推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 新聞豉油人拳髮治

新聞豉油人拳髮治

大陰蒂國蝦你王子係
拉輸唯加輸 永利 爆房開P
剝光豬條條 fing 攪裸女
全球熱播
咸濕仔偷食唔識抹咀
底鳩死
佢老頭子查理斯王子已委託律師,通過英國報業投訴委員會知會國內傳媒,不要刊登哈里裸照,
違者將捱告。英國報紙昨遵守王室要求.............................
針吳拮到肉就唔知痛
甘樣做法是否新聞自由編輯自主呢

相關搜索目錄: 報紙

強烈譴責英國各大報章,小報打壓新聞自由...
愛國不等於愛黨  愛民主不等於愛民主黨
支持北愛爾蘭獨立
支持蘇格蘭獨立
支持威爾斯獨立

回復 1# 的帖子

阿伯近日咁好閒情耐不耐開條 thread 出邀歁懱  

新聞自由編輯自主呢堆名詞係97後傷港新產品
97年前有卵人薊荀U
人]做老細出錢辦傳霉俾你去自主? 俾你去倒老細米?
係智力低如猿猴鼢銧搘會信以為真
不過﹐真係有一個特別例子 - 傷港電台 ﹐囿公錢去唱衰政府去撐港毒
之所以咁其實最大既得利益就係官僚體系
睇番以前英國佬雯囍~代﹐邊條含蝦燦夠膽唱衰英國佬半句?
港台咪又係 100% 官方喉舌
新聞自由編輯自主喎﹐食能
呢 d 咪就係某 d 人成日噴龠階薄B奴才囉  

月初時有條友轉貼一個濕九博士一 d 濕九文章﹐裡面話乜七 " 國情背後"...
佢話 ︰郭博士在「國情背後」部份解釋了皇權基因思維對國人產生的不良影響....

今時今日全世界都高等教育普及化、平民化
以前一個大學生已經好了不起﹐一個博士更加係上知天文﹐下知地理鵀尨憟
由於根深蒂固思維﹐亦由於港燦對文憑黻g信﹐所以好多人抬個博士銜出薊荀U吹水扮有料
但事實上今日阿豬阿狗都有個 PHD﹐根本算唔上咩大不了
財主佬有邊個唔係博士?周潤發、成龍、鐘庭耀都係博士!

言歸正傳
條濕九博士話咩 " 皇權基因" 對中國人點點點
呢條粉皮都唔知讀過中國歷史未
其實中國平民老百姓自古對 "皇權" 呢味炴N最輕視
重視皇權鴷u係想做皇帝鴾H﹐同埋依附皇權去享用榮華富貴鴾H

幾千年前 - 真係幾千年到只係傳說中麉珜鞳M果時仲未有文字記載
流傳落 〈擊壤歌〉就係咁唱︰
日出而作,日入而息。鑿井而飲,耕田而食,帝力於我何有哉!

去到秦末﹐陳勝話︰王侯將相﹐寧有種乎?
挑﹐邊個話你先做得皇帝﹐我就成世耕田?

元朝 〈琵琶記〉就咁話︰
朝為田舍郎,暮登天子堂。 將相本無種,男兒當自強。

連小說都透露出咁麉鈭
老孫大鬧天宮﹐面對天兵天將話︰皇帝輪流做,明年到我家

皇權?
老子想過過皇帝癮時﹐唔該你執包袱  

相關搜索目錄: 小說

直至去到辛亥革命
中國帝制就一狗直接送入歷史垃圾桶 -  基本上冇乜阻力
袁世凱想過麍茷疻}﹐俾全國人民喊吊佢
中國佬根本冇人會懷念帝制﹐亦唔需要咩皇帝皇室蟆粥磪褽諯垮H託

反觀開口埋口狗U咩民主平等嚗甯w
除鱈e蘇聯集團內麊F歐
大部份都維持住帝制﹐又國王王后﹐王親閣戚
含洋奴嚘諯姣滼S國家- 大陰蒂國更加一大堆世襲王侯貴族
咩係真真正正權貴? 學炾  

我讀中國文學果時阿蛇話擊壤歌可能係假洁A係後人加插落去。最大疑點係果時冇黃帝天子思想,冇國幮[念,當時只有四方共主,即聯合猷長,有外族入侵就有軍事同盟關係,齊齊出兵勤皇。
所以帝力呢個詞暴露佢首浀悝@

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2012-8-25 17:47 發表
我讀中國文學果時阿蛇話擊壤歌可能係假洁A係後人加插落去。最大疑點係果時冇黃帝天子思想,冇國幮[念,當時只有四方共主,即聯合猷長,有外族入侵就有軍事同盟關係,齊齊出兵勤皇。
所以帝力呢個詞暴露佢首浀悝@
擊壤歌出自《帝王世纪》
假極到1900年前所作 ︰

《帝王世纪》,搰茖j谧撰。     皇甫谧(公元215—公元282),字士安,郊晏。西搥穡县(今晱x县朝那t)人。毕生勤力致a,不 乐仕进,以著述为U。著诗赋诔颂甚多,《皇帝针灸甲乙r》、《帝王世纪》、《高士传》等并重于世。

沒大不了,白馬王子連死屍都搞,哈里呢囓s正常咯。

使唔使長篇大論去為獨裁者搽脂蕩粉?

