推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

26 12
發新話題

[已解決] 大版主: 為何「十指緊扣」的發表被人刪除了?

大版主: 為何「十指緊扣」的發表被人刪除了?

大版主:

為何會員「十指緊扣」的其中一點發表會被人擅自刪除了?

她又沒有違反任何條則,是誰可以有能力刪除的呢 ?

我覺得好恐怖 !!!!

見下列題目 :

http://forum.timway.com/f/viewth ... &extra=page%3D1

請大版主明察及解釋!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-8 23:52 發表
大版主:

............

in love with the nature...

回復 #1 messenger 的帖子

Blog 都有 Censor!!!!!
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

這件事態非常嚴重!!!

本討論區所有會員必要知道
誰人可有此權力
任意刪除別人的留言!!!

引用:
原帖由 allure 於 2007-2-8 23:58 發表

............
妳的留言又俾人干預要刪除?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-8 23:52 發表

大版主:

我覺得好恐怖 !!!!

見下列題目 :

http://forum.timway.com/f/viewth ...
信差兄,但何解系統顯示是作者自己修改的呢?實在令人廢解!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-9 03:01 發表

信差兄,但何解系統顯示是作者自己修改的呢?實在令人廢解!
God's mill grinds slow but sure.

引用:
大版主:

我覺得好恐怖 !!!!

見下列題目 :

http://forum.timway.com/f/viewth ...
依~~ 終於輪到我個邊??!!

我都唔知邊個delete!!!

My new target!!

亦唔係....我喎
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
大版主:

我覺得好恐怖 !!!!

見下列題目 :

任何版主(包括大版主)響處理版務0既時候都會有紀錄(包括移post, 刪除post, 編輯post...等等), 另外響編輯別人post方面只得幾位moderator及大版主先有權去做, 而且都會有record show響post上面同埋有紀錄響系統入面

正如筆突兄所講, post0既編輯人係佢自己本人, 佢出post時間係08/feb 18:42, 編輯時間係08/feb 22:14, 我響系統入面發現唔到有任何人響呢段時間改過你所講0既post, 由證據顯示就只有佢本人改過post, 並無任何人/版主去改佢post

你貴為版主大可以入系統去check下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

謝謝Butt兄和將軍,之前我也查不到紀錄,令我也感到費解!

後經「十指緊扣」證實
原來是「屈臣氏」盜用了她的密碼
擅自刪除了她的留言!

麻煩了各位,深感抱歉 !

回復 #11 messenger 的帖子

先生,小心誹謗呀
btw 你又做乜咁緊張呀?司馬昭之心,路人皆知

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 12:54 發表

後經「十指緊扣」證實
擅自刪除了她的留言!

..........盜用??????

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 12:54 發表

後經「十指緊扣」證實
擅自刪除了她的留言!

信差叔叔,
如果屈dee dee同十姑娘既關係非一般朋友既話 (password都知喎)咁又唔可以用
盜用了她的密碼
擅自刪除了她的留言!

你呢段說話都令人覺得屈dee dee唔o岩喎.....
但如果係你地之間既桃色糾紛既話, 就搞清楚先開thread囉

引用:

後經「十指緊扣」證實
擅自刪除了她的留言!

如果係私人瓜葛就請你地私下解決, 唔好係又開THREAD唔係又開THREAD

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-2-9 13:44 發表

如果係私人瓜葛就請你地私下解決, 唔好係又開THREAD唔係又開THREAD
最初認為非私人瓜葛
有理由而開THREAD
如今才真相大白!

回復 #14 芝華士女朋友kay 的帖子

鄭重聲明 : 絕非桃色糾紛

未經當事人同意擅自用她人的密碼
登入她戶口去刪改對他不利的發表
這已是盜用啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 13:53 發表

最初認為非私人瓜葛
有理由而開THREAD
如今才真相大白!
咁即係可以close thread啦

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 13:57 發表
鄭重聲明 : 絕非桃色糾紛

未經當事人同意擅自用她人的密碼
登入她戶口去刪改對他不利的發表
這已是盜用啦!
咁十姑娘出黎講先得喇
當事人唔出黎講下又會係公說公有理喎, 婆說婆有理喎

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-2-9 14:00 發表

咁即係可以close thread啦
是! 可以鎖上了!

屈兄同信差兄,
唔好係版面爭拗, 因為對雙方都不好.
希望兩位改回雙方說話, 各自修行!!

My new target!!

回復 #21 細摩 的帖子

我沒必要和他爭拗
我會自己修行了!

謝過!

對 "屈臣氏" 提出不信任動議

http://forum.timway.com/f/thread-59805-1-1.html

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-9 14:01 發表

咁十姑娘出黎講先得喇
當事人唔出黎講下又會係公說公有理喎, 婆說婆有理喎
請恕我多事,
擅自删改會員所發既帖、盜取密碼,兩樣都係好嚴重既指控,有必要請兩位當事人交待一下事情。
更何況"十指緊扣"本人未有投訴,就此對屈臣氏作出指控,會否有欠公允?
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。