推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

水之戀

沒上討論區很久,cc放假,又比我見到幾好囡囡,新女個子很小,好清純,可愛,叫coffe,我下次都會找佢

謝謝師兄分享!

引用:
原帖由 littleback 於 2012-7-19 15:47 發表
沒上討論區很久,cc放假,又比我見到幾好囡囡,新女個子很小,好清純,可愛,叫coffe,我下次都會找佢
Coffee 同初戀W似……

一排冇上黎,都係時候要上黎探下Ada。打電話上去問下有冇房先,冇mark女仔,諗住隨緣,還掂呢度好多女仔都未試過!

今次就咁皒旍錀offee,師兄們都已經介紹過佢啦。細細粒,白浄,幾靚女,今日著條淺色花花裙,給人好斯文溫柔儱P覺!

講下佢鴾滫k,如個人一樣,咁溫柔,做spa麉鶻砟滫k,落油慢慢推、觼M按,我唔需要太大力,所以覺得幾舒服。

而服侍方面就真係very good啦,她全程虴馴倅N出過房,幫我掛衫和褲,話幫我沖涼,不過我話唔駛啦,一陣整濕佢件靚裙就唔好!我一沖完涼,她就即刻開浴門,同我抹身,真係照顧週到!走時換衫也一樣,遞衫和褲,連鈕都幫我扣埋,呢二佰元真抵比,哈!都要讚下Ada教導得好,先得。

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-20 23:37
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-20 23:37
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-20 23:37

Thanks for sharing

由ada 老板娘教學, 新學生都不錯

陀地Ruby轉返全日

今日有新人加入,小芬,另Crystal放完大假 星期三正式返 9樓

早晨 ada 在嗎?我是 Billy !

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-7-31 11:14 發表
早晨 ada 在嗎?我是 Billy !
Billy你好,你的小美人在呢……

ADA 今日有咩技師啊

Tried Ruby recently which is a local. Dup skill is quite good and position is accurately. With heart overall. When compared with Angel. I like Angel much than Ruby personally.
PS: Angel is quite cool to me recently
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-8-1 17:46
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-8-1 17:46
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-8-1 17:46

請問禮拜6開幾點? coffee又返幾點呢??? 想試試...

引用:
原帖由 屯門骨友 於 2012-8-2 11:10 發表
請問禮拜6開幾點? coffee又返幾點呢??? 想試試...
星期六Coffee返12:00

Bmg28兄你好,而家有六個女仔你全部冇做過……

Ada.....有邊六個女仔呀 !!!

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-8-2 14:03 發表
Ada.....有邊六個女仔呀 !!!
Billy你好,小美人想你呢……

Ada 那麼晚,還不上床休息呀!!

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-8-3 00:46 發表
Ada 那麼晚,還不上床休息呀!!
一早去搵周公啦!

各位師兄,在下首次在此發帖,請各位多多指教。

身為一名骨客,在下一向喜歡於骨林中到各大小門派討教骨技。話說前天傍晚,就到水之戀門拜會Ada獎門。

跟Ada已認識一陣子,到步後跟她淺談後就決定跟當時都有空跟在下比骨的四位師父中與本地的Ruby師父一較高下。

Ruby樣子可人,以骨林標準應屬美人。外形屬健康標準,非常fit。骨技方面有大師風範。最重要的是作為本地師父,她非常親及用心跟在下比試。亦由於在下對此次較勁十分滿意,特在此發怗讚賞。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-8-5 19:43
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-8-5 19:43
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-8-5 19:43

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-8-4 17:51 發表 各位師兄,在下首次在此發帖,請各位多多指教。 身為一名骨客,在下一向喜歡於骨林中到各大小門派討教骨技。話說前天傍晚,就到水之戀門拜會Ada獎門。跟Ada已認識一陣子,到步後跟她淺談後就決定跟當時都有空 ...
嘩,師兄講到那麼好,我上一次也和她緣恨一面,未曾試過,

但是和她短短幾句說話,也相信她是一個友善,認真,待人接物

不錯,有緣一定要和她一聚了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。