查理斯豈可以代表政府?

而有新聞自由、人權、法治既國家既 Press ,當然當佢冇到 ...

照登可也

掰大隻眼睇下,唔該

這會在強國發生嗎?

唔馬上拉人封艇封報紙?

唔打靶都坐幾年卦 ...

相關搜索目錄: 報紙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

英國《太陽報》日前刊登一幅照片,以一對男女模仿哈利裸照。其中女主角是一名實習生,有傳她是被強迫拍照,她已否認。

揾人扮,即係做假....睇清楚先出來吠啦..真相假相都唔知英國屁股果然係香d,

係噃,做假都係新聞自由噃

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
支持北愛爾蘭獨立
支持蘇格蘭獨立
支持威爾斯獨立

這張才是真相

連前幾日做假相都貼 :咁唔專業

支持北愛爾蘭獨立
支持蘇格蘭獨立
支持威爾斯獨立

皇室企圖封鎖新聞,呢個同一個政府封鎖新聞,如出一轍。

換過角度嘛,如果睇到條囡鴷相(HD),我興趣會大D

何苦來由

引用:
原帖由 屍屠華 於 2012-8-25 21:40 發表
英國《太陽報》日前刊登一幅照片,以一對男女模仿哈利裸照。其中女主角是一名實習生,有傳她是被強迫拍照,她已否認。

揾人扮,即係做假....睇清楚先出來吠啦..真相假相都唔知英國屁股果然係香d,

...

這裹只有你才懂吠

做咩唔貼共匪d衰嘢? 5p換妻派對噃,仲快d唱衰共匪?

安徽省廬江縣委書記,副縣委,合肥學院團委副書記及其妻

俾晒機會你都唔貼 : 一d都唔專業

支持北愛爾蘭獨立
支持蘇格蘭獨立
支持威爾斯獨立

呢條 thread 內咁多個 post﹐有邊個 post 舔所謂獨裁者?
唔通一提中國就係舔獨裁者?   

其實反共恐共根本係掛羊頭
實質係 推銷反中反華黻f向民族主義﹐呢點連盲鼣睇得出
只要有人對洋主子嘲諷一下﹐含洋奴就仆出蟀鬲v主子洗地
不過﹐黃皮黃面異種鬼佬鼢摯蚢磞b令人吃驚
加上不學無術﹐唔知係咪少讀中文﹐所以閱讀中文能力低
寫就唔好講苤M連一篇表達完整麍q落都寫唔出
只係東湊一句﹐西湊一句﹐語無倫次﹐都唔知U乜卵  

我諗舔獨裁者要有資格,二打六粗口爛舌下三流只配拍馬屁,或去舔獨裁者奴才既奴才 ...

其實,係咪講野一定要咁鄙俗才可以反映奴性?

睇唔明可能係智商低,洗腦過度

引用:
原帖由 屍屠華 於 2012-8-26 11:42 發表
做咩唔貼共匪d衰嘢? 5p換妻派對噃,仲快d唱衰共匪?

安徽省廬江縣委書記,副縣委,合肥學院團委副書記及其妻

俾晒機會你都唔貼 : 一d都唔專業

國民教育:團結、先進 .... 既執政黨 ,咁算唔算顯現團結

原來個情況係咁 ...

人民綱

近日,網絡流傳疑似安徽廬江縣縣委書記王民生的多張全裸床照,王民生回應稱照片不真實,有人在造謠中傷。中共廬江縣委宣傳部發布消息稱,相關照片實為長沙網《昆明三對夫妻群P聚會》照,與王民生無關,對惡意中傷該縣負責官員、造謠、誹謗者,將依法追責。

好彩華叔係香港

如果係內地,可能被依法追責啦

引用:
原帖由 全軍盡 於 2012-8-26 19:02 發表

好藝術呀!7虎8奶圖
你 out   
家陣台灣有個富二代李宗瑞﹐據講涉及60 個有頭有臉女明星
一虎 120 隻奶 ....  
連痰罐稀鮑魚嬌都要行埋一邊
又據新聞話係落藥迷姦﹐但睇落唔係全部都非志願...

怎及強國官二代撞死人仍大大聲 我爸是李剛 !

中外馳名,洋鬼也不得不服中國的官 、官二代

你咁鍾意貼做假相嘅個"普"字有一劃多咗少少係支旗桿到噃

支持北愛爾蘭獨立
支持蘇格蘭獨立
支持威爾斯獨立

好耐冇路過
K蟹幾時變咗性做K女

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。