推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[疑難] 點解要ban loksiu?

引用:
原帖由 crazybb 於 2007-2-6 08:24 發表
佢咁樣寫法,xocat唔ban佢都唔得la.....
有問題咩? 我唔覺喎, 都話明係私竇咯.
無網名無網址, 講聲返私竇嗟又無話以後唔黎xocat, 真係搞到要ban咁大件事?!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 17:09 發表

有無科林大哥我就唔知 !

因果呢家野 ! 我真係信有架 !
唔怪得五舊水都要追啦...唉, 有得食好食喇, 相信都無幾多年咯.
差唔多時候咪單聲囉, 我做五舊過你加臺麻雀都無問題喎.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-6 19:56 發表

我打個8折比佢又有咩所謂丫
我怕到時冷清清喎, 呢挺有無專業蕃薯o架? 要哭墳o個隻喎. 不過睇怕佢都係比唔起, 草蓆唔知賣幾銀呢?!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 21:45 發表

Thanks !
多咩謝丫, 到時到候怕瘀既咪PM我囉, 呢D鬼鼠野你曉架啦. 記得連埋醫生證明喎, 均真D嘛. 得既咪響下朵囉, 怕張麻雀臺你收唔到會悶呀, 到時晚晚報夢追我數就唔好啦.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-6 22:25 發表

人地真係大哥泥架!呢個科林冇左佢同佢個井真係會game over玩完架......佢自己話
大哥即大哥, 講句野零舍好笑.

引用:
原帖由 crazybb 於 2007-2-6 22:27 發表

你高手多d.....已經咁多你的"親切""朋友"向度,你都仲要周圍點火
可能怕寒啦.     

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。