帖由 hungkm 於 2012-6-15 15:14 發表

C HING :
小心女警放蛇,法律係如果你埋去問價,即已中招
呢樣野同我定, 我以前因為某D關係知道D野, 放蛇唔會咁著

有冇得SET 閱讀權限: 110 ? 如果唔係我難講多D, D女女話呢期好多人睇佢地

邊間酒店.........???

引用:
原帖由 李文健 於 2012-6-15 22:52 發表 有冇得SET 閱讀權限: 110 ? 如果唔係我難講多D, D女女話呢期好多人睇佢地
CHING, 有關內容請pm 我

自己推下自己既POST

Good job Ching

回復 2# 的帖子

thx where?

thanks for sharing

真是期待阿感謝大大的分享~~~~~~~~

多谢分享,多谢分享!

真係無大開!想玩都係去 MK好過啦!

多謝分享~~~~~~~~~

i like legs.....

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。