推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 10:17 發表

咁又唔至。唔大哥,我睇过卡姐唧留言,起码出现在有五分鐘
..........................................

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-14 20:37 發表

唔大哥.............!
你隻錶快咗一秒呀!  
你地個個都笑我既

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 09:49 發表

卡卡姐好
係度做乜呀,睇蜘蛛织网呀
係呀,,,剛打掃完呀,,,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 10:02 發表

係呀,以前卡卡姐係度时大家都好开心,好愉快。可是自从卡卡姐遗弃我地之后就人心开始思变喇
唔好咁啦小糊塗, 你得閒可以多D去陪小卡卡玩架嘛...乖啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 16:25 發表

但大卡卡冇帶小卡上黎玩,
呢度得我, 老豬, 小補快三個玩

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 16:22 發表

好快,,,唔駛一日
今次有進步, 再努力

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:18 發表

今次有進步, 再努力
當然當然

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 17:28 發表

當然當然
你又飲

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:30 發表

你又飲
唔大哥,,,今時唔同往日 我從良左好耐架啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 17:44 發表

我都係飲凍零賓咋

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 16:22 發表
好快,,,唔駛一日
係咪㗎!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 16:23 發表
你地個個都笑我既
好, 應卡卡女俠要求, 唔笑!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:17 發表
但大卡卡冇帶小卡上黎玩,
小卡卡要做功課嘛!  

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:18 發表
今次有進步, 再努力
卡卡女俠, 期待下次唔使一秒!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 17:28 發表
當然當然
期待期待!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 17:44 發表
對身體好啲!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 19:08 發表
我都係飲凍零賓咋
減埋檸更健康!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-8-15 16:25 發表

我都想呀,卡卡姐,但我而家用代理网址上嚟真係好鬼慢呀,睇旧OST都睇唔切呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

望穿天涯也不知卡姐何时回............唉

卡卡女俠)))))))))))))))))))))))))))

卡卡姐早上好

多啲返嚟呀,唔係我会係度

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。