推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ju333666 於 2014-7-11 01:06 發表
你老婆果粒都係極品黎, 你都成日有得啜喇......, 哩排我老婆都爽鬫n多, 有求必應, 前兩日去超市, 佢固然自動自覺玩事業線. 重有爆乳裝, 我唔敢貼.... 因為嫂嫂太勁.
在街玩爆奶最能正。夏天老婆仔常穿吊帶上街,我成日忍不住在街角,走廊,公園等少人地方,便申入去渣奶,如環境ok,老婆仔都肯露一露對奶比我影。

引用:
原帖由 sac1 於 2014-7-7 16:06 發表

著住衫來插有姦淫feel, 正。ching 識玩

生活相, 永遠是最正的. 人妻就是吸引.

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-7-21 05:55 發表
管理員話架lift韔CTV壞, 死人都唔走雞......
Lift入面未試過, 好能正啊, ching走運!!! 我早前同大奶老婆仔去街, 佢如常穿吊帶裙, 一有機會, 我又點會放過呢!!!!!!!!

相關搜索目錄: CCTV
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-7-23 19:02 發表
唔好試呀, 香港部部LIFT都有CCTV, 果晚我係屋企部電視睇唔到大廈電梯, 問鷚瑊z員後先敢玩, 見唔見到佢波波上部紅髐痐 ? 我啜大力.  
嫂嫂露得好靚, 叫老婆都試鵀Q帶裙先.

露少少有時重吸引過全露. 通常我會一路讚老婆仔好靚一路拍, 老婆仔開心才肯露奶給我拍. 有次我頂不住, 一路單手拍一路打飛機, 老婆仔見到笑晒口不停擺post引九我..... 最後, 老婆仔都是愛我, 給我含九舒服晒.

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 mian 於 2014-7-27 08:17 發表
新人報到!!!!!!!
Ching 你老婆又是大波波。正啊!

引用:
原帖由 sac1 於 2014-8-4 14:48 發表
[quote]原帖由 mian 於 2014-7-27 09:21 發表
人妻大家會點對佢喎 [/quote
佢放工返泥, 未換衫, keep 住肉色襪衭+臭底, 夾佢上H, 扑佢之前, 映佢對波連罩, 再提起佢隻 ...
ching 想引死人咩, 正到九都硬了. 最好是撕破

襪衭, 拉開少少內褲就插入去. 正

引用:
原帖由 pdpnp 於 2014-8-14 20:54 發表
最鍾意呢個姿勢從後摸佢粒lin

C hing你會點?
重後面渣落對波, 跟著後插入西. 你老婆身材好能正!!!!!

引用:
原帖由 小蒙恬2 於 2014-8-18 11:59 發表
我再薄A yeah
即刻扯旗, 借張相打J先............爽

近期無未新相, 可能天氣冷..., 都係夏天多野玩D, 夏日口爆照. 希望大家喜歡

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝各位ching鍾意老婆仔對大奶.... 其實有點意想不到的, 因大奶老婆仔婚前對奶無甘大, 近年肥左連對奶都大左....., 上2張相是2-3年前, 尾一張是半年前. 大家比較下!!
本帖最近評分記錄
  • thomaskatat 體力 +15 多謝分享亞嫂好得身材很好 2015-1-6 13:34
  • thomaskatat 威望 +15 多謝分享亞嫂好得身材很好 2015-1-6 13:34
  • thomaskatat 金錢 +15 多謝分享亞嫂好得身材很好 2015-1-6 13:34
  • 1815 體力 +20 不得了!!!! 2014-12-31 19:50
  • 1815 威望 +20 不得了!!!! 2014-12-31 19:50
  • 1815 金錢 +20 不得了!!!! 2014-12-31 19:50
  • kkleung29 體力 +51 讚!讚!讚!讚! 2014-12-31 18:12
  • kkleung29 威望 +51 讚!讚!讚!讚! 2014-12-31 18:12
  • kkleung29 金錢 +51 讚!讚!讚!讚! 2014-12-31 18:12

引用:
原帖由 kkleung29 於 2014-12-31 18:18 發表

442a兄,無見一排大對左咁多既?你就有福la,我吾理你呀,你點都要貼多四五六七八幅上黎呀,我係阿嫂長期fans。
多謝先!!  大奶老婆仔怕冷的, 所以入冬就沒什麼可拍了........ 因為連吊西都係穿著衣服!!!!!
早前同老婆仔卜野, 攪幾耐才拍到幾張大奶照, 好鬼煩, 都係夏天好!!!!!! 夏天快D回來喇

引用:
原帖由 collymore 於 2014-12-31 18:29 發表
阿嫂對木瓜奶真係無得頂,用來夾我條腸真係享受啦.
我都好喜歡用來夾腸仔的, 有時老婆仔訓底, 我坐在上面夾腸, 揪插之間太爽一射, 射在老婆仔面上口邊, 真係一流超爽.

