推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

76 1234
發新話題

[上樓骨] 風吹紫荊樹 色與春庭暮

風吹紫荊樹 色與春庭暮

風吹紫荊樹,色與春庭暮。花落辭故枝,風回返無處。
骨肉恩書重,漂泊難相遇。猶有淚成河,經天復東注

紫荊Spa 嬌兒

某日, 工作中, 突然個唔會響儮q話竟然響起, 咦, 一聽, 原來係靚靚老闆娘,
佢話好耐無見喇喎, 問我幾時過去見下佢. 但係今日唔得閒, 所以話睇下方日先啦.

第二日, 食飯時間, 打俾佢, 佢話佢係公司, 咁我見下晏有D時間, 過去探下佢班啦...
坐完港鐡, 行到樓下, 看更阿伯話無lift, 要行樓梯, 好彩係一樓嗟, 行到上去, 實在太
熱喇... 咦? 乜無門鐘? 正想打俾老闆娘之際, 個門已經開左... 哦? 原來係自動門
咁先進咩? XD
入到去, 好彩有冰凍可樂供應, 同佢傾左陣, 佢叫我入房沖個涼先, 是但啦... 入到去
沖完涼, 老闆娘招呼完出面D熟客, 入左來傾下偈, 原來佢話個囡囡未返, 要等多一陣,

無所謂啦. 一路傾, 好快聽到有人返來喇, 老闆娘一輪催促之下, 終於入到房, 一望...

嘩~ 幾靚女喎, 高高瘦瘦咁... MCOT... 扒低開背... 之後按下, 唔, 手骨唔算係師父級...

但係都幾有心機咁按啦... 按左一陣, 佢話好熱, 想除左件衫喎, 咁荀? 忍唔住望下, 車,

原來重有件背心打底, 一路按, 一路傾下偈, 原來佢上工無幾耐, 有傾有講, 好快就落油
推喇... 推油都幾舒服, 有重點照顧下我對腳 (唔係隻腳)... KIMOCHI... 時間過得好快...

又到左轉身時...

一轉身, 好搞笑地. 竟然有按肚... 好彩呢排收左少少個大肚腩, 唔係就真係搞笑喇... 之
後按腳, 佢一路按, 一路望住佢條事業線, 正! 望真佢個樣真係算幾靚, 雖然唔係靚妹仔,

不過短短地頭髮, 加上一身健康膚色, 個樣有幾分似我那些年鴾k神之一, 內田有紀...  
做完晒腳, 佢坐左係我隔籬, 笑落個想都幾甜...

之後佢洗下手, 話幫我按下手, 不過佢話其實唔係好識按手, 咁我咪教下佢應該按邊個
位囉... 之後按頭.. 完事之後沖涼, 臨出房俾左個big hug, 俾錢走人...

出到去, 老闆娘送我一程...

P.S. 入房之前, 見到一個叫 Abby, 幾後生, 下次可以試下先...
P.S.II 做完出房果時, 見到另外幾個後生女, 老闆娘話叫 Fanny 同埋 Maggie. 搵日可以上去試下睇下邊個得閒先~~

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +40 多謝分享 2012-8-27 15:31
  • 白貓兒 威望 +40 多謝分享 2012-8-27 15:31
  • 白貓兒 金錢 +40 多謝分享 2012-8-27 15:31
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

回復 1# 的帖子

我也做過maggie 不錯之選,聽婷婷講,

還有兩個18歲既年藹獀v,應該是,Abby 同嬌兒,

聽名字也好鬼動聽,要試試才不枉此生

CHing
which spa is that? where?

相關搜索目錄: SPA

Ching how much the tips ? 100  or 200? Can you pls tell more details of part two?

Thanks for the report !!

But Ching didn't mention about any part 2
and also the charges .

Please let us know more details, many thanks !!

$328 90分鐘

有P2,尖咀公價$200

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-8-28 15:37 發表 $328 90分鐘有P2,尖咀公價$200
Not every BG provides

可暗指其它討論區
但Xocat 大版主的意思是不能在版面上叫人
去看别台   故我刪去上帖下半句
God's mill grinds slow but sure.

Abby 20歲, 青春無敵,超靚女

無得頂,推油舒服,按摩有代摩練,

含羞答答那種感覺,慢熱,也健談,認真,

4.9.2012開始放假,會轉PT,一定番做小妹妹。

剛好路過三角公厠, 正想探探老板娘, 夜闖紫荊碰見了傳聞中的肥妹,

但卻看不見美少女ABBY添

相關搜索目錄: 美少女

我之前上去也見吾到美少女abby 可能做緊野 嬌兒也是個好既選擇 服務真的一流 各師兄可一試
p.s上次瀶走見一個都幾靚女 原來叫fanny 又可以有多一個選擇

相關搜索目錄: 美少女

回復 11# 的帖子

我今日上過去終於見到休閒裝的Abby 了,等了差不多九十分鐘,閒時和肥妹吹水,

可惜她已忘記我是誰了

這處近期太多好野,有好似星期五才返的Elaine,

還有Fanny, 嬌兒,真係靚女太多 ,無福消受。

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-8 21:03 發表
我今日上過去終於見到休閒的Abby 了,可惜她已忘記我是誰了

還有星期五才返的Elaine ,真係靚女太多,無福消受。
咁有冇揾佢?等佢下次記得你

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-8 21:13 發表 咁有冇M佢?等佢下次記得你
一早第一次見她時,

已和她訂下二週一面之約了,

下星期便是我們相約之日,

望可人兒會再次想起我是誰?

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-8 22:05 發表

一早第一次見她時,

已和她訂下二週一面之約了,

下星期便是我們相約之日,

望可人兒會再次想起我是誰?
真系用心良苦,佢想唔記得你都幾難

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-8 23:36 發表 真系用心良苦,佢想唔記得你都幾難
那當然啦,能夠和Abby小妹妹做到朋友,真的不容易,

第三次看見她,依舊青春動人,她又好傾,推油舒服,

今次她一身連身裙打扮,真索,我相信她第二也沒有人第一了。

K完也預約三星期假期後之約。

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-15 15:29 發表

那當然啦,能夠和Abby小妹妹做到朋友,真的不容易,

第三次看見她,依舊青春動人,她又好傾,推油舒服,

今次她一身連身裙打扮,真索,我相信她第二也沒有人第一了。

K完也預約三星期假期後之約。
記得報告呀!

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-9-15 21:27 發表 記得報告呀!
哦, 我會得閒出多d Abby報告,你是最好的 (國語)

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-15 22:43 發表

哦, 我會得閒出多d Abby報告,你是最好的 (國語)
隔離論壇護花(ABBY)果個係咪你

回復 19# 的帖子

沒有任何東西可隱門你,我100%支持abby,

也會盡力保護小妹妹。希望佢做得開心。

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-16 19:24 發表
沒有任何東西可隱門你,我100%支持abby,

也會盡力保護小妹妹。希望佢做得開心。
師兄好MAN,佩服、佩服

I miss Abby  等我電Mark小妹妹先

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-3 01:27 發表
I miss Abby  等我電Mark小妹妹先
等你新報告

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-10-3 20:32 發表

等你新報告
哦, 好的一定

76 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。