推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 看完"一路向西", 回憶起....她s

在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋,如果日日有個新 Post, 會好睇好多,有冇版友願意最少每月一 Post ?

有30人就夠

(1) KMY
(2) 烈火
(3) TT

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-10-13 00:38 發表
在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋,如果日日有個新 Post, 會好睇好多,有冇版友願意最少每月一 Post ?

有30人就夠

(1) KMY
(2) 烈火
(3) TT
呢張期票我開不了....但佩服你們的計劃...又其是TT的勇氣.....佢個往績真系

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-10-13 16:22 發表

呢張期票我開不了....但佩服你們的計劃...又其是TT的勇氣.....佢個往績真系
寫幾隻字又使乜勇氣呢?

例如你可以寫下果晚點樣 20蚊注贏左個 ON

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-10-13 16:22 發表

答下爹o者,又有乜難?又多一個post啦!

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2012-10-10 10:05 發表
每蘇P期陪她出去行街街啊。。然后晚饭。。在她家里过夜啊。。做爱做的事啦
CHing每天吃鲍穭]N腻呀,有时也要吃些烧鹅烧鸡才爽呀!
所谓一朵鲜花不叫春,万紫千红才叫春!

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2012-10-11 23:19 發表

回應都冇用!你地剩係答自己友!
但你只是叫人 PM 你们地址,妈咪m话,而不出帖。这说公道吗?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-10-13 00:38 發表

有30人就夠

(1) KMY
(2) 烈火
(3) TT
(4) 7-siu

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-15 14:30 發表

(4) 7-siu
(5)大海。。。已开始。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-11 10:28 發表
Jack 哥,吹完峖艇b小时,不论出不出野。下午连街都茪O行了!
七公,老二不吹完峖艇b小时,我就小弟弟痕。。。吹完我就精神晒。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-15 14:30 發表

(4) 7-siu
(5) Jack-a-Lent

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-11 16:43 發表

Jack 哥,你搵多個肯咁 service 的嗎 ?  
深圳有170皏_的饭盒,肯咁 service,还吻全身。。。不知还以为去了眵薿嵼部C。。。。。。最重要还FOC。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-11 15:08 發表

我假日就N睡到十一二礡C。来藻倌煄C。跟住就N去饮茶。。然后陪女女行下街。。到五六繯NN去买菜。。女女煮饭。。我就看下碟片或忧酷。 ...
海哥同我差吾多。。。我就N带老二去下珠海、中山、深圳、澳鴘惜U住一晚。。。有时老二的死党也N跟我们去玩,看憒o又白又滑的美腿。。。曾数次幻想鞢C。。。。可惜只能在幻想中。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-10-15 15:32 發表

深圳有170皏_的饭盒,肯咁 service,还吻全身。。。不知还以为去了眵薿嵼部C。。。。。。最重要还FOC。。。
CHing真有本事,还能找到FOC的,真羡慕!

引用:

有30人就夠

(1) KMY
(2) 烈火
(3) TT
(4)36D    好耐無出啦。 等我試下先,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 64# 的帖子

(7)可不可以是一年12個post
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2012-10-11 23:19 發表

回應都冇用!你地剩係答自己友!
agree! too small circle !

呢個 small circle 都係呢度識既,如果你出 post, 我相信都會有好多回應

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-10-15 15:32 發表

JACK 哥同七公就主力写FOC奇技。。。。。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-10-13 22:44 發表

答下爹o者,又有乜難?又多一個post啦!
答下爹都算POST。。。

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-10-16 19:07 發表

agree! too small circle !
大家多POST多答就慢慢变熟啦。。剩系讲两拒谢谢报告。。都吴知回拒麦好。。

對哦~    我地都10年認識了~  第一次版聚, 是珠西, YESTERDAY...

今天是珠東,   CP
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-17 01:46 發表
呢個 small circle 都係呢度識既,如果你出 post, 我相信都會有好多回應
對,當時這個版全盛的開始,也是由 小弟,求其,KMY,36D, Lafite, 烈火 等small circle 開始,后來其它兄弟 (包括你們認識的 冰河、TT、
魔仔) 才答嗲及出 post 加入的。

引用:
原帖由 烈火 於 2012-10-17 14:31 發表
對哦~    我地都10年認識了~  第一次版聚, 是珠西, YESTERDAY...

今天是珠東,   CP
回想當時純真的烈火 (現今是大壞蛋 ),在 yesterday 被囡囡放飛機 (坐台坐到一半就自已走人),仲被個飛機女索拿了 200小費

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-18 03:42 發表

回想當時純真的烈火 (現今是大壞蛋 ),在 yesterday 被囡囡放飛機 (坐台坐到一半就自已走人),仲被個飛機女索拿了 200小費
有d咁既事??????  @@  呵呵~ 好似那晚大家都係新手,  都係食自己~  呵呵~
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-18 03:42 發表

囡囡俾佢摷到頂唔順

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。