推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

47 12
發新話題

[原創] 最少每月一 Post , 有30人就夠

最少每月一 Post , 有30人就夠

KMY 烈火近期話題提出:
得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版
想當年,一個新 post 一日就有幾百個 hit rate ”

在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋,如果日日有個新 Post, 會好睇好多,有冇版友願意最少每月一 Post ? 30人就夠

跟著有 d 兄弟舉手讚成同意>>>>>>>>每月出1個『新 post』:

(1) KMY
(2)
烈火
(3) TT

(4) 7-siu
(5)大海
(6) Jack-a-Lent
(7) 36D
(8) 魔仔

大海就出左個新 post:五月瓜 - 天與地

師傅就出左個新 post:賤熊 30 (TED)

我現家好期望其它兄弟,除左答嗲之外,仲出新 post.特別期望:  7 少出 post : 如何擺弄他的新女友 (溝女教材)TT 出 post: 如何能同時妥善處理小x和電X (1腳踏兩船教材)

很多沒有報名:蜘蛛、冰河、Das Reich、Denny、K01、Mark 哥、公公 、柴爺、DRM ...

更歡迎多些新朋友參加,寫作是種分享

蘿蔔哥,你咁多歷練,一月10 posts 都得啦 ....

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 02:22 發表
KMY係 烈火近期話題提出:
“得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版
想當年,一個新 post 一日就有幾百個 hit rate ”

“在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋, ...

還要有 Ah Chiu 的丹東小鳥故事

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 02:22 發表
“得閑多D出 Post, 而家呢度好靜,可能遲D 靜過慈善版

“在呢個版我地識左好多好朋友,享受喜愛的玩樂,我覺得應該要有所回饋, ...
支持!
引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:48 發表
蘿蔔哥,你咁多歷練,一月10 posts 都得啦 ....   
1日10個都得,不過出得多好似係交行貨咁。

好似1日出10次咁,出出下都冇哂高潮啦。

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野,例如講下點樣彈豬、點樣同蠱惑妹鬥玩野、如何互動、如何送小禮物、嚴打中邪場風險管理........就唔會咁悶。

小弟唔係主修桑拿同K,不過沐足同埋正邪推拿都可以吹得幾嘴的,請勿見笑。。
[img=247,181][/img]

引用:

超哥你吴好话呢个就系你今个月的POST喔。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-16 10:46 發表

支持!

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野 ...
要写就真系如萝卜兄说的一日十个OST都得啦。。写D特别既。。写D感想咯。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-16 10:46 發表

支持!

可以考慮下同一個場出唔同報告,好似 case study 咁,每一次實戰都附帶講一樣唔同既野 ...
其實戰場不同,有戰友喜歡打游擊;

有戰有喜歡團隊戰

期待報告

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 12:02 發表

超哥呢排咁勤力,大把故仔

我又答爹,如果超哥一鉠帣謘G

昨晚去吃 buffet, 有师傅 (NOT KMY) 可以在碟上用巧克力写字。

超哥叫师傅写了:  X子,
                                多多爱你!

下款是-------              ( 一臚艂)

把这图案拍下来, QQ传给囡囡,X 子後。把 X子擦掉,然後在(多多)後面加上逗迭AZ成:

多多, 爱你!

下款是-------              ( 一臚艂)

再拍一次,传给另外一馨づヾI

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-16 16:03 發表
我又答爹,如果超哥一鉠帣謘G

昨晚去吃 buffet, 有师傅 (NOT KMY) 可以在碟上用巧克力写字。

超哥叫师傅写了:  X子,
                                多多爱你!

下 ...

超哥係屬於靜雞雞食果種

還有春天哥 ...

引用:

支持!

蘿蔔哥

推拿係乜野?戰場係邊度?邪是怎樣界定?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:46 發表
很多沒有報名:蜘蛛、冰河、Das Reich、Denny、K01、Mark 哥、公公 、柴爺、DRM ...

更歡迎多些新朋友參加,寫作是種分享
KMY師傅,我係怕自己口輕輕,到時無貨交咋 ! 我依家真係1月1K (唔係洗錢1K),係1個月先去1次。平時都係食住個頂肚飯盒咋 !!

寫一兩個,easy job 而已!不過,爛尾得唔得先?

引用:
原帖由 drm 於 2012-10-16 22:29 發表
寫一兩個,easy job 而已!不過,爛尾得唔得先?

阿度,你可以先寫個結局嗎?

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-16 21:45 發表

KMY師傅,我係怕自己口輕輕,到時無貨交咋 ! 我依家真係1月1K (唔係洗錢1K),係1個月先去1次。平時都係食住個頂肚飯盒咋 !!

咁你可以寫我和飯盒的愛情故事

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 01:50 發表

還要有 Ah Chiu 的丹東小鳥故事   
都想寫寫丹東小鳥故事,可惜這認識她只有師傅,魔仔和 TT,其它 brothers 看會覺得郁悶

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 04:02 發表

呢個都算係 post,  希望有些舊戰友見到會出黎寫番 d 野,出 post 也好,答嗲也好嘛!

回復 10# 的帖子

7少,你好熱心,你好有經驗,全程都係你做導演!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 09:31 發表

超哥係屬於靜雞雞食果種 還有春天哥
師傅,我同春天跟 7 少玩左咁耐,唔多唔少都學到 7 少果 d 飛擒大咬的技兩,我和春天是擺明車馬,不會靜雞雞覓食的。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-17 01:32 發表

師傅,我同春天跟 7 少玩左咁耐,唔多唔少都學到 7 少果 d 飛擒大咬的技兩,我和春天是擺明車馬,不會靜雞雞覓食的。

What I mean 你會食得好斯文

Butt 幾時會技癢

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 21:19 發表

蘿蔔哥

推拿係乜野?戰場係邊度?邪是怎樣界定?   
不正就是斜咯。。一般人都有D斜。。。

,   點解 A-CHIU 成十年, 條女都係"小鳥"呢?
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。