推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] DJ与我

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 12:10 發表

但你不是出了这藺问各师兄韺A出计?害我俾他们说我是"毒男"!
真系好毒下。。。 。。订个普通房吴去就算啦。。仲较人订总统套房。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-29 14:12 發表

真系好毒下。。。 。。订譬雲q房u去就算啦。。仲较人订fs套房。。
茯r不丈夫!一系唔做,一做就做到尽!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 16:25 發表
茯r不丈夫!一系唔做,一做就做到尽!
不如先奸后撒。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-29 12:10 發表

但你不是出了这藺问各师兄韺A出计?害我俾他们说我是"毒男"!
连累了师兄,真是不好意思。

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-30 08:11 發表

但我还有更毒的招数未出!只 PM 给师兄!(如果要就 PM 我吧!)

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-30 12:57 發表

但我还有更毒的招数未出!只 PM 给师兄!(如果要就 PM 我吧!)

咪得把口 有冇用過先

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-29 17:43 發表

不如先奸后撒。。

最好笑係輪完後個受害人話無 feel

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-30 08:11 發表

挑,佢得把口講下

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-30 13:23 發表

咪得把口 有冇用過先
太伤天害理,我做唔出!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-30 13:25 發表

最好笑係輪完後個受害人話無 feel   
要找大根帮手。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-30 17:17 發表

要找大根帮手。。
大海都掂

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-31 09:40 發表

大海都掂   
大海,大根,都有臚j字,可怜"七少"只有少,小字!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-31 09:40 發表

大海都掂   
我边得呀。。大根跟七公就ARM啦。。
先由七公晓以大义。。再由大根正法。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-31 12:55 發表

我ㄠo呀。。大根跟七公就ARM啦。。
先由七公砲H大憛C。再由大根正法。。
口禁!我费这泵h唇舌,讲掂褆ヾA自己荓o吃!拱手让俾大根哥?好a姐!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-30 13:23 發表

咪得把口 有冇用過先
我最不受气的!好,就在这里教多你一指!不过,生仔茷犺uck,唔好怪我!

开了这fs房後,一班男人照出席。在花街,f之,是女性V物都叫入房。叫到坐唔晒!然後去吃饭。不要带囡去。然後,一去不回。\蚍v。

一房的囡,的少费,就是订房的要买单了!

(再次\明:生仔茷犺uck,唔好怪我!)

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-31 13:05 發表 我最不受气的!好,就在这里教多你一指!不过,生仔茷犺uck,唔好怪我!开了这fs房後,一班男人照出席。在花街,f之,是女性V物都叫入房。叫到坐唔晒!然後去吃饭。不要& ...
使吾使叫多几个模特呢!

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-10-31 12:55 發表

我边得呀。。大根跟七公就ARM啦。。
先由七公晓以大义。。再由大根正法。。
等肥七講完囡囡都

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-31 13:05 發表

我最不受气的!好,就在这里教多你一指!不过,生仔茷犺uck,唔好怪我!

开了这fs房後,一班男人照出席。在花街,f之,是女性V物都叫入房。叫到坐唔晒!然後去吃饭。不要& ...
唔怪之得四眼芬咁怕你

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-31 13:05 發表

开了这fs房後,一班男人照出席。在花街,f之,是女性V物都叫入房。叫到坐唔晒!然後去吃饭。不要& ...
如果玩到甘盡,會唔會俾間場Blacklist?
兼且要潛水一段時間,唔好喺嗰區蒲頭。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2012-10-31 17:11 發表

兼且要潛水一段時間,唔好鶧牰Z頭。
所以我怕谁做了N"生仔茷犺uck "!!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2012-10-31 17:11 發表

兼且要潛水一段時間,唔好喺嗰區蒲頭。
D场其实会有CCTV,如果真系甘寸分分钟会比人点埋相。。吴系BLACKLIST甘简单。。CP真吴使再出啦。。。

相關搜索目錄: CCTV

唔係熟客未必俾你咁做吧 ...

回復 3# 的帖子

百分百認同,

你要吊DJ ,不如灌醉佢,帶佢上房好過,
不過如果吊中處-------只好娶了她,還要她肯
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-10-31 23:23 發表
百分百認同,

你要吊DJ ,不如灌醉佢,帶佢上房好過,
不過如果吊中處-------只好娶了她,還要她肯

岩岩有一單 Exactly 發生在深圳

上個月我在CP 某水療埸,某骨妹對我講:唔知開處有乜感覺?

我笑笑 ...

呢D釣魚妹都唔知呃幾多傻仔傻佬,淨係溝果個 stage 可能都昆幾皮

相關搜索目錄: 水療 釣魚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。