推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

28 12
發新話題

[原創] ZMT - 地變,人變,心態變

ZMT - 地變,人變,心態變

響應號召,交番d功課,不過唔係K,係S既,(下面純屬自己觀感同心態,寫得唔岩睇,唔好小!嘿嘿 )
地變,人變,心態變

地變
很久,沒去過樟仔,原來地方變化很大。火車站入面裝修過晒,出黎個的士站變左,有規劃左,花園前面棟大廈變左 (唔知係咪重建左呢 ?)。花園前面仲有大大隻字寫住 “沐足,芬蘭浴”。我都係第一次係大陸見到芬蘭浴呢3個字。火車站隔離間酒店起好兼有水療添(唔知正定邪呢 ?)
再行落去,嘩! 髮廊,牒舖去晒邊呀? 成個地方重建,連金豪都無埋,搬左去天和個條街,不過大好多。牒舖搬晒去對面馬路。大半年無黎,自己變左大鄉里。

人變
目標唔係花園,係”三刀會”既地方。主任仍在,照落booking,但價錢變左囉,通漲。。哈哈,變成600,700,750,880。樓層都變埋。不過”桑記生茶”流程照舊,先揀女,後轉房。但要上上落落,幾煩,唔知係咪關”斯巴達”開會既事呢 ? 頭輪 4個,一個肚腩佢贏我,一個我贏佢個胸,另外兩個,唔係唔食得,係要幾肚餓先食得落。再叫其他黎睇,等左10分鐘,得一個貴州小公主既黎,眼大大,波大大,唔可以話肥,係好肉地,算。。人變晒,以前多d好野,依家,無乜期望啦。決定唔再睇,就呢件。

心態變
流程都係個d,豬肉台變左,依家係凹左落去,舒服d。貴州小公主問我頭round口唔口爆,我話唔啦。可能太熟悉個流程,基本上今次係抱著重遊此地,志在一洩既心態。所以同佢講埋,我既c眼同腳趾唔好搞啦,波波按面都唔洗啦。其他有d乜野我唔需要做既我會到時話你知。以前心態係要係最短時間要做幾多q,依家係浴室只係想好好享受有人幫我擦背沖涼body。對我黎講,第一q變成增值項目。返上床,對d巧立名目既花招無興趣,只享受推油休息等回氣做埋第二q,小公主仲話”你甚麼都不要我做啊,我做得很好的”,我話唔洗啦。叫我陪你企高,跪低,唔好搞我呢d老人家,我只想瞓係到唔想郁。唔會主動去渣,啜,賴。好快第二q都搞掂。等佢去校水沖涼,哈,竟然瞓著左添。年紀大囉。呢類活動偶一為之。懷念下算。木頭呀木頭,老人家下年先再返黎啦。

相關搜索目錄: 裝修 水療 酒店 功課

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 12:47 發表
響應號召,交番d功課,不過唔係K,係S既,(下面純屬自己觀感同心態,寫得唔岩睇,唔好小!嘿嘿 )
地變,人變,心態變

地變
很久,沒去過樟仔,原來地方變化很大。火車站入面裝修過晒,出黎個的士站變左,有規 ...
多謝報告....小主公..是邊一格?..6,7,7.5 OR....

相關搜索目錄: 裝修 功課

咸D一向不喜桑拿,出道至今,五隻手指都數得晒。

不過聽Mark哥咁講,抱著老人家心態,去攤一攤,為洩一洩,又似乎OK喎!

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 12:59 發表

多謝報告....小主公..是邊一格?..6,7,7.5 OR....
係喎,唔記得講小公主係700既 !!

[quote]原帖由 drm 於 2012-11-1 13:41 發表

不過聽Mark哥咁講,抱著老人家心態,去攤一攤,為洩一洩,又似乎OK喎! [/quote

我也觉得在短短时V要泄2Q,对老人家都是挺吃力的!所以也R趣不大。

引用:
原帖由 drm 於 2012-11-1 13:41 發表

不過聽Mark哥咁講,抱著老人家心態,去攤一攤,為洩一洩,又似乎OK喎!
ok既,明碼實價,桑記起碼真係serve你。
就算常仔,我一年都去唔倒3次。君記輪街症,我唔想。半記ok,但唔就腳。其他極少去。匯"嘩"咁多年去過1次。中原街個間匯x同美x登直頭未去過。華x唔洗講,食扒機會極高。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 12:47 發表
地變,人變,心態變

地變
很久,沒去過樟仔,原來地方變化很大。火車站入面裝修過晒,出黎個的士站變左,有規 ...
ZMT SN 我一年都会去几次。。系之前。。。而家吴去得。。。
去 SN 都系补飞。。都系摊系度麦都吴使果只。。。两Q就仲勉强得。。。女女要得才得。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-1 14:49 發表

ZMT SN 我一年都会去几次。。系之前。。。而家吴去得。。。
去 SN 都系补飞。。都系摊系度麦都吴使果只。。。两Q就仲勉强得。。。女女要得才得。。。:l ...
以前單拖去花x 同新xx。
去花x,1。貪佢真係超近。2。以前7點前特價,貪平。
新xx就過夜,貪佢個到近zmt大巴站,第二日去ca有大巴去。
其實zmt 既半山就係我大陸桑記出山既地方啦。個時 (用國內用語)無規範,記得女女著住兔女郎裝,幫你沖涼,按摩,但要開大,要同佢地講數。兼得1q姐。(我個次第一次去,朋友帶,唔知條女有無搵我笨架  )

