推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

44 12
發新話題

[檔案] 問題已經解決

問題已經解決

問題已經解決

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 2# 的帖子

2012-08-14開題 鎖了也無覆

有關RSS訂閱
本人已按指示但並沒找到RSS訂閱按鈕,請解答,謝!

回復 3# 的帖子

2012-04-10開題 鎖了也無覆

想問一下LOGIN ID
想問一下.. 有無方法可以改FORUM 既LOGIN ID?

回復 4# 的帖子

以上僅隨手引錄近期例子實證

引用:
Any urgent or impt matter, digest it and PM me.
Thanks.  Cause I can't see every single post here.

Also, if you want to discuss anything, state it clearly in the title instead of just asking "hey xocat" "I have some question" in the title/subject.

Also, remember to state clearly for your constructive suggestions instead of just shouting for complaints.
這是xocatII的話

最近個壇好多問題., 我以為人在大陸係咁架啦,
點知呢兩日返落黎都仲咁.

我都想搵人問呀.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-10-3 15:34 發表
最近個壇好多問題., 我以為人在大陸係咁架啦,
點知呢兩日返落黎都仲咁.

我都想搵人問呀.
問?

同無喇喇叫隻狗跑兩個圈效果無乜兩樣

問題解決 此帖刪除

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-3 20:29 發表
http://forum.timway.com/f/thread-272434-1-1.html

請當版版主自我反省

歡迎回應
之前都有建議過,當該版版主,唔上線,唔管理,建議解除該版版主職位,如 xocatII 就建議摺埋此論壇,可惜 xocatII 未必全部接納建議。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-10-3 21:59 發表

之前都有建議過,當該版版主,唔上線,唔管理,建議解除該版版主職位,如 xocatII 就建議摺埋此論壇,可惜 xocatII 未必全部接納建議。 
想知有無溝通 過程如何

或是只是音訊全無下不了了之

我印象中他十問九點九唔應

開題佢睇唔見

按鐘佢聽唔到

PM佢唔為意

似[管你員]多過[管理員]

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-3 22:28 發表

想知有無溝通 過程如何

或是只是音訊全無下不了了之

我印象中他十問九點九唔應

開題佢睇唔見

按鐘佢聽唔到

PM佢唔為意

似[管你員]多過[管理員]
只係給建議,最終決定權在 xocatII 。

你按鐘管理員及所有超版都知道,xocatII 點會唔知,但佢有冇即時睇,即時跟進又另一回事。 

此題,我已摧速 xocatII 跟進,希望明日佢回你。 

回復 13# 的帖子

勞煩了

就看大版主如何履行職責

我9月10日比佢o既 PM 佢到今日都未回 ~~~ 唉 !

引用:
原帖由 Condefly2 於 2012-10-3 23:23 發表
我9月10日比佢o既 PM 佢到今日都未回 ~~~ 唉 !
答單,希望 xocatII 跟進:

我 7月29日或之後 pm xocatII 未睇,兼未回。 

PM 請佢 update 個Server, 一樣冇回 ~

回復 15# 16# 的帖子

哈 我就話係808056位會員中的1個微不足道小會員
不理不睬可能真係應該

兩位超版主都唔應 大版主管理員真係甘超然

或者兩位未能達到的要求 沒有digest好先餵

存案作證

上線也不聞不問不答不睬不.....................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

你睇左最新個集蝙蝠俠未?睇完你就明架啦。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-10-4 22:26 發表
你睇左最新個集蝙蝠俠未?睇完你就明架啦。

引用:
Batman gives chase to force Talia to take the bomb to the fusion chamber where it can be stabilized, but she floods the chamber to prevent its disarming before she dies. As Batman uses the "Bat" aircraft developed by Fox to haul the bomb beyond the city limits, Gordon deduces Batman's identity. The bomb detonates over the bay and presumably kills Batman.
戰機兄唔係想話俾我聽蝙蝠俠炸死魖

我就話係詐死多

默哀3分鐘

RIP
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
"The key thing that makes the third film a great possibility for us is that we want to finish our story [...] rather than infinitely blowing up the balloon and expanding the story [...] Unlike the comics, these things don't go on forever in film and viewing it as a story with an end is useful. Viewing it as an ending, that sets you very much on the right track about the appropriate conclusion."
—Christopher Nolan, confirming his involvement in The Dark Knight Rises.
What a revelation!

呢個輪樣如何

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-4 22:45 發表 戰機兄唔係想話俾我聽蝙蝠俠炸死魖 我就話係詐死多
係最後個幕,同條女匿埋嘆茶。

相關搜索目錄:

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。