推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 新手一問:深圳/福田骨場推介

新手一問:深圳/福田骨場推介

本人新手帶埋一個fd想係深圳/福田搵個有全套(起機後仲可以上埋),可過夜/出場既骨場,玩到第二朝先番港,唔知各路高手有冇咩好建議,今個月尾起行,大家幫幫我吧!

最好有埋教授,價錢,小費,暗語,過程等……thx

引用:
原帖由 juno5201314 於 2012-8-24 22:10 發表
本人新手帶埋一個fd想係深圳/福田搵個有全套(起機後仲可以上埋),可過夜/出場既骨場,玩到第二朝先番港,唔知各路高手有冇咩好建議,今個月尾起行,大家幫幫我吧!
如果團長都係新手,又係第一次去,萬事小心。做哂功課都冇用,好多突發野。

相關搜索目錄: 功課
[img=247,181][/img]

我打算去羅湖出口好多派卡片個度選一間,到時問問派既人有咩岩心水再定

引用:
原帖由 juno5201314 於 2012-8-27 22:13 發表
我打算去羅湖出口好多派卡片個度選一間,到時問問派既人有咩岩心水再定
果度派卡片既多數係正場,有邪野玩既多數冇好野,都係因為冇生意先至派片,大部份都係用"殺雞取卵"既經營手法,專呃新手。宣傳單張話出血價百零呅全身推油,上到去焗你開大,技師又老又醜,哽唔落就胸你或者哦到你就死就死,半推半就夾硬哽。

而家深圳仲未完全嚴打完,去邪場要小心。

如果要去,最好去比較老家號既場,可以上 forum 睇下其他師兄出既報告,收多 d 料,然後先至出動。

Noted with thanks ching

咁有冇咩好推介?第一次想玩得開心d!

又或者其他地方都得,只要係深圳內

引用:
原帖由 juno5201314 於 2012-8-28 23:37 發表
又或者其他地方都得,只要係深圳內
深圳一年四季365日都有嚴打危機,間間場都話自已後台硬,真正殺到黎交唔到錢就要交人,不建議新手去開大。

有冇咩老字號場介紹?骨場正/邪都冇所謂,知唔知邊度可搵到女過夜?我聽人話係一條街上有好多洗頭店,出面企左好多女,可選一件傾好價就帶得走,係邊度黎?有人知嗎?都係係深圳內

引用:
原帖由 juno5201314 於 2012-8-30 22:55 發表
有冇咩老字號場介紹?骨場正/邪都冇所謂,知唔知邊度可搵到女過夜?我聽人話係一條街上有好多洗頭店,出面企左好多女,可選一件傾好價就帶得走,係邊度黎?有人知嗎?都係係深圳內
深圳有幾處地方是治安極差的,包括向 west村,關口羅wu 村,與黃貝嶺一帶......

輸兄所指的,就是向 west 的木人巷。那裡是快餐性地,舊零水就有1Q,不過經常有人被老點、老屈,或者老笠,非常高危,新仔入去如同送羊入虎口。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-8-29 11:50 發表

深圳一年四季365日都有嚴打危機,間間場都話自已後台硬,真正殺到黎交唔到錢就要交人,不建議新手去開大。
以前X海金灘,d公安查緊房都夠膽招呼你係大廳按住腳先
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2012-9-3 14:29 發表

以前X海金灘,d公安查緊房都夠膽招呼你係大廳按住腳先
我記得好耐之前有一間邪場,公安在查房捉人唔夠數,放是就拉左幾個在大廳按腳既客人,真係幾恐怖

所以打大風既時候,邪場就算係齋按腳都唔好去。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-9-3 16:58 發表

我記得好耐之前有一間邪場,公安在查房捉人唔夠數,放是就拉左幾個在大廳按腳既客人,真係幾恐怖

所以打大風既時候,邪場就算係齋按腳都唔好去。
深圳既場根本就良莠不齊(唔係女既質素,而係經營手法),並
就算你上網搜集好資突發事情,要玩到充滿危機感都無謂。無識途老馬帶路,正正經經食餐飯、齋按好過
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

去左維也納酒店入面個鳳凰桑二種大堂服務,加推油,女女超棒,身材棒皮膚又夠滑,仲要係混血,最後落樓300下實收240,小費自己選擇多少)

相關搜索目錄: 酒店

轉去淡水.....................

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-8-27 23:24 發表

果度派卡片既多數係正場,有邪野玩既多數冇好野,都係因為冇生意先至派片,大部份都係用"殺雞取卵"既經營手法,專呃新手。宣傳單張話出血價百零呅全身推油,上到去焗你開大,技師又老又醜,哽唔落就胸你或者哦到 ...
6楼大神说的是

回復 1# 的帖子

新手上樓真係要小心,關口派咭卡片既多數係正場,你話要邪骨小心俾人放蛇呀!!

引用:
原帖由 juno5201314 於 2012-8-24 14:10 發表
不如坐20分鐘和諧号去zmt啦,一出車站就有,十一點後可以過夜.又可以做完之後出去消夜再返去瞓.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。