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2015-1-1 11:44 發表
jasmine 老公:各位阿嫂都非常誘人,我都獻下醜送上老婆舊照一張,希望大家喜歡

琴晚同老婆大戰一場,一邊做一邊拍片send比其他ching,老婆玩得特別high,平時應該飽晒既時候佢竟然仲話未夠係咁話我仲要呀,搞到我 ...
你老婆小小肥身材我最鍾意的, 正到爆

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2015-1-2 16:49 發表
多謝各位ching加分!
一口氣睇晒129頁,覺得呢度先係屬於我地既地方

我老婆係有個大肚腩同周身肉的,只係平時post  d相見唔到,前幾晚大戰時玩send片比某d ching,事前我講明老婆真身係點,係接受到先同我地玩,某 ...
以前我同老婆仔都玩過下露出, 好九刺激!!!!!

其實身材都係次要, 最重要是這樣個個都是家中人妻, 但又肯玩又肯露, 而老公又肯支持分享比各位打J欣賞. 這才是最難得.

引用:
原帖由 tiger115 於 2015-1-4 12:52 發表

She allowed so many photos, she knows she is pretty.

This is the type that your friends like to line up and take turn to dill
ching你真有心, 睇番之前晒耐的post, 勁

引用:
原帖由 yfc3103 於 2015-1-5 22:24 發表
師兄,小弟獻醜
ching, 你老婆D身材超正, 對波形又靚, 真係要打番2次J 先得.

引用:
原帖由 tiger115 於 2015-1-10 08:38 發表
你太太咁正,佢真人一定係美麗可人兒。
佢又肯影靚相就必然係D日常生活成日比男人溝,信心十足,知道D男人成日想上佢,對自己十分滿意歞陘k。
佢在多P情況,D9會排隊上佢。師兄你捨不得亦無法。咁正,D9 or 女都會 ...
【收到幾位ching們的PM, 讚賞老婆仔對靚大奶, 又想要大奶見樣相, 估我老婆仔一定是美女, 和應該很淫!! 現在 統一回覆】
先多謝各位Ching!!!  但你們太誇張了.
老實D, 大奶老婆仔不是一位美人兒, 樣子真的很普通, 我娶佢是因為她了解我和很夾, 當然, 佢對大奶亦是吸引我的原因, 而且卜野真的很配合又肯玩, 最利害是她含九技術真的一流, 她知我喜歡口含, 竟然去看AV學含九, 令我非常感動. 所以我決定一定要娶佢.
在街上, 她的大奶確是引來很多男人目光, 因怕冷愛陽光, 夏天總愛穿吊帶, 行街上落樓梯經常鎮奶又露bar, 真是很吸引. 我有時都忍不住, 在人少地方就申入去渣奶啜奶. 所以, 大奶老婆仔不介意別人看對波, 她對自己的一雙美大奶很有自信. (露bar經常有, 但因對奶大, bar會緊包對奶, 故未試過露lin頭)
至於3P和後庭, 老婆仔就不會了. 她只會跟我卜野, 接受不了其他人. 你們見她玩露出, 肯拍照, 我曾問過她為什麼肯玩, 她說因為愛我才肯跟我玩. 所以呢, 這個大奶老婆仔那裡搵.
(舊照2張, 答謝各ching厚愛)

引用:
原帖由 Wingshya 於 2015-1-13 03:07 發表
準備開新post架啦
絕對支持喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
記得第一時間通知大家.

引用:
原帖由 sleeper1 於 2015-1-13 03:17 發表
我都出番張相,希望大家比d意見
性感. 睇見就想拉開條小可愛吊入去啊!!!!!!

多謝甘多位ching祝福

引用:
原帖由 ju333666 於 2015-1-13 16:49 發表
好耐無上黎, 先補返相先.
好想申手入去渣你老婆隻波

引用:
原帖由 ju333666 於 2015-1-14 15:56 發表
你大奶老婆知道, 你就死喇. 哈哈 !
值得的, 值得的. 人妻太正了...

引用:
原帖由 ju333666 於 2015-1-15 17:05 發表
去開元朗, 天水圍, 荃灣, 油尖旺.....; 睇鴽A好唔好彩同認到佢.
如果認到, 話係xocat ju333666老友, 是否可以渣番兩野, 啜番兩啖先......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。