推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 第一次到小樟的 3P 之旅

第一次到小樟的 3P 之旅

基本上, 每次只會到CP, 大家都知間間都可以去, 什麼都可以試
但今次和一個朋友到樟木頭, 哈, 早一個站跳出和諧號

從網上找了經理電話, 到了已在火車站接我們, 坐上他的車只是五分鐘, 就到了
上到去, 竟然是等三點的T台表現, 還給我玫瑰花各一支

小弟, 第一次玩這種, 又不喜歡搶的感覺, 所以都無出手,
後來經理安排, 再入房細選, 而我還有個要求, 就是那種 Trainee,

先說說後來選了一個很像台灣 Model 林嘉綺,
入房後, 女女先幫到浴室看什麼, 我也沒多看,
有人敲門, 一個小女孩走進來, 原來就係 Trainee.

佢入來後, 好快的就幫我脫得清光, 當然我也上下其手, 攪得的都攪,
佢好快就上袋坐上來, 哈, 同我想的好不一樣, 以為兩條女一齊服侍我沖涼之類,

後來林嘉綺都走過來, 我也自然地手手攪攪她, 叫她服侍我,
誰不知竟然說你們完了先, 又走開了, 咁我想的 3P 感覺都無哂
攪掂一次後, 先叫我沖涼, 我走了去水床, 但只係林小姐做野,
那個 Trainee 發呆企係度睇, 我問你唔識做咩, 話唔識, 之後我直頭叫佢走,

得番林小姐時, 反而林小姐就活躍了, Body 沖涼, 水蕭,
後來再在床上都係攪咗野先得啦, 偏瘦的身材都好易玩

就係咁, 我幻想的 3P 之旅就完了 !

这叫什3P

3p要找那种好合拍的,你插一蘊I後还有一藺蕘荍A推,
要不,就襤鴾W去,你一次推
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

回復 1# 的帖子

投诉她们喇!骗钱的!青衣不N钱的吗?!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-8-30 17:39 發表
投诉她们喇!骗钱的!青衣不N钱的吗?!!

+ Trainee 本來就是如此,他 misunderstand 為雙飛

TRAINEE是不是只加收100呢。。以前试过几次都系甘既。。你搞个正既TRAINEE就看电视。。你搞TRAINEE个正就在旁边吴知搞麦。。。

要双飞就要点两个正既。。。

要双飞就要点两个正

回復 1# 的帖子

2.1p

引用:
原帖由 AINY 於 2012-8-31 09:53 發表
TRAINEE是不是只加收100呢。。以前试过几次都系甘既。。你搞艦翱JTRAINEE就看my。。你搞TRAINEE艦艘N在旁u知搞。。。

要騑N要&# ...
青衣质素茷O正,但我也好`碰到好的,紧到差d入唔到,仲好好a,真的在a习a习。。

不过,碰到过看my。。。

如果肯花钱,还是正式来,重要讲到明系合拍。。  试过在常仔,几年前,搞了礫wins, 一模一屆A搞左俩鰍都分不清楚谁是谁
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-9-22 17:20 發表

青衣质素茷O正,但我也好`碰到好的,紧到差d入唔到,仲好好a,真的在a习a习。。

不过,碰到过看my。。。

如果肯花钱,还是正式来,重 ...

聽我朋友說當年上苑、匯美和華美都有,會唔會係同一對?我會要求 +$ 影相留念

回復 1# 的帖子

早幾年加一(即係一個正價加個$100的陪訓)真的好玩。兩個陪足兩小時,任玩。個姐姐重邊教邊做,重在旁邊又打氣又幫手。最近冇好玩喇。又好少有真正靚的陪訓喇。

that's right! it's the usual mode

引用:
原帖由 lomo 於 2012-9-24 05:21 發表
早幾年加一(即係一個正價加個$100的陪訓)真的好玩。兩個陪足兩小時,任玩。個姐姐重邊教邊做,重在旁邊又打氣又幫手。最近冇好玩喇。又好少有真正靚的陪訓喇。
你咁有錢,使唔使加一 ?

咁攪法冇意思,完全失去3p感T。

什么啊

要双飞就要点两个正

這是真的,點青衣加100,你和青衣做時,正的就在看電視,和正的做時,就輪到青衣在看電視,真的很無癮!!!
就試過一次約20年前在惠州玩過1對3過夜,每人只比300。她們己非常開心,真的是今時唔同往日。

輪流大戰多過3P喎!

我都玩過雙飛感覺1般

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。