推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

29 12
發新話題

[檔案] 又洗地

又洗地

睇報纸话上周四,......
苨n.cc 東方互動 - Android Edition
黃貝嶺掃黃打黑拘17人
深圳黃貝嶺於上周四晚展開大型掃黃及打擊罪惡行動,警方聯合多個部門對當地的色情髮廊、休閒中心、網吧等場所進行清查。行動中行政拘留十二名涉拉客招嫖人士,另有一人涉嫌吸毒、三人涉嫌賭博,查扣非法營運電單車十八輛,並搗破一黑網吧,查扣六部電腦,店主被帶走作進一步調查。

洗完冇耐,又洗太平地?

相關搜索目錄: 電腦 電單車 賭博

CP就一切正常。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-22 11:07 發表
CP就一切正常。。。。
大海,你都好似"采菊紿怳U",很久了,你又知!?

常平我就唔知。但謔w就一直未停过。我知道有一V我们兄弟很喜欢去的,一天扫三次!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-22 11:42 發表 大海,你都好似"采菊紿怳U",很久了,你又知!?常平我就唔知。但謔w就一直未停过。我知道有一V我们兄弟很喜欢去的,一天扫三次!
咁就有心脏病者不宜!

引用:
原帖由 Salute 於 2012-10-22 11:51 發表

咁就有心脏病者不宜!
我知道这刚过去的星期五,六都查过!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-22 12:43 發表

我知道这刚过去的星期五,六都查过!
"咁河"沐足房無門 !
"Don''t 味"夜晚有件公安咁既物體中入黎k房睇過 !!

回復 1# 的帖子

嘩嘩啦!又話天下太平,一切回復正常!?點解深圳都YD!人仔咁高,可以慳返留港焼肺!

回復 8# 的帖子

半記茶餐廳都要收皮,而家雖然冇嚴打,都只係做番6-7成生意

相關搜索目錄:

回復 10# 的帖子

半记茶餐厅的难食和服U之差。是我所憡鉹中@V最差的。它的收皮,不是扫鰝漸D要後果,扫鬘t到它依赖的生存最大关系断了吧!

就算不是扫騿A它的关鴗]只是迟早的事。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-24 12:30 發表
半记茶餐厅的难食和服U之差。是我所憡鉹中@V最差的。它的收皮,不是扫鰝漸D要後果,扫鬘t到它依赖的生存最大关系断了吧!

就算不是扫騿A它的ࠥ ...
如果唔係貪方便,我係唔會係個到食。因為食物真係麻麻地。(除左個豉油王抽麵好d。)
基本上我係會去天鵝湖正記食野。(金豪都少d) !!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-22 11:42 發表 大海,你都好似"采菊紿怳U",很久了,你又知!?常平我就唔知。但謔w就一直未停过。我知道有一V我们兄弟很喜欢去的,一天扫三次!
哈哈哈,我茬左嵾嗾B,K还是去丫,上鱈穭C天内三晚K,都算可以说一下情G既!是CP, CA就你清楚d!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-24 12:30 發表 半记茶餐厅的难食和服U之差。是我所憡鉹中@V最差的。它的收皮,不是扫鰝漸D要後果,扫鬘t到它依赖的生存最大关系断了吧!就算不是扫騿A它的ࠥ ...
收左皮了吗?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-24 04:30 發表

YOUR COMMENT SO VERY ACCURATE.... I RATHER GO TO CAFE DE CORAL THAN CHEWING THOSE GARBAGE

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-24 12:30 發表

你對茶餐廳和囡囡要求一樣高

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 blackface 於 2012-10-24 18:41 發表

YOUR COMMENT SO VERY ACCURATE.... I RATHER GO TO CAFE DE CORAL THAN CHEWING THOSE GARBAGE
好耐無見啦

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-24 17:17 發表

收左皮了吗?
如果係就好了!起馬就機會換間新的!

回復 18# 的帖子

师傅一定少了很多他的集体回忆!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-22 21:56 發表

"咁河"沐足房無門 !
"Don''t 味"夜晚有件公安咁既物體中入黎k房睇過 !!
形勢險峻!

上個 weekend 去深圳某間半邪場放雀,全場高清,part 2 都要高清,咁既情況極小發生。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2012-10-25 13:03 發表

形勢險峻!

上個 weekend 去深圳某間半邪場放雀,全場高清,part 2 都要高清,咁既情況極小發生。

蘿蔔哥,乜叫高清?是除光嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-25 12:19 發表
师傅一定少了很多他的集体回忆!
我投了 100 萬俾佢撐住

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-25 14:22 發表

师傅!高清就是蚞B档。或者透明玻璃。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-25 15:53 發表

师傅!高清就是蚞B档。或者透明玻璃。

咁你地又話遮塊毛巾就飛機?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-25 14:22 發表

高清唔係指技師,係門口果隻窗。

外面果班 terminator 遊來遊去,久唔久裝入黎,在高清玻璃下你有幾多條毛都比佢地睇得一清二楚,真冇癮!
[img=247,181][/img]

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。