推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

53 123
發新話題

金屋藏 B

擺低盆桔, 扭埋個痾埋篤...走得

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-15 13:11 發表

睇落應該腸胃5好
陣陣芝華士既味道

打個呵欠先, 早呀BB

bb早~~

BB早晨
幫你開舖, 順便收兩蚊

開舖跟手

搬新屋入黎收兩皮先~~~

開舖

下午茶時段....
菠蘿油, 茶走唔該

相關搜索目錄:

bb 今朝落雨呀)))))))))))))))))))))))

開閘放雞

放個屁先
早晨BB

bb加份早餐先~~食早餐喇

bb開舖喇)))))))
本帖最近評分記錄
  • goldenbaby 體力 +28 我很贊同 2006-8-29 12:58
  • goldenbaby 威望 +28 我很贊同 2006-8-29 12:58

開工喇, 唔好偷懶呀)))))))))))))))))))))))))

早晨BB~~凍奶茶o岩唔o岩呀

相關搜索目錄:

9月1日開學喇))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

又要開工既星期日
good morning
本帖最近評分記錄
  • goldenbaby 體力 +36 我很贊同 2006-9-3 10:14
  • goldenbaby 威望 +36 我很贊同 2006-9-3 10:14

老友記, 今日食乜spring?
早晨呀))))))))))))))))))))))))))))
本帖最近評分記錄

起身刷牙洗面痾呀))))))))))))))))))))))))))BB
本帖最近評分記錄
  • goldenbaby 體力 +36 我很贊同 2006-9-5 12:41
  • goldenbaby 威望 +36 我很贊同 2006-9-5 12:41

BB早晨...HAVE A NICE DAY

bb happy friday

bb good night~~

BB早晨~~~

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。