推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

51 123
發新話題

[原創] 毛衣城逛花街

毛衣城逛花街

最近峇T個月,在外地的時間比本地還多.連帶xocat都一個多月沒有上了.
今天一口氣看近一個月的post….原來…..是那麼小……
於是我決定寫一個簡短的post…(希望大家不要嫌簡短了)……

事緣有位朋友想在周末去玩..而他是很少出動的一年才兩三次……
為了不想掃他的興我沒有訂常平的場…(聽說常平現在很難找到好服務的,…尤其是我認識場..半記,EA,逸豪,富豪…etc)……
我選擇了毛衣城的…….正值交易會期間....
那裡跟 CP不一樣…..雖然有花街..但囡囡很有秩序,站得遠遠的….亦沒有媽咪一直推囡给你….
而且囡囡仲會表演一些簡單歌舞……
適合三五知己,輕鬆自在,從容不逼的酒友…..

那晚我們一行四人…..在花街逛了十數分鐘….而各人都選到對象……
一個友人早就約好友由別處到來所以祗看不選……
一位年青朋友選上臉型可愛(尖尖的)….笑容很的….細問之下….原来是安徽的….
另一友人,餓了四個幾月..本來說好要搵三件,但最後他找一件就{用
那是一個中越混血的….腰細胸挺,身高,極之好看….而且場內場外..態度一流……戰鬥力爆燈….

我就選了兩個
第一個找得極快….進場之後,15杪就決定….因為囡囡樣子真的很甜而看上不是本地一般看到的….
回到K房知道是山東妹子…..怪不得不一樣….
第二個是走了超過十分鐘才選上的…..及腰長髪一臉清純….竟比第一個還可愛…..來自湖北的….

我們由七點半左右開始玩…….一直到埋單十二點半沒有放飛機沒有囡早走……
氣氛融洽…..喝了威士紀……然後又喝紅酒……
最後宵夜時還喝啤酒……
……..然後眼前一黑…..再睜開眼睛時己是零晨五點多….
己經身處酒店房中….發覺躺在身邊的是山東小妹….看到睡姿特别憮媚…..
於是…..一抱入懷…..(…,…., …)
跟茷亄….徐徐入睡…….
一夜無語……唻鴗K點多…..

感覺點解如鐡!.....
用手挑逗女伴敏感部位……不但無抗拒….仲頗為配合…..
當然馬上實行morning Q…..配合度非常高….
好耐未試過,….….都甘舒服………回味
最後值得一提….山東妹子走的时候先發覺:
1.
小妹子個子一點也不小不穿高跟鞋..都有165,166
2.
落左裝後….樣子見得人直情係靚….
3.
囡囡係一線鮑….而且水份唔錯………最重要係唔嫌我細又左閃右避哩樣唔得,果樣唔肯甘…..

相關搜索目錄: 酒店 紅酒 啤酒

恭喜师兄吃到好料!我也很想去识一下,可以PM我地址吗?谢谢!

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 03:48 發表
最近峇T個月,在外地的時間比本地還多.連帶xocat都一個多月沒有上了.
於是我決定…寫一個簡短的post…(希望大家不要嫌簡短了)……

事緣有位朋友想在周末去 ...

唔知點解在 CP 食 breakfast, 我都撞到你,每次都有靚靚 ,我就戇居居

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-1 08:26 發表
恭喜师兄吃到好料!我也很想去识一下,可以PM我地址吗?谢谢!
其實真的不用pm地址給你......事實上果度好出名.....
你查我的舊post也提過很多次.....

只是哩度d師並不常去那裡.......

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-11-1 08:58 發表

唔知點解在 CP 食 breakfast, 我都撞到你,每次都有靚靚 ,我就戇居居   
你不是戇居居...

據我所知..是你去ktv玩樂時...和我態度不同....
比較審慎.....唔會隨便下手....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 03:48 發表
於是我決定…寫一個簡短的post…(希望大家不要嫌簡短了)……

事緣有位朋友想在周末去 ...
系咪师兄讲你的“细”啷 呢。。!

好耐无去啦。。真系呢度既师兄吴中意去。。嫌贵。。!!

CP真系玩到处处都吴想去。。去半记是去受气。。想去日豪就连房都无。。被嫌穷。。EA就跟日豪差不多。。去也是被人嫌。。富豪,丽豪就会大半人拣吴到女。。。现在稍为可以去下既就是六月雪。。难得女女仲识少少服务。。质素就吴讲啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 09:40 發表

你不是戇居居...

據我所知..是你去ktv玩樂時...和我態度不同....
比較審慎.....唔會隨便下手....
师傅无我地甘随便既。。系又食吴系又食。。麦都食餐饱。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-1 09:49 發表

系咪师兄讲你的“细”啷 呢。。!