回復 8# 的帖子

"其實zmt 既半山就係我大陸桑記出山既地方啦。"--- 嘻嘻! Mark 哥,即是你的桑拿嫖龄很短喎!才十年多礡I

当年,樟记半山开张时,j`同字酋啎H去。搞到j`那ㄣN此没落!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-1 15:35 發表
"其實zmt 既半山就係我大陸桑記出山既地方啦。"--- 嘻嘻! Mark 哥,即是你的桑拿嫖龄很短喎!才十年多礡I

当年,樟记半山开张时,j`同字酋啎H去。搞到j`那 ...
係啊,其實桑記同k都唔長,但發展同轉變真係好大。之後桑記流程開始規範化,但k d女既態度就每下愈況
第一次大陸k,係樟記"逸東"酒店 (好似係叫呢個名,我唔記得lu !)。個時d女流行著成幾吋厚既鞋(類似做京劇個d )。 不過個時間已經開始無乜1,4,7,已經係 2,5,8

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 15:12 發表

以前單拖去花x 同新xx。
去花x,1。貪佢真係超近。2。以前7點前特價,貪平。
新xx就過夜,貪佢個到近zmt大巴站,第二日去ca有大巴去。
其實zmt 既半山就係我大陸桑記出山既地方啦。個時 (用國內用語) ...
我就系去讲开。。个主任跟个朋友好熟下既。。会免些费用。。也吴知系点计。。女女就撞手神。。也遇过很好的。。。

回復 10# 的帖子

逸痐圻滿A是死在当场扫到脱衣舞!

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-1 16:11 發表

我就系去讲开。。个主任跟个朋友好熟下既。。会免些费用。。也吴知系点计。。女女就撞手神。。也遇过很好的。。。
半山去過一次後就無再去lu,因為交通真係唔係咁方便 (但k以後就去半山多,因為可以落去地牢自己揀,唔洗媽咪帶)。之後桑記轉戰花x,新xx,後來去埋黃江既康x (有老人院個間。。 )。仲有個老相好,之後每次去book定酒店等佢收工過夜比k女過夜錢,但服務有保障,兼有時住黃江裕x酒店時,都call佢黎。(個時裕x酒店d屋仔幾好住架)。裕x酒店個間桑記都去過(好似叫雅典x),個時仲有歡樂椅添。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-1 16:15 發表
逸痐圻滿A是死在当场扫到脱衣舞!
逸東k去過一次後就無再去lu (我個時仲未有脫依舞),但k以後就去半山多!!!
逸東唔係比cctv 1影左片出黎先死咩 ?

相關搜索目錄: CCTV

回復 13# 的帖子

桑拿过夜又真系有服U保证!唯一是怕,她已r很累了!不想做!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-1 16:42 發表
桑拿过夜又真系有服U保证!唯一是怕,她已r很累了!不想做!
甘又係...你試下一日有十幾人宅你.....唔好話做野.....起身轉便都有困難...
哩d錢唔易賺.....

引用:
原帖由 markLee 於 2012-11-1 16:39 發表

逸東k去過一次後就無再去lu (我個時仲未有脫依舞),但k以後就去半山多!!!
逸東唔係比cctv 1影左片出黎先死咩 ?
就是CCTV爆左逸眭脱衣舞罗!

那时候没几V有脱衣舞的!算是先`卒!

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-1 17:04 發表

甘又係...你試下一日有十幾人宅你.....唔好話做野.....起身轉便都有困難...
哩d錢唔易賺.....
我反而唔窈NSn 过夜。  我试过几次,蝷k真系好累,我通常下午去,希望吃`围, 当天的。。。

而且,通常Sn 过夜,你都早训唔到,因为的高跟鞋的\好应。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
地變,人變,心態變

地變
zmt 带给我的回忆是lb。。 过阵时常常过来,lb 单位系过度,我都是大股痋A不过茠权了。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-11-4 20:14 發表

zmt 带给我的回忆是lb。。 过阵时常常过来,lb 单位系过度,我都是大股痋A不过茠权了。。。
我都在zmt過好多夜.....不過唔係去場玩...係去見qq妹....包括super qq sp.....好似以前俾你俾過....貎似..."向海x"的囡囡.....

me too

SN 真係唔係我杯茶,感覺是我給錢,買難受,更何況一般都無靚女,
見到KY 就鳩軟

相關搜索目錄:
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-5 20:04 發表

我都在zmt過好多夜.....不過唔係去場玩...係去見qq妹....包括super qq sp.....好似以前俾你俾過....貎似..."向海x"的囡囡.....
对,应该过了,忘记在那。。。你太多了。。

引用:
地變,人變,心態變

地變
每藺P未都在木`和老二煮下饭仔。。。做住家男了

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-11-9 09:42 發表

每藺P未都在木`和老二煮下饭仔。。。做住家男了
我都系玩煮饭仔多。。。

搞多個小朋友才整整齊齊

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。