推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[疑難] 點解要ban loksiu?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-2-6 02:28 AM 發表
最好笑...以前有個G字頭會員...

不斷比loksiu攪到比人ban...又不斷開新a/c...

結果...loksiu 在2007年2月5日比人ban...過唔到年...
哼!原來係佢整唔見阿帝熊先生!!我今年番黎timway玩,都係為左睇阿帝熊先生健唔健康,有冇新驚世言論。
其實網名黎0者...冇謂介意果名,但其他feeling就記得要count in la....ban左loksiu果名之麻,就算ban埋ip....都阻唔到上黎la........

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-2-6 02:18 AM 發表
一句 trouble maker 就結案?

xocat出泥講清楚...
唔係話要你開返佢a/c...
只係想知你有咩解釋...

xocat唔同曬係人都知...
個個舊會員都心淡你都知...

係咪要反思下?
定唔care舊會員嫁感受?

講真. ...
佢咁樣寫法,xocat唔ban佢都唔得la.....
引用:
原帖由 loksiu 於 2007-2-5 11:48 發表

吹水就返我地私家竇啦! 使乜幫人增加hit rate.

引用:
原帖由 kiddo 於 2007-2-6 08:34 AM 發表

有問題咩? 我唔覺喎, 都話明係私竇咯.
無網名無網址, 講聲返私竇嗟又無話以後唔黎xocat, 真係搞到要ban咁大件事?!
xocat都係人,唔係機器,有feeling ga,佢一樣會有黑暗面,loksiu係版主都唔撐佢,佢唔嬲就假la.....當然loksiu就當黑d.....做左雞,俾馬騮睇(試估一四字成語,聲明:唔係鬧人係畜牲,只係借用四字詞語)
p.s.始終我地係客,xocat佢鐘意點樣都得.....我地吹唔漲架。

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-2-6 09:17 AM 發表

講一句野唔岩聽就banned...好極權唧..xocat..算把啦
之前loksiu同其他(奇怪)會員(傾下計).....或多或小都留左唔好的印象俾xocat...

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-2-6 10:33 AM 發表

一定係有d7頭麟羊二五仔鼴薔J加打兩支毒針篤背脊,咁就玩完
老實講句,我都有做過

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 05:05 PM 發表

哦~~

咁就不如藉住loksiu離開我地....
一齊懷念下以前被他抽水嫁日子啦 ...
我都算係惹火尤物,但我從未同佢埋牙過....向我果敵人list...佢都一直未上過榜.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
其實我一直都好欣賞佢,夠guts...好aggressive....如果日後向現實世界可以同佢做partner,甚至係對手..都係唔錯的體驗

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-6 05:52 PM 發表

我以前200%撐佢, 咪一樣俾佢為轠小事連屌兩鑊...

我都有私竇呀!!....ban得??...
我想請問其實xocat係唔係有兩個至三個人黎ga?我好耐無番黎la....我記得上次我番黎玩(舊版面),就覺得xocat有時好似女仔咁樣...

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 09:46 PM 發表

同佢 dim ?
玩斬頭斬尾改 post?

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 10:02 PM 發表

高手 !
你高手多d.....已經咁多你的"親切""朋友"向度,你都仲要周圍點火

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-6 10:10 PM 發表

我呢d普通會員, 唔知咁多架!!....
ok.....我問下其他人,順度借個位黎俾我放電鋸相...唔該

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-2-7 10:41 AM 發表
水又抽完,頭彩又咩飽A唔通尾彩又要垣I?

要講因果?....

咁小弟祝各大哥輅ocat順順利利,唔好行差踏錯....

因為小弟到時一定雙倍奉還
你地叫loksiu番黎執番d手尾好wor......

如要電腦技術支援,請找我

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-6 10:46 PM 發表

really !?
Actually!!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-7 11:09 AM 發表

有咩手尾 ?
你認為事情完結?

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-7 11:22 AM 發表

唔知喎 !
我都唔知....

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-7 11:28 AM 發表

咁我地一齊等下啦......
你慢慢等,我就自已去下其他地方啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。