好耐茈h啦。。真系呢度既师兄u中意去。。嫌贵。。!!

CP真系玩到]]都u想去。。去半记是 ...
所以相較之下,去毛衣城玩,其實唔會貴cp好多....
可能比ea,逸豪..平d添.....
不過客人同囡囡都玩得斯文d....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 09:38 發表

其實真的不用pm地址給你......事實上果度好出名.....
你查我的舊post也提過很多次.....

只是哩度d師並不常去那裡.......
请问师兄是在大朗还是虎魽H

回復 1# 的帖子

嘩,恭喜坐同食倒好野 !! 估唔到東莞仍有樂土 !!
多謝報告分享 !!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 12:37 發表
嘩,恭喜坐同食倒好野 !! 估唔到東莞仍有樂土 !!
多謝報告分享 !!
期望不要定太高,玩樂心情放輕鬆...那裡都是樂土.......

雖然不是人人做得到..(包括我自己....)...

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-1 11:28 發表

请问师兄是在大朗还是虎魽H
DL...............................

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-11-1 00:58 發表

唔知點解在 CP 食 breakfast, 我都撞到你,每次都有靚靚   
Mr.Kok 讓咸D想到UF的Mr.Chan,點解次次都食到好野架!

引用:
原帖由 drm 於 2012-11-1 13:51 發表

Mr.Kok 讓咸D想到UF的Mr.Chan,點解次次都食到好野架!
當然唔係.....只不過我隐惡揚善....
有好野先寫......

有似我個friend...post其中一人...幾個月前去半記....俾三件廣東一件湖南放飛機.....
甘慘的事情..又點寫得落手呢....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 12:55 發表

期望不要定太高,玩樂心情放輕鬆...那裡都是樂土.......

雖然不是人人做得到..(包括我自己....)...
我都降到要求好低好耐。有時真係情願自己返房瞓。當同朋友唱歌飲酒算。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 14:07 發表

當然唔係.....只不過我隐惡揚善....
有好野先寫......

有似我個friend...post其中一人...幾個月前去半記....俾三件廣東一件湖南放飛機.....
甘慘的事情..又點寫得落手呢....
半記航空d航班真係越黎越密,d女越黎越過份。唉,由k,到女,到經理媽咪全部比客縱壞兼生意唔憂做,真係要多謝呢幾年d馬來西亞團。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 14:37 發表

半記航空d航班真係越黎越密,d女越黎越過份。唉,由k,到女,到經理媽咪全部比客縱壞兼生意唔憂做,真係要多謝呢幾年d馬來西亞團。
的确是。。半记女女已被宠坏。。八点半已想下班坐第二个台。。周末要一晚坐三四个台才满意。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 12:56 發表

DL...............................
SIMON兄,

係DL帝X 定係佢對面無幾遠個間天X呢 ?
不過我早幾年係帝X都試過賴野,個時仲好似係 3,8,10 定12 ? 返到房呢樣唔得個樣唔好。又話癢又話乘,結果 800睇個全相趕左佢走。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-1 14:41 發表

的确是。。半记女女已被宠坏。。八点半已想下班坐第二个台。。周末要一晚坐三四个台才满意。。。
唉,試過幫朋友留女,坐低無耐即問朋友幾時到,轉頭自己CUT 台閃左去無返黎。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 14:42 發表

SIMON兄,

係DL帝X 定係佢對面無幾遠個間天X呢 ?
不過我早幾年係帝X都試過賴野,個時仲好似係 3,8,10 定12 ? 返到房呢樣唔得個樣唔好。又話癢又話乘,結果 800睇個全相趕左佢走。
係帝x..........................

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 14:44 發表

唉,試過幫朋友留女,坐低無耐即問朋友幾時到,轉頭自己CUT 台閃左去無返黎。
不過睇運數...好似4月定5月時...我試過留囡俾朋友.....落大暴雨......
第一個朋友都9:45先到....而且是星期五晚....

我一個人由7點坐七件囡坐到..9:45......竟然第一個囡咫p費走的囡...係十點三開口......
十一點三仲有5件......實在難得!!!!

那里的囡囡又真的是几靓的!但我这些穷人玩唔起。每次去要看妈咪白眼!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 14:44 發表

现LB在半记上过班。。那边情况我都知道。。由女到妈咪到经理都系甘。。吴好旨意话投诉呀什么的,。。那里的妈咪话吴斩客对拒地吴住。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-1 15:09 發表
那里的囡囡又真的是几靓的!但我这些穷人玩唔起。每次去要看妈咪白眼!
七少都係窮人都有老大到老五,咁我呢d真係唔死都無用囉 !!

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 15:16 發表

七少都係窮人都有老大到老五,咁我呢d真係唔死都無用囉 !!
我那些是"贫病夫妻百事爱"嘛!

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。