推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 問題已經解決

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-3 20:29 發表
http://forum.timway.com/f/thread-272434-1-1.html

請當版版主自我反省

歡迎回應
之前都有建議過,當該版版主,唔上線,唔管理,建議解除該版版主職位,如 xocatII 就建議摺埋此論壇,可惜 xocatII 未必全部接納建議。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-3 22:28 發表

想知有無溝通 過程如何

或是只是音訊全無下不了了之

我印象中他十問九點九唔應

開題佢睇唔見

按鐘佢聽唔到

PM佢唔為意

似[管你員]多過[管理員]
只係給建議,最終決定權在 xocatII 。

你按鐘管理員及所有超版都知道,xocatII 點會唔知,但佢有冇即時睇,即時跟進又另一回事。 

此題,我已摧速 xocatII 跟進,希望明日佢回你。 

引用:
原帖由 Condefly2 於 2012-10-3 23:23 發表
我9月10日比佢o既 PM 佢到今日都未回 ~~~ 唉 !
答單,希望 xocatII 跟進:

我 7月29日或之後 pm xocatII 未睇,兼未回。 

回復 28# fighterplane 的帖子

引用:
1•  服務器很不穏定,要重刷多次才能顯示網頁。
我就冇問題。
引用:
2•  用傳統網頁時,不能顯示子版,(但今天沒問題,可能已解決)。
回應 happycamel 當晚,有即時問過 xocatII,佢回係 server upgrade,當晚已冇問題。

初時以為係我建議子版:馬版,賭波版取消。  xocatII 批了。

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-10-5 21:36 發表
1• 可能係十八大臨近既問題。經測試後,廣州最大問題,北京其次。
原來講大陸,就冇辦法啦。 

我有時係深圳,一時得,一時唔得。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-5 22:45 發表
各位回應此post之朋友

本人未作事先知會 擅作編輯 希望見諒
編輯咁激,唔使卦。   

不過都編輯了,冇得救。 

你應該係同冇睇過此帖之會員講先岩。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。