推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 理智與感性之間的決擇之......分手後先黎沉?

睇完,個媽咪自已唔自量,明知道自已做呢行應該斷六親,重開口問人借?

樓主如何証實佢編故事?

其實,如果呢個唔係媽咪,係個老正,咁 .... 又借唔借呢?

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-9 12:07 發表
1. 你要記住,d囡囡係媽咪train出黎既,囡囡都咁既功力,何況媽咪?
2. 係歡場入面,身為男人,唔係應該「寧願我負天下人,莫讓天下人負我」嗎?

但我地见到靓女就失晒云。。。只识比女ਪ ...
海哥,呢班 Timway 佬,人地未亮刀,已經彈開九丈遠;係被斬,我寫包單係 "心甘情願" 既 ...

柴爺以前名句 : 有分數 .... 我覺得幾時都岩

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-9 15:21 發表
女女同我讲话拒老豆被蛇咬了进了医院。。话要打血清。。要先交六千块先会帮拒搵血清。。那医院还没有。。我就话你老豆做建筑的怎会 ...
手機影幅相不是一清二楚啦?

Anyway,呢個理由 quite creative, I like it.

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-9 16:03 發表

原来真系被条好毒既蛇咬到手指。。成只手都肿晒。。也幸好附近医院找到血清。。及时治疗了。。当然我女女已经马上自己打了钱回家。。

只系想&# ...

今次肥七俾條眼鏡蛇咬到就血清都冇用

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-9 16:03 發表

原来真系被条好毒既蛇咬到手指。。成只手都肿晒。。也幸好附近医院找到血清。。及时治疗了。。当然我女女已经马上自己打了钱回家。。

只系想&# ...

如果係小小嫂講就 100% 係真,小小嫂怎會昆你幾千蚊?

個外父去捉蛇搵外快   ... 你要孝順D 每月打份生果金俾佢飲下茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-9 18:01 發表

拒老豆原来年年都去捉蛇搵外快。。能卖很好价钱。。

都系甘话啦。。高手都有被蛇咬的一日既。。拒已捉到条蛇。。将蛇放入麻包袋后准备绑好个袋口 ...

應該叫外父啦

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-10 10:18 發表

师傅, 班添威佬吴系你唸甘醒既。。吴记得老狼擒羊被反咬落荒而逃。。神算子都被算翻转头。。一支花也翻艇落魄。。。。
都係損層表皮 ... 你估添威佬傷 or 佢地D 女人傷 ? 我就話D女人傷 ...

唔係個個都咁好彩撞到海哥咁有良心既 ...  

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-10 11:33 發表

D女女都呃得我地多啦。。好彩都有几个添威佬呃翻拒地。。帮我地出翻淡气。。。  

邊個添威佬咁巴X閉

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-11-12 10:30 發表

如何証實佢編故事?
其實係幾樣野加埋,令我當時覺得被騙 / 唔信佢講既野.......
1. 佢既朋友又咁岩係我朋友,有風收到佢賭得好勁,欠落好多賭債(五位或以上),借錢只為填數;
2. 佢又唔係同屋企住,但佢個妹 ...

某程度上我欣賞你的做法,未亮刀已彈開,很安全,one of the 添威佬

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-11-12 10:34 發表

海大哥
我明
所以,呢個moment
我信心動搖囉......

加上,我之前同我行埋個兩個所謂「老正」
結果都係呃我錢.......
我好難唔杯弓蛇影
兩星期前,有個前度 short term 女朋友來常平探我

有朋自遠方來,牌價 x 2 ,並不吝惜,

回去前來電要度水路費,再醒兩叉

數天後再來電想借一皮

憶起 def lo 名句:小狗佢喇叭,想想,算了,一場緣分,無謂口出惡言 ...

嘆了口氣:為什麼如斯貪得無饜?朋友都無得做了 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。