推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

40 12
發新話題

[深圳] 正骨水-東方宗泉

正骨水-東方宗泉

今日心血來潮,一支公走鬼左去,深圳水圍東方宗泉,這里雖然收費比較貴一點,但我個人是庭喜歡的

乾淨,裝修實而不華,技師漂亮也有水準,我今天輪牌,但居然碰上靚女796她手掌小小,但柔中帶剛,

按得非常用心,我的肩膀,我的手,全部輕鬆哂,她又靚女,心地也好,也吹得兩句,不錯,我覺得真

不錯,下次再約她見面先,其他項目,好似香芬鬆腿也不錯,那就要睇你彩數吧!

交通也鄰近24小時的皇剛口岸,方便晚上過來偷跳

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 03:18 發表
今日心血來潮,一支公走鬼左去,深圳水圍東方宗泉,這里雖然收費比較貴一點,但我個人是庭喜歡的

乾淨,裝修實而不華,技師漂亮也有水準,我今天輪牌,但居然碰上靚女796她手掌小小,但柔中帶剛,

按得非常用心 ...

唔明 ... 吹兩句就知道心地好?

乜咁易信人呢?

世途險惡喔 ... 小心

回復 2# 的帖子

不只兩句,是二小時內的對話,
聽得出她是出自內心地關心人,是個別技師的性格,抵贊。

相反地,終於走去做所謂東方經絡,原來把鬼,

只不過重點按你細佬,而攪出要300 本身已經要收$289,加埋$600人仔,

真把鬼,我去翠竹可以食3次粥回來了,唉。

最後當然堅持不出。又一次被人搵笨啦。
仲要簽一百說不夠,公價$150,我彩佢都有味。

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 09:10 發表
不只兩句,是二小時內的對話,
聽得出她是出自內心地關心人,是個別技師的性格,抵贊。

相反地,終於走去做所謂東方經絡,原來把鬼,

只不過重點按你細佬,而攪出要300 本身已經要收$289,加埋$600人仔,
...

骨妹閱歷深,能言善道,兩個小時就夠洗腦 ,CY 搵佢地推國教就掂

呢個場 KMY 也常到,食物有水準

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-9-7 09:31 發表 呢個場 KMY 也常到,食物有水準
係呀,大廚好似係丹貴軒

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 03:18 發表

按得非常用心 ...
師兄,骨場囡囡咩人都遇過,把口通常都好掂,講野可以tum到你好開心,好難從咁短時間睇到係未"心地好",小心中招。

[img=247,181][/img]

回復 7# 的帖子

好的,小弟會小心d,甘又係,我地香港人似水魚,被人湯,

好似話皇室假期d最Top技師想溝她,

最低入{費是一層樓,一架車,五十萬現金

{內趣事:

有時你會係梳化,按上身一個技師,按下身一個技師,

而上身個一個又望唔清楚但有靚女,又健談,又按得好,

而下身個一個就直望普普通通,但按得麻麻地,所以沒同佢傾計,

凡而上身個個係甘彥你傾計,而下身個個又想傾埋一份,但又插唔上嘴,

個情況都有d監介

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 12:31 發表
{內趣事:

有時你會係梳化,按上身一個技師,按下身一個技師,

而上身個一個又望唔清楚但有靚女,又健談,又按得好,

而下身個一個就直望普普通通,但按得麻麻地,所以沒同佢傾計,

凡而上身個個係甘彥 ...
通常去骨場玩雙飛都係唔多過癮,但好多人覺得係雙重享受,我比較喜歡一對一的交流方式,冇咁辛苦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-9-7 12:37 發表 通常去骨場玩雙飛都係唔多過癮,但好多人覺得係雙重享受,我比較喜歡一對一的交流方式,冇咁辛苦。
羅白兄,你攪錯左,我意指係大堂梳化同一時間做肩膀同鬆腿一齊,

然後米有兩個技師囉

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 15:51 發表

羅白兄,你攪錯左,我意指係大堂梳化同一時間做肩膀同鬆腿一齊,

然後米有兩個技師囉
我知道,咁都算係雙飛。

個人認為,同一時間做 2 個項目,d 血都唔知可以流去邊,都係冇分開來做舒服。而且我覺得同一時間同2個技師聊天,會比較花精神。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-9-7 16:51 發表 我知道,咁都算係雙飛。  個人認為,同一時間做 2 個項目,d 血都唔知可以流去邊,都係冇分開來做舒服。而且我覺得同一時間同2個技師聊天,會比較花精神。
我在大堂最勁四飛呀,一個修腳皮,一個按腳,一個按肩頸,一個做採耳,哈哈,四飛,做到盡

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-9-7 01:31 發表
呢個場 KMY 也常到,食物有水準
KMY ,哈哈少的食物也不錯

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-9-7 04:37 發表

通常去骨場玩雙飛都係唔多過癮,但好多人覺得係雙重享受,我比較喜歡一對一的交流方式,冇咁辛苦。
我都有同感,比較專心 D,happy D !!!

已經很長一段時間沒有到過東方水療中心, 看起來是重訪它的時間。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-9-7 08:51 發表

我知道,咁都算係雙飛。

個人認為,同一時間做 2 個項目,d 血都唔知可以流去邊,都係冇分開來做舒服。而且我覺得同一時間同2個技師聊天,會比較花精神。
I totally agree. this is not enjoyable at all. In the room, you will be KO very quickly before you know what is happening. As one holds your upper and the other works on your lower.

如果個廚房有幾年前鴾艩ョA得閒可以走番轉!

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 12:08 發表
好的,小弟會小心d,甘又係,我地香港人似水魚,被人湯,

好似話皇室假期d最Top技師想溝她,

最低入{費是一層樓,一架車,五十萬現金
我有蘆B友年頭供左蘇茷ЫP腿四川妹, 月供六千人仔, 另租埋間屋住
不過最近因斷供被銀行收左樓...

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 lomondsam 於 2012-9-9 22:48 發表

我有蘆B友年頭供左蘇茷ЫP腿四川妹, 月供六千人仔, 另租埋間屋住
不過最近因斷供被銀行收左樓...
你朋友在供死會。

引用:
原帖由 lomondsam 於 2012-9-9 22:48 發表 我有蘆B友年頭供左蘇茷ЫP腿四川妹, 月供六千人仔, 另租埋間屋住不過最近因斷供被銀行收左樓...
皇室假期625 鬆腳,超靚model 身型,有1.68,有波有蘿,樣子甜美,

唔知有冇人試過呢?

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 10:33 發表

我在大堂最勁四飛呀,一個修腳皮,一個按腳,一個按肩頸,一個做採耳,哈哈,四飛,做到盡
...一個按肩頸,一個做採耳...

好似有d危險~~~~  

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-7 18:33 發表

雜技表現

呢間好貴r~~~~我去過1次後就無再幫襯

引用:
原帖由 vic_ca 於 2012-9-10 17:14 發表
呢間好貴r~~~~我去過1次後就無再幫襯
我都係比較鐘意去中小型場,價錢平,可以走多幾轉。

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。