推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ren62 於 2013-9-18 12:22 發表 嫂子都好漂亮哦。
多謝你讚我個大奶老婆仔!

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-9-20 21:50 發表 講起老婆,我就不其然想埋個姨仔喇!可惜現實中只係可望不可即,見到隔離 exposedwife826 兄,真係羨慕死我。     大家有無姨仔呢?正唔正?有無遐想呀? 下星期又返大陸旅行,睇下老婆今次會唔會好似上 ...
沒有啊,大奶老婆仔只有一個大哥。
祝你同老婆大陸之旅玩得開心,吊得暢快,老婆重被你影個飽。

水戰,勁魽C師兄有料到。

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-9-30 15:51 發表
442兄, 好耐無見你post新相啦! 玩完返薑妨, 老婆都唔介意係巴士上影!

我守緊行為, 未有新相....... 各ching不介意睇住舊相先, 一樣的大奶奶老婆仔....我啜

舊家居相, 一樣的大奶奶老婆仔....我渣大奶... 正

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-10-3 19:03 發表 你衰鼵A ?
大奶老婆仔懷疑我放佢大奶相上網。。。

引用:
原帖由 banbantai 於 2013-10-4 12:37 發表
佢見到自己對奶?會唔會上黎睇架佢
比佢見到我就拜拜了..........................

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-10-4 23:51 發表
努力呀! 442兄.....我都貼番幾張舊相支持 !

你老婆對奶的奶型好靚, 好想啜一口

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-10-4 19:44 發表

我老婆初初都有 d 恐懼感,但當佢見到我打哂格,連頸鏈都遮埋時,就知道其實係 OK 的,試過一次我同佢一齊揀相放上黎添!

442 兄努力,只要令阿嫂放心,知道你係有充份保護佢,應該無問題的。

我都希望好似你甘, 不過現在不是時候..... 待遲一點等我慢慢恕U老婆仔試下先.

終於出監!早兩日開OT至11點幾,ヮ鴞漸怢謘C向老婆仔撒嬌,話好辛苦又無得睇大奶,無心機做,點知轉頭給我2張相,話今晚好熱,只用條毛巾,要我回家記得唔好嘈醒佢。   我吊的!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

睇到我慶合合又開心之際。我一路工作一路九硬硬,好慾火上身時候,條大奶老婆仔又whatsapp我話屋企好黑,好怕有賊仔入屋,叫我快快回家。吊魽A結果我回家就辦賊仔甘插左佢一獲。

難得見樣圖,各ching笑納

引用:
原帖由 大細超 於 2013-10-11 14:01 發表
入親黎都要打飛機出返去
各位ching老婆都enjoy其他男人睇佢地d相打飛機嗎
這裡各位ching都是一樣一邊看人妻一邊打飛機, 好過癮

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-10-14 20:33 發表

我老婆有時就鍾意捉我去打我架飛機,佢話玩男人條周玩到佢欲仙欲死,成身抽哂筋,最後射到一身都係,由軟變硬又由硬變軟,好有滿足感咁話喎。

我個大奶老婆仔都好鍾意玩我條九玩到我爆為止的

引用:
原帖由 TKZ4848 於 2013-10-19 23:50 發表
我老婆今曰上班前}完没包住对奶,同之后包住对奶Bra相。 你仲意张?
bar不要了, 我啜

引用:
原帖由 wai_lun 於 2013-10-20 02:16 發表
好靚, 想吃一口...............

引用:
原帖由 喪心 於 2013-11-4 00:22 發表 哇……正……咁高興……我又叫老婆出埸
甘多人妻!點少得我老婆仔。。。。出場

引用:
原帖由 zero85gp03 於 2013-11-8 18:16 發表
第一次分享老婆仔,請師兄品嚐
你老婆好後生喎, 一定好大食 對奶好靚

引用:
原帖由 rioalves 於 2013-11-3 02:52 發表
衰婆黎M中.....唯有叫佢換返套靚底底幫我吹蕭打J出野

http://www.me ...
有機會比你老婆櫻桃小咀含下就正了....... 你老婆含得好靚

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2013-11-13 12:15 發表
老婆新裙仔!引死我
你老婆仔都係索爆

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-11-22 21:42 發表
哩張可令你產生遐想嗎 ? 有冇嚇親大家 ?
一見就想插入去............

引用:
原帖由 TKZ4848 於 2013-11-23 22:56 發表
我老婆对奶。 各位C hing请卑D意憛C
身材均稱, 上品.............人妻

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-11-24 19:22 發表
佢越來越鍾意我同佢奶西
我都喜歡奶老婆個西, 亦很喜歡奶其他人妻個西.....

引用:
原帖由 壞人928 於 2013-11-26 16:38 發表 試下老婆仲有冇吸引力
人妻就是有一種特別誘人的味道,好想索一下

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-11-25 15:59 發表 442兄, 我都係初哥, 多多指教, 老婆話我啜得好大力.
師兄太客氣了,大家都系交流下,互相學習!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。