推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 福田口岸男越灣翻版TWINS 阿嬌之旅

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-8-23 11:01 發表
唉!迟到睇唔到相添!
看不到也沒損失,樣貌比一般還要一般,不過(.)(.)是不錯的。。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 hk2005 於 2012-8-23 18:13 發表
好重廣告味
引用:
原帖由 rainelau 於 2012-8-23 18:05 發表
i felt the post look like adv. sorry to say that
引用:
原帖由AINY於 2012-8-23 17:53 發表
其實佢本身已經係紅牌../.大家去玩時記得話係我"太子"介紹....

大哥。。拒既然已经系红牌就吴使介绍啦。。点做得切呢。。。
呢句最似 Adv

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-8-23 19:46 發表
呢度靜過東莞桑拿,有野睇下好過冇,也無謂深究係乜傢伙咯 ...

反正,口味各有唔同,呢種 Service 永遠唔係 my cup of tea.

KMY 認為呢個兄弟把價格寫得清楚,又唔係平,個艷照各老雀又 ...
非常認同,無謂深究背後係乜,有得睇,睇得過癮就係好報告 ,所以我都感謝同埋支持樓主呢個報告。

不過講真心,果個技師個樣真係普通過普通,只係對波幾養眼下。

引用:
原帖由 billypoon 於 2012-9-6 15:21 發表
版主做得好
又係1陸1寫狗鱔稿
呢個係一個唔錯既報告。

好多鱔稿佬都冇寫得咁 detailed...場內設施、套票價錢與優惠、玩法與小費制、要 promote 邊個BG....全部交待得非常有層次,如果我係新仔,睇完一定去試下。

可惜呢個 forum 全部都係老手,所以post 晌呢度收效不大。

果2張相在未 delete 前我睇過,我覺得真係非常一般,唔會引起食慾的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。